sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Lauvvantai

Lauantaina päivällä mulle iski kauhea hiuskriisi, koska illalla oli luvassa kaverin synttärit. Tulin nyrsineeksi hiuksia aika paljon lyhyemmiksi, eivätkä ne oikein halunneet asettua aloilleen. Lisäksi hiukset olivat kauhean sähköiset, jos niihin vähänkin koski. Päätin pelastaa tilanteen klipsipidennyksillä, mutta sitä ennen piti kipaista kaupasta kevytväri, jotta hiukset sointuisivat toisiinsa. Ostin tummanruskean värin ja väri on pesun jälkeen yleensä lähellä mustaa, mutta haalenee nopeasti ruskeaksi.  Pohdin tässä, että voiko hiuspidennyksille tehdä värinpoiston ja värjätä ne vaikkapa tummanruskealla hiusvärillä vai pitäisikö suosiolla hommata uudet? Kiharsin pidennykset Vesa Keskisen viiden euron kihartimella, kiinnitin pinnillä toispuoleiseksi, nappasin taakse pari mustaa kukkaista ja aika hyvä tuli:
Eilen tosiaan juhlimme kaverimme ikääntymistä juomingin ja syömingin merkeissä. Hänkin saavutti huiman 22 ikävuoden ja liittyi meidän kurppakerhoomme. Ei vaan, olemme melkein yhtä hurjia kuin 18 vuotta täytettyämme. Siitäkin on kulunut jo yli 4 vuotta, jos osaan oikein laskea. Ilta vei meidät jostain kumman syystä GM:ään. Ei voi muuta kuin todeta, että se paikka on jo parhaat päivänsä nähnyt. Naisten vessassa oli rikottu wc-pönttö tuhannen palasiksi (meillä on siitä kuvamateriaalia), lattiat olivat täynnä käsipaperia ja juomalaseja.  Lisäksi baarissa haisi kuselta. Hauskinta oli kuitenkin se, että asiakaskunta tuntui olevan lähes alaikäistä. Meitä kypsiä aikuisia lukuunottamatta. ;)
Lahjaksi annoin tuttuun tyyliin pinkkiä skumppaa ja söpön turkoosin Iittalan Aalto-kupin. Tuikkukuppiko tuo nyt virallisesti on. Ajattelin hankkia moisen myös itselleni, tuo on meinaan aika vastustamattoman värinen. Kupposessa voisi säilyttää vaikkapa korviksia tai muuta pikkusälää.
Rillun muotikynsi
Lopuksi lähetän Tellu ja Rillu kombolta terveisiä sille lennokkaalle punahiuksiselle neidolle, joka paljasti lukevansa blogiamme about aina! Ihanaa! :D

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

GM on paska paikka,kalliita juomia jne. -_- Eipä täälä jkl:ssä paljon hyviä baareja edes ole..no ruma tietty :P

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä ne ihmiset siellä GM:ssä on täysikäsiä, tosin vain rimaa hipoen. Se vaan tuntuu siltä et olisit jossain päiväkodissa kun et ite oo änkyräkännissä. Tää Senssin sulkeminen sai aikaan sen et porukka jakaantu GM ja Ruma leireihin ja lopputuloksena oli se et kumpikin mesta meni ihan pilalle. Ainoot paikat missä enään ees jotenkin jaksaa olla on Freetime (kulutettu) ja Bra (myöskin kohta loppuun kulutettu). Jyväskylä kaipaa lisää K-20-22 baareja!

Tellu kirjoitti...

Anonyymi: Joka paikassa on kalliita juomaksia, ei baariin kannata lähteä ryyppäämällä ryyppäämään :D

Anonyymi: Niinhän se tuntuu. On suorastaan mielenkiintoista seurata kun ihmiset örveltää ja sekoilee kuin viimeistä päivää, hyvä että niillä pysyy edes vähäisetkin vaatteet päällä :P Kaikki on kulutettu enemmän tai vähemmän. Mun mielestä Bra on tämän hetken siedettävin paikka. Voitas tehdä adressi uusien baarin puolesta! ;)

Anonyymi kirjoitti...

K-24 baareja ainoastaan lisää, mieti kun olet kolmenkympin ikävuoden tienoilla niin kaikki sitä nuoremmat tuntuvat teineiltä ja baariin meno sen vuoksi melkeimpä vastenmielistä.. ja aika menee hurjaa vauhtia eteenpäin!

Tellu kirjoitti...

Totta puhut! Jyväskylä on vaan niin mahdottoman pieni paikka, että baaritarjontakin tulee aina olemaan niin suppeaa. Etenkin kun ikää karttuu, eikä välttämättä tekisi mieli mennä just johonkin K-18 mestaan. Buu! X_X

Henna kirjoitti...

Möö miksei mun tukka näytä koskaan noin huolitellulta ja kivalta!! D:

Tellu kirjoitti...

Äläs nyt, mullakin tälläinen hiusten kanssa onnistunut hetki on n. kerran vuodessa :D

Anonyymi kirjoitti...

Hahah, about aina lukeva ilmoittautuu ! Kauhulla oon odottanut tätä merkintää, kun en viikkoon koneelle ole päässyt mut jotenkin arvasin näin käyvän :D ! A-P-U-A

Tellu kirjoitti...

Hahaha, just hauskaa! Aattelin jo, että järkytyit meistä ja lopetit lukemisen siihen pisteeseen, dramaattista! :D Musta tuntuu, että ystävämme Jani oli vielä yllättyneempi kuin me ;D