keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Uusia ja pieniä kotijuttuja

Ihan ekana: JESS! Korjaukseen viikko sitten lähetetty objektiivi tuli maanantaina korjattuna takaisin hellään hoivaani. Korjaus hoitui onneksi takuun piikkiin ja tämä asiakas on erittäin tyytyväinen! Vähän jännitti avata takaisin tullutta pakettia, että millainen hirviölasku siellä olisi mukana, mutta ei sentään. Huh! :D

Huomaa kyllä, että on tullut syksy. Sen lisäksi, että ulkona on harmaata, märkää ja puut kaljuuntuvat huimaa tahtia, aamulla ei pystyisi millään heräämään. Tänään värkkäilin yhdeksän aikaan aamupalaa suht skarppina ja möngin takaisin sänkyyn katselemaan töllöstä laatusarjoja, kuten Lemmenviemää. Eikä aikaakaan, kun silmä alkoi lupsua ja pian kello olikin 11. Edellämainitulla ohjelmalla saattoi toki olla näppinsä pelissä yllättävään nukahtamiseen liittyen.
Uni taisi maistua hyvältä myös uusien, varsin pirteänväristen lakanoiden ansiosta. Tilasin nämä kirkkaan oranssit pussilakanat H&M:n Home-osastolta, kun näitä oli tarjouksessa hintaan 9,95 €. Kissakaverikin tuntui viihtyvän peiton alla tavalllista paremmin. Kokeilin kuviin tuollaisia valkoisia reunuksia. En oo varma onko ne kauheet vai tosi kauheet?! :D
Kaikki mikä kiiltää, kimaltaa, säihkyy ja kimmeltää, on erittäin paljon mieleeni. ;) Mun oli tosiaan pakko hommata itsellekin samanlainen tuikkulyhty kuin minkä veimme kaverille synttärilahjaksi. Oikeasti halusin ostaa noita useamman, mutta lopulta tajusin etteivät ne kaikki mahdu mihinkään esille, vaikka miten toivoisin.
Poikaystävä halusi antaa mulle lahjaksi kukan. Noh, sain piikikkään aloe veran. Onkohan tuo jonkinlainen vertauskuva. :D Ei vaan, kasvi on hieno kuin mikä! Ja mikä parasta, sitä pitää kastella harvakseltaan, joten en voi mädännyttää sitä liikakasteluun. Tunnustan kyllä tuhonneeni kymmenen minikaktuksen armeijan kasteluhimoissani...
 
Ruokapöydän viereen uudelleensijoitettu peilikin sai pientä uudistusta osakseen. Muistin jokunen viikko sitten miten kivoja sisustustarroja ebaysta voi löytääkään. Löytyihän niitä taas vähän liikaakin, mutta tilasin kohtuuden nimissä kaksi tarraa. Toinen niistä ei ole vielä saapunut, mutta tämä pieni (todella omaperäinen) tarra saapui eilen. Postikuluineen tuo maksoi alle 4 €. Saisihan se toinenkin tarra jo pikkuhiljaa tulla perille, se on nimittäin asteen verran kookkampi viritys!

Olin tuhma, enkä mennyt aamulla pilates-tunnille. Siitäkään huolimatta, että tunnilla olisi edetty lattialla pyllerehtimisestä seisoma-asentoon, ääh! Illalla on onneksi kickboxingia, jossa olen käynyt innokkaasti ja hikoillut kuin pieni sika. Väsymystä saattaa aiheuttaa syksyn lisäksi myös viimeviikon viidet jumppailut. Taisin vähän innostua, enkä malttanut jättää kivoimpia tunteja välistä. :D Nyt on aika kaivella unihiekat silmistä ja ruveta kasailemaan aineksia kukkakaalisosekeittoa varten, nam!

PS. Olettehan jo kuunnelleet Johanna Kurkelan uutta albumia? Täällä talossa ei mikään muu enää soikaan. <3 Harmittaa vain, kun neidon keikkakiertue ei suuntaudu tänne Jyväskylään.

3 kommenttia:

Maranen kirjoitti...

Rakastuin tohon tuikkujuttuun!

Anonyymi kirjoitti...

Heippa! :) Laitoin sulle tunnustuksen mun blogiin: http://nailium.blogspot.fi/2012/10/ooooooollaaalllaaaaaaaaa.html

Tellu kirjoitti...

Maranen: Se onkin kaikessa yksinkertaisuudessan aika söpö! <3

Nailium: Hellou ja kiitos, käyn kurkkaamaassa! :)