sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Sydämeni on villi, levoton

Laulaa Robin. Selvisin juuri sunnuntaiselta säilytyslaatikon etsintärundilta kotiin. Laatikot eivät kuitenkaan puhutelleet minua, vaan kuulin pyöreän turkoosin maton huutelevan Kodin1:ssä ja nyt se koristaa keittiön lattiaa. En tiedä pidänkö siitä vai en. On kai opeteltava tykkäämään, kun ehdin jo nyhtää hintalapunkin siitä irti. Kaupassa vielä vartavasten kysyin voiko sen vaihtaa, jos se ei sovi.  Toinen mainittavan arvoinen asia joka mukaan lähti, on minikokoinen tähti-piparimuotti. <3
Kiva koura
Eilen menin armaan puolisoni kanssa tuttaville istumaan iltaa pelailun ja herkuttelun merkeissä. Ahdoimme napamme täyteen älyhyvää taco-salaattia ja mutakakkua. Taco-salaattia täytyy tehdä pikimmiten kotonakin, en pääse siitä yli enkä ympäri. Päälle pukaisin "uuden" Vilan mekon ja Ginan wetlook-rotsin. Olen kovin harmissani, kun tuo niittilaukku alkaa olla aika rupsahtanut, nepparikin alkaa irrota. Ostin sen joskus jokusella eurolla Spirtstoren alesta, eikä samantyylistä isoa laukkua ole tullut missään vastaan. Täytyy kysäistä suutarilta, jos veskan voisi vielä pelastaa.
Tehtiin illan emännän kanssa kynsiroinalla vaihtokauppaa ja sain kivan vihreän glitterin sekä tälläisiä ihme hiluja. :D Noi hilut näyttää vähän sellaiselta simpukankuorirouheelta, mutta ne on ihan ohutta muovista silppua, joka säihkyy ja kiiltelee vähintään yhtä hyvin kuin glitterit. Mihinkähän tässä kynsihommailussa joutuu, kun olisi niin paljon kaikkea uutta testattavaa!
Sellainen oli viikonloppuni tähän mennessä. Nyt odottelen kalastajaa saapuvaksi kotiin ja toivon, että se tajuaisi tehdä ruokaa ilman painostusta.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihana asu ja toi pikkulaukku on aivan ihana! :)

Tellu kirjoitti...

Kiitoksia paljon! Se on kyllä ehdoton lempparilaukku <3

Anonyymi kirjoitti...

POSTAUSEHDOTUS!

Kerro miten tehdään noi geelikynnet. Kuvien kera, vaihe vaiheelta. Mitä kaikkea tarvikkeita tarvii, millaiset lakat, millä hakusanoilla löytää hyviä geelejä ebaysta jne.

Olis ihan superhyper mahtava juttu. Oon ite täällä pähkäilly, et miten oikein onnistuu. Ostin miljoona kynilakkaa, sutimia ja KYNSITIPPEJÄ ja sain nyt vasta äskön kuulla, että ei käytetä normilakkaa ja että kynsitipit on rakennekynsiä varten eikä geelikynsiä xD

-br

Anonyymi kirjoitti...

niin siis geelikynnet ylipäätään :D

Anonyymi kirjoitti...

Onhan ne ihan kauniit noi geeli ja rakennekynnet mut kun ne vahingoittaa omaa kynttä jotka kestää kauan parantua tuon käsittelyn jälkeen. Kannattaa miettiä ennen kuin tekee.

Tellu kirjoitti...

br: Olen tainnut joskus tuollaisen kynnet alusta asti-postauksen tehdäkin, kurkkaa tuosta "kynnet" tunnisteen takaa =)

Älä ainakaan ebaysta tilaa niitä Sina-merkkisiä geelejä, ne on ihan kökköjä. En kyllä ebaysta osaa suositella hyviä geelejä, kun en sieltä ole niitä tilannut :D Uudet geelit tilasin Cesarshopista ja ne on olleet kyllä hintansa väärti. <3

Anonyymi: Onhan ne kivoja, mutta jokaisen rakennekynnet ottavan luulisi tajuavan, että omat kynnet ei niiden jälkeen ole kovin loistokkaassa kunnossa. Onneksi kynnet kuitenkin kasvavat pituutta siinä missä hiuksetkin =)