maanantai 9. huhtikuuta 2012

4 viikon sisustuskuvahaaste, viikko 2

Viimeviikon osalta sisustuskuvahaaste jäi suorittamatta, joten tässä tulee viikko 2. hitusen myöhässä. Edellisen viikon kuvasaldon näkee tästä.

Valaisin, joista ensimmäinen sijaitsee makuuhuoneessa, toinen näistä löytyy olkkarista.
 Keittiötarvikkeeksi valitsin kätevän päärynän, joka muistuttaa ruoan valmistumisesta.
Somisteita eli suuri intohimojeni kohde, sydänkoristeet. En vain voi vastustaa sydämenmuotoisia koristeita. Kaikista pahinta on, jos niissä on jotain kimaltavaa. ;)
Kukka/kasvi-tilanne on tällähetkellä yllättävän hyvä. Olohuoneessa kasvaa (kukaton) orkidea sekä anopinkieli.
 Yöpöytiä meillä ei virallisesti ole. Yöpöytää palvelee sängyn vieressä oleva vaatelipasto. Olen tosin hankkinut joskus aikaisemmin yöpöydän virkaa toimittaneen pienen valkoisen pöytäsen, joka on nyt kaikenlaisten öttiäisten peitossa. :')
Tekstiili ei olekaan ihan mikä tahansa tekstiili. Kyseessä on tekstiiliartesaanin opintojen aikaansaannos eli villainen torkkupeitto. Peitto on valtaisa, 200cm kertaa jotain senttiä. Ja mikä parasta, olen rynkyttänyt tämän hampaat irvessä kangaspuilla omin pikkukätösin värjäämistä langoista. Värivalinta vain ihmetyttää hieman. Olisihan sitä voinut valita jotain hieman neutraalimpaa.
Yllätyksellinen asia sisustuksessa voisi olla vaikkapa hemaiseva lohikäärme, joka kyttäilee makuuhuoneen ikkunan päältä. Minusta aika yllätyksellistä on pyssyn panokset, jotka ilmestyivät tuikkuun???? Niitä ei kuulemma saa ottaa siitä pois. Kerran yritin hienovaraisesti ilmaista aikeeni niiden hävittämisestä ja sain aikaiseksi vain kauhean älämölön.

4 kommenttia:

Henna kirjoitti...

Kuulostaa niin tutulta tollaset pyssynpanokset ja muut sisustuksessa :D Meillä on joku kauhee Star Warz-hahmo takan päällä, ja nyt tarvisi saada laittaa kaikki replica-aseet makuuhuoneen seinällä... Huoh. Kompromissejä.

Tellu kirjoitti...

Ihanaa, kohtalotoveri! Toi aseet seinälle näytille on aika paha :D Panosten lisäksi täältä löytyy kaikenlaisia perhokalastusvapoja ja jotain kahluuhousuja, pyssyjä, painivaatteita yms tosi kaunista tavaraa :D Mut on kai se pakko kestää, kun syyllistyy itsekin korujen, laukkujen, kenkien yms naisellisen tavaran levittelyyn ;)<3

Henna kirjoitti...

Joo no saattaa täällä sitten olla just muutama koru tai meikki tai jotain levällään, harvemmin tosin ;)

Ja hei gorgeous, teille on tunnustus;
http://marmaladee.blogspot.com/2012/04/liebster.html

Tellu kirjoitti...

Kiitoksia, pitääpäs käydä kurkkaa! ;)