maanantai 19. maaliskuuta 2012

Ja yö me reivattiin

Hoihoi! En varmaankaan ole maininnut, että minusta on tullut truuuuu reivaaja. Huomatkaa Pacifique -lippu ja valotikuista kyhätyt lasit.

Viikko sitten tehtiin reissu Espooseen vesipuisto Serenaan Pacifiquen merkeissä. Olin vielä ennen lähtöä vähän skeptinen näiden bileiden suhteen, mutta kaikkea pitää vissiin kokeilla. Olin ainakin kuullut ja lukenut villejä juttuja ;)
Itselläni ei valitettavasti ollut menossa mukana neonvärisiä bikineitä, vartalomaalauksia eikä irtoripsiä. Leillä ja kahdella valotikulla pärjättiin aivan mainiosti. Alkuillasta ajateltiin ääneen poikien kanssa, että "me ei kyllä varmasti kastella tukkaa, eikä naamaa, kun meikit lähtee yhyy".
Nooooo, kuinkas sitten kävikään. Päädyttiin villiin virtaan vähän liian monta kertaa ja sinne meni kyllä kampaukset, meikit, rahat, aurinkolasit ja niin edelleen. :D

Oli kyllä hemmetin hauska reissu! Reivailtiin siellä vedessä ihan tohkeissamme ja varmasti näytettiin melko fiksuilta. Omia kameroitahan siellä ei saanut olla mukana, niin käytiin kysymässä yhdeltä kuvaajalta, että voisko se ottaa meistä hemaisevista leideistä yhden kuvan. No, kuvaaja katsoi meitä vähän epäluuloisen näköisenä ja kysyi, että "oikeestiko?". Joten mitähän tästä voimme päätellä ;)
Aamulla tunnelma oli kutakuinkin väsähtänyt. Ensi vuonna ehdottomasti uudestaan, vippilippujen kera ;)

Siirrytäänkös sitten vähän maanläheisimpiin aiheisiin.
 Ollaan käyty iskän kanssa pilkkimässä parina päivänä. Molemmilla kerroilla ollaan saatu parisen kiloa ahvenia. Huhhuh, että tuo on koukuttavaa puuhaa.
Ylpeänä saaliista
Tuli käytyä myös kampaajalla pitkästä aikaa, kun minulla oli  tuolla jemmassa joululahjaksi saatu lahjakortti.
Ennen: viiden sentin mittaiseksi hurahtanut juurikasvu, ja ylikasvanut malli.
Jälkeen: Astetta vaaleampi lopputulos, raitoja ja kerroksittainen leikkaus.
Uutta tukkaa ja uudenkarheat Ray-Banin aurinkolasit! Meinasin ostaa Wayfarer -malliset lasit, mutta ne eivät oikein istuneet nenälleni, joten päädyin tähän Jackie Ohh -malliin.
 Hehkeää viikon alkua kaikille!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

hyvännäköiset aurinkolasit ja on sulla kyllä kaunis tukka!

Anonyymi kirjoitti...

Hehe. Mä luin hurjia juttuja Iltalehdestä sieltä Serenan bailuista. Näkyikö mitään hurjaa touhua? Vai oliko vaan uutisankka? On siellä ainakin väkeä ollut paljon.

Rillu kirjoitti...

Anonyymi: kiitosss :)

Anonyymi: joo otsikoissa luki "seksiorgiat allasbileissä", ei terve :D että voisi kyllä sanoa uutisankaksi, haha :')

Anonyymi kirjoitti...

Tykkään pilkkimisestä ja oon käynyt isoveljen kanssa jo ainakin 5 kertaa pilkillä. Oot oikeessa; se on koukuttavaa puuhaa ja rentouttavaa.

ps. Taisi olla hyvät bileet. Olin tulossa, mutta sitten tuli vähän henk.kohtaisia esteitä.