tiistai 2. lokakuuta 2012

Viiletystä

Keittelen tässä tanssitunnin jälkeen hikipäissäni ruusukaaleja (first time ever!) ja ajattelin tulla naputtelemaan pikaisen postauksen. Olipahan mielenkiintoinen jumppatunti, kun muu porukka oli vetänyt samoja koreografiota jo 3-4 viikkoa ja itse tuppautuu mukaan vasta nyt. Jalat solmussa, monttu auki ja omat liikkeet kehissä, ei se niin vakavaa onneksi ole. Onneksi kuitenkin huomenna on sekä pilates, että kick boxing-tunnit, joiden liikkeet ovat tulleet jo suht tutuiksi eikä tarvitse seisoa tumput suorana.
Lauantaina juhlittiin tosiaan kaverin syntymää ja päälle viimetingassa kiskaisin valkoisen pitsitopin ja ikivanhan mustan liivin. Löytyipähän myös jalkaan myös syksyisemmät kengät avokkaiden sijaan. Näitä mun ohuita ja liukkaita hiuksia on vaikea saada pysymään oikeassa asennossa koko päivää saati iltaa. Aina, kun lähden johonkin, alkaa pitkä ja piinallinen tappelu hiusten kanssa. Tappeluista 99%  voiton vie hiukset. Kun mikään muu ei onnistu, Ghd tarjoaa pettämättömän apunsa ja sillä loitsii nopeasti hiuksista suht asialliset. Ja mikä tärkeintä, ne eivät lässähdä heti päätä pitkin roikkuviksi liruiksi. Mainittakoon vielä, että kiharat ovat hyvässä kuosissa jopa seuraavana päivänä!
Sunnuntai sujahti puolestaan sukkelasti uuniomppuja ja vaniljakastiketta mutustellessa. Kastikevalinta ei ollut paras mahdollinen, mutta kummasti se purkki tyhjeni parempiin suihin. Katselin myös useamman jakson netistä Liviltä tulevaa dokumenttisarjaa, jossa kauneusnarkomaanit viettävät viikon ajan kasvoistaan epämuodostuneiden tai tuhoutuneiden ihmisten kanssa. Pinnallinen puoli löytyy sekä minusta, että lukuisista muistakin ihmisistä, eikä siinä ole mitään väärää. Tuntuu  kuitenkin aika hurjalta katsoa miten pitkälle ääripäähän toiset ihmiset ovat menneet ulkoisen kauneuden tavoittelun vuoksi. Useilla dokumentin naisilla on takana jopa useita kymmeniä kauneusleikkauksia, joiden on uskonut tekevän itsensä onnelliseksi. Vaikea uskoa kenenkään olevan aidosti onnellinen, kun jatkuvasti löytää itsestään lisää paranneltavaa ja suunnittelee uusia operaatioita. Surullista. En nyt enempää ala tuosta ohjelmasta sepittämään tämän enempää, mutta mielestäni aikas kiintoisaa katsottavaa!
Maanantaina eli eilen posti toi jotain, mitä olinkin jo innoissani odotellut. Nimittäin Zumba toning sticksit. Jee! :D Painoa on noin puolisen kiloa per kapula. Kapuloista kuuluu samanlainen helinä kuin marakassista. Kelpaa näillä nyt sheikkailla! 
Nyt  mä jätän hyvästit kameran objektiiville, jonka kuljetusfirman lähetti noutaa huomenna. Sain vihdoin koottua itsen, pakattua kameran ja kirjoitettua lähetteeksi sellaisen valitusvirren objektiivin viasta, että! Toivottavasti vika korjataan valmistajan virhevastuun nimissä. Jos ei, olen aika perkeleen äkäinen. Olen tässä katsellut silläsilmällä uutta (käytettyä) objektiivia. Lähipäivinä selviääpi saanko sellaisen itselleni huudettua. :)

6 kommenttia:

Henna kirjoitti...

Siis oikeesti, leukaimplantti? Pakaraimplantti!! Ei hitto, eihän nää mein ripsipidennyket ja tekohiukset ja feikkikynnet oo mitään tohon verrattuna!! :D

Tellu kirjoitti...

Jep, implantteja oli jos jonkinlaisia! Ja pistoksia senkin edestä. Tässähän tuntee olevansa yhtä luonnollisessa tilassa kuin vastasyntynyt konsanaan. :D:D

Elli kirjoitti...

Selkeä ulkoasu ja kivanoloinen blogi :)

Tsekkaa mun ja liity lukijaksi!
http://ellisneverland.blogspot.fi/

Tellu kirjoitti...

Kiitos! :)

Anonyymi kirjoitti...

Tee jo uusi postaus. Joka kerta ku tuun tänne luen tuon viiletystä että viiltelystä ja mietin että mitä... :DD :)

Tellu kirjoitti...

Voisihan se olla korkee aika tehdä, luen nimittäin itsekin tuon otsikon että viiltelystä :D