lauantai 21. huhtikuuta 2012

Kynsitarvikehulluus

AAAArgh, voisko joku kertoa mikä tämä Bloggerin ulkoasu-uudistus on olevinaan? Kesti ikuisuus ennen kuin tajusin mistä löytyy kommentit tai pääsee luomaan uuden blogitekstin. Haluan sen tutun, turvallisen ja selkeän vanhan version takaisin. Heti! ;(

Mulla oli (tai on aikeissa) tehdä kivat vappukynnet, jotta voin juhlia Rillun kanssa vappua nakkien ja munkkien merkeissä. Suunnittelimme pukevamme minut vale-restonomiksi, että voidaan kyntää yhdessä Kirkkopuiston nurmikolla. :D Vappukynsiä varten löysin SannaTara NailArtin sivustolta kauniin persikkaisen värigeelin, jolla kuvittelisin saavan aikaan kivan lopputulosen. SannaTaralta olen tilannut joskus aikaisemmin myös neonpinkin värigeelin, joka on käytössä osoittautunut erinomaiseksi. Kyseiset geelit ovat myös varsin edullisia, joten voisin joskus tilailla niitä muissakin kivoissa väreissä. 

Ebayn ihmeellisessä maailmassa jälleen seikkaillessani tarkoitus oli tilailla vain kivoja leoparditarroja, mutta homma lähti taas niin sanotusti käsistä. Kunpa joku näistä tuotteista ehtisi käsiini ensiviikoksi ja saan myös syyn korjata kaksi väkivaltaisesti irronnutta kynttä.
2 arkkia täplätarroja. Eivät olleet ihan niin pieniä kuin etsin, mutta aina voi kokeilla
2 arkkia söpöjä valkoisia rusettitarroja
Valkoisia erikokoisia helmenpuolikkaita

Hopeisia erikokoisia timankeja. Eniten odotan noita isompia kokoja, että voin kasata niistä kunnon rykelmiä!

Helmenpuolikkaita kaikissa ihanissa sateenkaarenväreissä <3

Atulat timanttien nyppimiseen. Edelliset liimasin askartelussa ihan pilalle ;(


Timantteja värissä, jos toisessakin
Eikös ole aika kivoja juttuja tulosellaan? Pidetään peukkuja, että en jää ihan ilman uusia juttuja ensiviikolla. Uudet koristeet tulevatkin tarpeeseen, että saan kynsiini välillä jotain muutakin kuin niitä iänikuisia tiikeriraitoja. Kynsi-innostus ei nimittäin ole vielä palautunut täysin entisekseen, mutta uskoisin sen vielä elpyvän. Varsinkin kun sitä vähän houkuttelee esiin kaikella kivalla. ;)

Tänään iltapäivällä on luvassa pikainen ripsihuolto, koska toisen silmät pidennysripset irtosivat lähes kokonaan tapaturmaisesti. Siinä rytäkässä olisi voinut käydä omillekin ripsille paljon pahemmin, mutta kyllä tuossa niitä näyttäisi vielä sojottavan. Irtoaminen ei tuntunut meinaan kovin kivalta, eikä näkykään ole kovin nätti. Onneksi mulla on maailman paras ripsienlaittaja! =)<3

2 kommenttia:

Henna kirjoitti...

Voi ei, mitä sun ripsille kävi, kuulostaa kauheelta?! :/

Tellu kirjoitti...

Se oli kauheaa :D Lyhennettynä versiona tuo ukko vyöry mun päälle ja ripset jäi johonkin väliin kiinni ja sit taisin nykäistä vielä päätäni, niin soppa oli valmis :')