tiistai 30. lokakuuta 2012

Viikon aikana olen....

...valkaissut hampaitani, ensimmäistä kertaa ikinä! Olihan se tilattava kokeeksi paketti Crestin paljon kehuja keränneitä valkaisuliuskoja, ja kokeilla onko haave valkoisemmista hampeista mahdollinen. Onhan se, peräti jo neljän valkaisukerran jälkeen tulos on huomattava. Jäljellä olisi vielä kuusi liuskaa, jotka käytettyäni hampaani loistavat varmaan lähestulkoon pimeässä. ;) Nyt pidän päivän tai kaksi taukoa valkaisusta, koska hampaita on ruvennut vihlomaan salakavalasti pitkin päivää.
....juhlistanut Rillumarein 23-vuotissynttäreitä menemällä ajoissa nukkumaan. :D
 ...kuivaharjoitellut tulevaa kesää varten ruukkukukilla ja makro-objektiivilla.
...vastaanottanut moooonta viikkoa sitten tilaamani kivan sisustustarran ja kauhistunut avattuani paketin. Sisustustarran tilalla olikin pala tavallista kirkasta kontaktimuovia. Kiitos ebay, arvatkaa sapettiko! Onneksi sain rahani takaisin ja myyjältä liudan tosi uskottavia selityksiä kaupanpäälle. Kuten, että tehtaalla joku on laittanut "epähuomiossa" mustan kookkaan seinätarran tilalle palan roskaa. Tai joku on postituksen aikana ottanut tuotteen putkilosta ja vaihtanut tilalle lohduksi suikaleen muovia. Jep!
....pukeutunut PITSIIN!
....askarrellut kasan epäonnisia paperinarupalleroita valosarjan koristeeksi. Eipä mennyt tämä(kään) projekti ihan niin kuin Strömsössä, mutta mikäs sen lystimpää kuin pieni kotikutoisuus.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oooo, miten tollasia narupalleroita tehdään?! Ohjeita kehiin :)

Henna kirjoitti...

Mitä hammastahnaa sä käytät? Mun ei koskaan oo Crestin liuskat vihloneet nimittäin, kun käytän Sensodynen semmosta vihlontaa estävää jotain tahnaa. Kannattaa miettiä, että ostaisit semmosta :) Ja pese eka hampit, sitten liuskat paikalleen.

Nuo Crestit on kyllä ihan ykköset, mulla on niitä aina tuolla kylppärissä ja sieltä sitten välillä heitän suuhun :D

Tellu kirjoitti...

Anonyymi: Tajusin jopa ottaa muutamia kuvia, kun väkersin noita, joten ohje on tulossa! :)

Henna: Jotain ihan tavallista Pepsodenttia vaan. Luin jostain, että kannattaa käyttää just jtn vihlovaa estävää tahnaa. Täytyypä ensikerralla hommata sellaista! :) Noi liuskat on kyllä varsin tehokkailta, mut väkisinkin tulee miettineeksi miten "nannaa" ne tekee hampaille. :P