torstai 19. huhtikuuta 2012

Elämä on ihmisen parasta aikaa

Hei vaan. Viimekerrasta taitaakin olla jo hetkinen aikaa. Oon ihan erakoitunut, eristäytynyt ja jumittunut tänne kotiin, joten on ollut aika vähän mitään asiaa. Täysin yhteiskunnasta syrjäytynyt en toivottavasti vielä ole. Mulla on päällä kevyt kevätahdistus, joka ulottuu myös kesällekin. Tekisi mieli tehdä kunnon avautumisoksennus, mutta jätän sen taas kerran väliin täältä blogista. Joskus kaikki tuntuu menevän vaan ihan täysiä päin persettä. Eipä sitä maailmaa ole ennenkään kiukuttelemalla pelastettu. <3

Meillä oli tässä yksi ilta erittäin romanttinen kynttiläillallinen kotosalla. Oli pinkit servietit, sydämenmuotoisia jääpaloja ja kaikkee. Leivoimme superhyvää pizzaa ruispohjalle ja mätimme siihen täytettä jos jonkinmoista. Meillä on tapana tehdä pizzaan kummallekin oma puoli, koska toisen valitsemat täytteet eivät oikein miellytä. Tuttuun tapaan valitsin katkarapuja, kinkkusuikaleita, sipulia ja fetaa. Pohjana käytettiin Sunnuntain valmista ruisjauhoista pizzapohjasekoitusta, joka on varsin näppärä ja hyvän makuinenkin. Kannattaa kokeilla, jos pizzataikinan veivaaminen alusta asti ei innosta.
Tämän viikon jännin tapahtuma oli varmaan kun lähdin mukaan "kalareissulle" ja sain pukeutua muuhunkin kuin olohousuihin ja kotipaitaan.  Nimittäin kumppareihin ja tuulipukuun. Meno ei hurjemmaksi voisi enää mennä, huh.
Iloinen retkeläinen
Mun elämä on nyt niin jännää, että paras lopettaa tähän. Odotan innolla lauantaita, koska silloin mulle ja Rillulle on luvassa jotain kivaa! Siitäpä kerromme sitten lähempänä.

Ei kommentteja: