tiistai 13. joulukuuta 2011

Sekametelisoppa

Bööööö! Tällä viikolla tapahtuu kaikkea kivaa ja ehkä jotain inhottavaakin. Huomenna pääsen vihdoin 5 viikon jälkeen huollattamaan ripset ja pudonneet timantit paikoilleen, alkaakin olla sulkasatoinen olo. Torstaina on mun synttärit ja käyn heti aamusta kampaajalla kokeilemassa paljonko tukka vaalenee. Mulla ei ole mitään käsitystä millaiseksi väri vaalenee tästä nykyisestä ruskeasta yhdellä värinpoistolla, joten yritän olla suht avoimin mielin. Mahdanko tulla kampaajalta kaljuna takaisin, onko tukkani kusenvärinen vai onko se yhtä klimppistä kuin kadulle syljetty hubbabubba? ;)
Hiusten kidutuksen jälkeen käyn ottamassa rokotukset keltakuumeeseen sekä A-hepatiittiin ja hommaamassa malarialääkkeet. Rokotusten khallis hinta ei pelota niin paljon kuin toimenpide itsessään. Olen aivan varma, että muutun valkoiseksi, korvissa alkaa suhista ja pökerryn rokotuspiikin lähestyessä. Verinäytteiden otto ja rokotus + muu neuloihin liittyvä on ehkä pahinta maailmassa. Verenluovuttajaksi ryhtymistä en pysty edes ajatella. No okei, ajatus synnyttämisestä on kaikista pahinta ja se hakkaa neulat mennen tullen. Mitähän mä taas selitän, parasta hiljentyä ennen kuin homma karkaa kapulasta. :D Jahka pääsen torstaina illalla töistä, rynnistämme miekkosen kanssa ravintolaan herkuttelemaan syntymäni kunniaksi. Lauantaiksi pitäisi saada huusholli juhlakuntoon ja vääntää parissa tunnissa tarjottavat kasaan. Saa nähdä miten selviän gluteenittomista tarjottavista. Onneksi olen suunnitellut kaikki safkat jo yli viikko etukäteen h-hetkeä, jotta varmasti kerkeän kriiseilemään tarpeeksi etukäteen.
Tein tuossa yksi päivä taas uudet kynnet, mutta en oikein saanut niistä hyviä kuvia. Tuo jatkuva harmaus sotkee valokuvausideani, mutta jospa se tästä alkaisi helpottamaan. Kynsiin käytin valkoista glitteriä sekä valkoista ja hopeista isompaa glitterhilettä. Kuviot tein tuttuun tapaan mustalla kynsilakalla. Pahoittelen kuivia käsiä. ;)
Olin tilannut H&M:ltä kuvissa varsin kauniilta näyttävän mekon. Kaunishan se olikin, mutta kauneus hälveni siltä seisomalta, kun sain puettua itseni siihen. H&M:n yläosien koot ovat jotenkin kieroutuneita. Bikineitä ostaessani joka kerta täytyy ottaa koko, joka on mooooooooooonta numeroa omaa normaalikokoa suurempi. Hämmästelen millaisille ihmisille H&M:n vaatteet on oikein suunniteltu. Tein tästä aiheesta jo oman postauksenkin, mutta kiukuspäissäni poistin sen. Tilasin siis koon, jonka ajattelin olevan jopa liian reilu. Mutta kukkuu, yläosa oli leikattu jotenkin niin ihmeellisesti ettei siihen normaaleja tissejä olisi saanut aseteltua mitenkään. Ellei sitten halua näyttää siltä, että bosat tursuilevat kainaloista ja tissivako on pumpattu johonkin leuan alle. Palautukseen läksi tämä kolttu.
Olen kiertänyt Jyväskylän (melkein) kaikki vaatekaupat uuden juhlamekon tai -topin toivossa, mutta tuttuun tapaan sain karvaasti pettyä. Tarjolla on toinen toistaan kaapumaisempia virityksiä ja toppiosastoilla sellaisia laatikkomaisia lyhyitä kankaanriekaleita. Ehkä teen vielä yhden kierroksen ja toivon parasta.

Nyt täytyy kaunistautua kauppamaratoonia varten, heippa!

13 kommenttia:

Rillu kirjoitti...

mitasmitas, eikos me otettu A-hepatiittirokotukset sillon kun lahettiin italiaan? mulle tuikattiin nyt ennen lahtoa polio ja jaykkakouristusrokotukset, gutaaa;))

Anonyymi kirjoitti...

Mikset tilannut mekkoa Nellyltä? Ite en ikinä käytä mekkoja, ja Nellyssä pyöriessä niitä tupsahtelee eteen koko ajan

Tellu kirjoitti...

Rillu: ei mitääääään muistikuvaa mitä oon ottanut ja milloin :D oon vissiin aika hyvin poistanut ne kauhukokemukset mielestäni ;)

Anonyymi: siksi koska en pidä ko. puljusta :)

Anonyymi kirjoitti...

Tilasin itekin ton saman mekon ja ei toivookaan et se ois menny kokonaan kiinni, vaikka mullla ei todellakaan oo mitkään isot rinnat:D muuten ois kyllä ollu kiva mekko, mut ei niin ei, bläääh!

Tellu kirjoitti...

No höhlä! Se oli tosiaan muualta hyvä, mutta jestas sitä yläosaaaaaa... ei tuollaisia vaatteita saisi edes valmistaa :D

Anonyymi kirjoitti...

Saanko kysyä mikset pidä Nellystä? Mun tyyli on enemmän sitä HM ja Gina tasoa, mutta koulussa (liiketalous, AMK) kävimme läpi Nellyn alkutaivalta ja kyllä muhun ainakin teki vaikutuksen sen perustajaukkelin ajatukset ja menestyminen :) Tosin Nellyltä en oo tilannu muuta kuin yhden laukun.

Tellu kirjoitti...

Onhan siellä kivoja vaatteita, kenkiä yms, mutta! Karvaana muistelen erästä kertaa jolloin palautin (tai yritin palauttaa) tilaamani+maksamani tuotteet takaisin ja kaiken järjen mukaan siinä ei olisi pitänyt olla mitään epäselvää. Noh, jonkin ajan kuluttua sieltä saapui perintäkirje.

En varmaankaan ole ainut kaltoinkohdeltu, eikä tälläistä satu kaikille.. silti vaan jäi aika huono maku suuhun ja olen tyytynyt sillointällöin vain selailemaan valikoimaa netissä =)

Anonyymi kirjoitti...

Onko sun omat ripset kärsiny pidennyksistä? Ja mitä kaikkea ajattelit tarjoilla synttäreilläs? :)

Anonyymi kirjoitti...

Ku harrastaa vaalennuksia niin suosittelen apteekin (netistä halvemmalla) Priorin kapseleita. Itse rupesin 2 kk:ssa mustasta blondiks ja niitten suosiollisella avustuksella tukka edelleen hyväkuntosena päässä :)

Erica kirjoitti...

Mulle on käynyt ihan samoin Nellyn kanssa ja kieltämättä pieni negatiivinen kokemus vaikuttaa just siihen etten tykkää puljusta ja sekös ärsyttää kun jokapaikassa sitä tyrkytetään :D

Tai siis palautin ja nekös väitti ettei oo ikinä tullut perille ja se inhottaa kun ei niihin saa mitään yhteyttä, mun sähköposti ei ainakaan hyväksy sitä niitten palautusvastausjärjestelmää ts.en näe niitten vastauksia. Yritä siinä sitten yksipuolisesti tapella niitten kanssa :D Juuei kiitos, mun puolesta vois lopettaa koko nellyn :D

Sorry, kamala tilitys aiheesta :)

Tellu kirjoitti...

Anonyymi: Eivät mielestäni, yhtä nysät ne on kuin ovat ennen ripsipidennyksiäkin olleet. Ihmisillä on joku harhakäsitys että ripset menee pidennyksien takia jotenkin pilalle, lakkaa kasvamasta tai muuta tosi outoa. Kovin moni ei varmaan tule ajatelleeksi, että ripset "kuolee" ja putoilee siinä missä hiuksetkin - ja kasvavat takaisin. Kun ripsiin on kiinnitetty pitkät pidennykset niin saattaa näyttää siltä, että omat ripset olisivat menneet pilalle, kun ripsipidennysriveihin tulee aukkoja. Lisäksi omat ripset ovat usein niin vaatimattoman näköiset verraten pidennyksiin, että siitäkin saattaa tulla ajatus ripsien pilaamisesta. Mutta tietenkin ripsen kasvua voi vahingoittaa, jos vaikka nyhtää väkisin pidennysripsiä (joiden mukana lähtee tietty se omakin ripsi) pois. TULIPAS ROMAANI! :D

Anonyymi: Uuuu, enpäs olekaan kuullut tuolllaisesta kikasta! Tähän mennessä oon lätrännyt kaikenmaailman kosteuttavilla hoitoaineilla niin paljon, että tukka tuntuu kivalta. Odottelen huomista jännityksellä. ;>

Erica: Se on kyllä tosi hämärää, kun sinne ei saa kunnolla yhteyttä ja koko kuvio vaikuttaa epäilyttävältä. Ja just toi nellyn tyrkyttäminen joka hemmetin blogissa on "hieman" rasittavaa. Onneksi on muitakin nettikauppoja! :D

Iina kirjoitti...

Aivan ihanat kynnet, rakastuin :D Mua ahdistaa enemmän veren otto, kun esimerkiks vaikka lävistysneulat. Kipu ei pelota, vaan se, että sun suoneen tungetaan jotain ja veri valuu ulos JOO okkei nyt alkaa mennä tunto käsistä, joten se siitä. :D Tosi kivan olonen blogi :)

Tellu kirjoitti...

Anonyymi, joka kyselit mitä tarjoilen juhlissani, innostuin vouhkaamaan ripsistä niin asia meni ihan ohi! :D teen siis katkarapu-tilli-paprikapiirakkaa sekä kirsikkatomaatti-basilika-mozzarellapiirakkaa. Kinkku-emmental "hyrriä" ja perus booli, sipsit, coctailtikut, dipit, namut, keksit ja miniporkkanat! Aika suolainen menuuuu, mutta noista TOIVOTTAVASTI selviän mulla olevalla aikamäärällä eli parissa tunnissa....hengästyttää jo valmiiks!!! :D

Iina Eleonoora: Hihii, kiitti! :D Hyi mulle kommenttias lukiessa tuli myös epätodellinen olo, silmissä sumenee ja kädet on ihan hiessä :") Lävistysneulat ei oo tosiaan yhtä karseita kuin verineulat. Neulakammoisena oon ylpee, kun uskalsin joskus muinoin ottamassa reikiä itseeni...ilman pökertymistä.