torstai 11. lokakuuta 2012

Kukkaiset talvikynnet

Kynsiä taas, hei! Pääsin vihdoin maalailemaan one stroke-kukkasia kaverin kynsiin. Homman nimi oli se, että kynsistä oli määrä tehdä siniset. Sinisen seuraksi laitettiin hopeista hilettä niihin kynsiin, joihin ei maalauksia tullut. Akryylivärit on siitä kivoja, että ne ovat vesiliukoisia ja helppo pyyhkäistä etenkin märkänä pois kynneltä, jos kuvio menee ihan pipariksi.
Kukkien keskustoihin tuikin mustalla värillä pieniä täpliä ja lisäsin joukkoon hopeisia pieniä timantteja. Timanttejahan pitää änkeä aina kuin mahdollista. ;) Sini-hopeisiin kynsiin laitoin mustia timantteja. Tavallisilta helmiltähän nuo lähinnä taitavat näyttää, kun ne eivät kimalla laisinkaan. Kukkaset onnistuivat odotuksia paremmin ja mikä tärkeintä, kaverikin vaikutti olevan mielissään uusista "talvikynsistään". :)
Hienosti samanmuotoiset, kyllääää!
Kyllästyin yllättävän nopeasti omiin tiikeriraidoilla vauhditettuihin pinkki-hopeisiin kynsiini. Uusien kynsien värkkäämistä siivitti myös  keskarista katkennut kynsi, joka kaipasi kipeästi pidennystä osakseen. Paperiakin ohuemmat kynteni ovat kestäneet ihmeen hyvin katkeilematta, koska nyt poikki meni vasta toinen kynsi. Täytyy vaan ladata geeliä tarpeeksi paksusti päälle, ettei ne jatkossakaan rupea katkeilemaan tämän enempää. En edes tiedä mihin kyseisen kynnen törkkäsin, se vain irtosi kaikessa hiljaisudessa. Ei se mitään, muotilla vain uutta pituutta kehiin! Vaikka muottien käyttö ei olekaan vahvuuteni, on nämä kaksi kynttä kestäneet menossa mukana ihan moitteetta. Ja lisäksi ne näyttävät ihan kynsiltä, eivätkä epämuodostuneilta möhkäleiltä.
En nyt kuollaksenikaan muista mistä kuvasta sain inspiraation näihin kynsiin, mutta jossain olin tämän tyyliset nähnyt.  Kynnen kärjet sipaisin valkoisella geelillä vähän sinnepäin ja peitin valkoisen geelin rajan kolmella erilaisella hileellä. Enpä ole tainnut ennen käyttääkään tuota ylimmässä purkissa olevaan metallinhohtoista silppua. Foliotako tuo on? Kynsiin asettelin myös pienet palaset mustaa tylliä, pitkästä aikaa. Lopuksi maalasin mustalla akryylimaalilla leopardipilkkuja. Koristesekasoppa olikin sitten valmis. ;)
Täyttelen tässä vähän etukäteen ostoskoriin uusia kynsikamoja, kun illalla teemme kaverin kanssa kimppatilausta Ndedille. Luvassa on muunmuassa mintunvihreää, pastellista vaaleanpunaista ja ihan uutena juttuna aion kokeilla 4D-geelien käyttöä. Taisin vähän hullaantua noiden geelien kanssa, eikä loppua niiden klikkailusta meinaa tulla laisinkaan. Uudet kivat värigeelit ovatkin enemmän kuin tervetulleita. <3

6 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Hienot nuo kukkakuviot :)

Tellu kirjoitti...

Kiitoksia! Niitä oli mukavaa maalailla :)

Kirsikka kirjoitti...

Nuo kukat näyttää hienoilta :) Pitäisi itsekin opetella maalauksia tuolla tekniikalla. Tylliäkään en ole saanut aikaiseksi ostaa :D

Tellu kirjoitti...

Kiitos paljon! :) Kokeile ihmeessä, vaikka kumpaakin! Tylliä vois itsekin käyttää vähän enemmän, sillä saa niin kivannäköiset koristelut 8)

M kirjoitti...

vauuu! ihan törkeän upeat nuo siniset kykkakynnet :)

Tellu kirjoitti...

Kiitos! <3