perjantai 12. lokakuuta 2012

New Nikon baby!

Voi, olisipa taas kesä! Olisi kauniita ja värikkäitä kukkia. Kesällä liikenteessä näkee kaikenlaisia jännittäviä otuksia, kuten perhosia. En nimittäin malta odottaa, että pääsen kyntämään polvet mudassa kukkapuskissa ja heinikoissa uuden makro-objektiivini kanssa.  Tilasin uuden 40mm objektiivin Superkuvan verkkokaupasta ja päivän kuluttua se olikin perillä. Juoksin äsken postiin kytättyäni koko tämän päivän postin lähestyskoodia netissä. Kyllä kyttääminen kannattaa. ;)
Alkuperäisen pläänin mukaan pelkäsin, etten saa Nikonin kittiobjektiivia korjattua takuun puitteissa. Sitä varten suunnittelin kovasti uuden objektiivin ostoa, koska en ollut varma haluaisinko maksaa pilipali-tuotteen korjauksesta mansikoita. Etenkin, jos se simahtaisi taas vuoden käytön jälkeen. Toisin kuitenkin kävi ja kuten kerroin, objektiivi tuli korjattuna takaisin kotiin. Makro-objektiivi on himottanut kuitenkin heti järjestelmäkameran saamisesta saakka, joten mikä jottei. Pakettiin kuului tuo vastavalosuoja ja objektiiville kankainen suojapussukka. Otin nopeasti muutaman testikuvan ja oon niin vakuuttunut, tohkeissani ja liekeissä ettette uskokaan!!! :D

Zoomailin teille vähän kuivia kynsinauhojani. Evästelen tässä vähän sapuskaa ja ruokailun (ja kameran testailun) jälkeen ryhdyn laittautumaan iltamenoja varten. Lähden illemmalla kälysen kälyni kanssa ravintolaan herkuttelemaan ja vaihtamaan kuulumisia. Jos oikein villiinnymme, voisi pistäytyä myös jossakin kuppilassa. Huomenna puolestaan juhlistamme kaverini tupareita, joten ohjelmaa piisaa. :)

Ei kommentteja: