sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

"Hurjaa menoa"

Viimeviikko meni kirpparitavaroita silittäessä, pestessä ja kirpputorilla järjestellessä. Nyt mieli on sen suhteen tyyni ja levollinen. Siihen se levollisuus sitten jäikin, kun olen pyörinyt vain kotona ja yrittänyt pysyä järjissäni. :D Ei se työpaikkajuttu mennytkään ihan niin kuin piti ja olen ollut tässä kotvan aikaa oloneuvoksena. En tiedä miksi vaivaudun tästä edes kertomaan täällä, koska eihän nämä asiat muille kuulu. Mutta ehkä joku kohtalotoveri voisi keksiä mulle jotain kivaa tekemistä etten ihan homehdu neljän seinän sisään.  Alkaa meinaan olla olo kuin mökkihöperöllä. ;)

Olen viimeaikoina (osittain painostettuna) katsellut Jyväskylän kuntosalitarjontaa. Muutama kaveri kävisi keskustan Kuntomaailmassa, mutta salikortin hinta on jotain aivan järkyttävää. Kallista tuntuu olevan muuallakin keskustan saleilla. Sain tietooni myös Vaajakoskella olevan Super Fit-salin, jossa ryhmäliikuntatunnit sisältävä kortti oli vielä suht inhimillisen hintainen. Toisaalta en tiedä kenenkään tutun käyvän siellä ja kaipaisin kaverin seuraa (lue: perseelle potkimista) salille, että sinne tulisi edes lähdettyä. Plaah. Onkos kellään kokemusta tuosta Super Fitistä?
Yksi päivä keksin verestellä piirustustaitoja akvarellimaalauksen muodossa. Olen ollut aina kympin oppilas kuviksessa, mutta valitettavan vähän sitä kuitenkaan tulee hyödynnettyä taitojaan sillä saralla. Vaaleanpunaiset tulppaanit innostivat maalailemaan pinkkejä ruususia, jotka odottavat vielä puhkeamista täyteen kukkaan. :D Nyt kun mulla tuntuu olevan tätä aikaa vähän liikaakin, haluaisin maalata oikein ison taulun.
 
Viikon kohokohta oli eilen eli lauantaina, kun kutsuin ystäväiset kylään ruokailun merkeissä. Olen koko viikon kierinyt kotona meikittömänä ja ränsistyneempänä kuin koskaan, joten oli ihanaa päästä laittamaan hiuksia ja pukemaan jotain muutakuin pieruverkkarit. Tein meille tacosalaattia, johon sai valita kanaa tai jauhelihaa. Lisäksi settiin kuului jäävuorisalaattia, tomaattia, kurkkua, paprikaa, punasipulia ja jalapenoja. Juustomaustetut nachot olivat hyviä samoin kuin lämmitetty juustodippi. Salaattiin mätettiin myös salsakastiketta, guacamolea ja ranskankermaa. Salaatti oli oikein onnistunutta ja vieraatkin vaikuttivat tyytyväisiltä. :D<3
Sain pääni kipeäksi kolmen siiderin jälkeen, aika hupaisaa. Hupaisaa oli myös se, että olimme puoliksi unessa "jo" kello 23 ja siitä oli mentävä sitten nukkumaan, koska peli oli jo menetetty. Jotenkin nämä meidän illanvietot toistaa aina tätä samaa kaavaa. Pitäisi varmaan lähteä aikaisemmin liikkeelle, eikä odottaa baariin lähtöä sinne puolille öin saakka. :D Täytyy yrittää kammeta tästä vielä ulkoilmaan, ettei päivä mene ihan laiskotellessa. Toivottavasti teillä muilla menee vähän lujemmin kuin mulla.

6 kommenttia:

Henna kirjoitti...

Haha, mä just mietin tota ekaa kappaletta lukiessani, että itse työttömänä ollessani käytin ajan hyödyksi ja kuntoilin paljon. Sitten kirjoititkin heti, että mielessä olisi liittyä jollekin salille... :D

Mikä siellä on yleensä hintataso noissa ryhmäliikunnoissa? Täällä maalla maksaa kuukauden kortti 47 euroa, ja sillä saa meinaan jumpata ja pumpata niin paljon kuin sielu sietää :) Eikä tarvitse sitoutua kuin aina vain kuukaudeksi kerrallaan, sen kummemmin siis ei liitytä mihinkään. Sekin on melko jees.

Tellu kirjoitti...

Hehhee,saa nähdä miten kauan kestää, että saan itseni liittymään johonkin salille :D No esim toi missä mun kaverit käy näyttäis maksavan 68€/kk ja sinne pitää vissiin tehdä vuoden soppari ;( Keskustassa on kaikki niin kalliita. Toki voisi lähteä tähän lähiympäristöönkin, mut se vaatii sitten enemmän autolla ajelua.

Anonyymi kirjoitti...

vink vink, Killerin liikuntakeskus www.killerinliikunta.fi on todella hyvä ryhmäliikuntasali. Työttömän hinta 39e/kk ja normihintakin jotain 50e/kk!! tunteja on aamupäivisin sekä iltaisin. Suosittelen erittäin lämpimästi.

Tellu kirjoitti...

Hei olinkin ihan unohtanut Killerin olemassaolon! Oon siellä kerran käynyt ja se vaikutti ihan siistiltä paikalta... ja hintakin näyttäisi olevan kohdillaan =)

Celine kirjoitti...

Hei! Voin suositella sekä Killeriä että tuota Super Fittiä mikä on Vaajakoskella! Kummatkin on todella hyviä paikkoja, ryhmäliikunnat kohillaan yms. Tuolla Superissa on vielä se hyvä puoli, että sielä käy vähemmän väkeä kuin Killerillä eli tunneille pääsee hyvin ja salilla ei tarvitse jonottaa laitteisiin. Tietysti miinus puolena on sen sijainti. Mutta kesällä esim fillarilla pääsee aika kivasti eikä tarvitse lämmitellä heti alkuun ;) Itse rakastuin Superin kahvakuulatuntiin, siellä oli aivan mielettömän hyvä ohjaaja ainakin viimeksi. Käyhän testailemassa!

Tellu kirjoitti...

Tykkäisin kyllä salista, jossa ei oo aina kauhee ryysis. Ajatus täpötäynnä olevalla salilla pumppailu karmii :D Saisin tuon ukkelin kuulemma seuraksi tuonne Vaajakoskelle, niin kyydit järjestyisi sitä kautta. Vois ottaa kevyen aloituksen ja koittaa saada hankittua jonkun 10-kerran kortin ja tutkailla miltä se salillakäynti tuntuu =)