maanantai 15. lokakuuta 2012

Pukeudu pitsiin

Viikonloppu hupeni ihmeen nopeasti, niin kuin se tuntuu aina tekevän. Perjantaina kävin ystäväiseni kanssa pitkästä aikaa Amarillossa syömässä, viimekerrasta olikin jo ikuisuus. Lautaselle päätyi tuttu, turvallinen ja aina niin hyvä, mikäs muutakaan kuin chicken pocket! Kanan, vuohenjuuston sekä paholaishillon yhdistelmä on yksinkertaisesti vaan niin lyömätön. Paholaisenhilloa voisi keitellä itsekin taas reippaan satsin, se tuntuu sopivan lähestulkoon kaiken kanssa. Syötyämme vyöryimme mahat räjähtämäisillään pienelle ruokalevolle Bran sohville.
Lauantaina oli tosiaan kaverin tupaantuliaisten vuoro. Kuvia ei mulla ole tuolta illalta kuin asun muodossa. Ennen tupareihin lähtöä sain taas vissiin maailman parhaan idean, nimittäin kulmakarvojen värjäyksen. Edellinen värjäyskerta oli täysi katastrofi, joten annoin kestovärin vaikuttaa tällä kertaa alle 10 minuuttia. Siinä taisi olla taas muutama minuuttiyksikkö liikaa, koska loppuillan näytinkin varmaan tosi hyväntahtoiselta erimuotoisine ja mustine kulmineni. :D Onneksi sain värin vaalenemaan hieman, kun laitoin öljyistä meikinpoistoainetta muhimaan kulmakarvoihin yön ajaksi. Ensikerralla 5 minuuttia lienee oiva vaikutusaika. Mutta olkaa hyvä, väritön asuni:
Kaivelin kuvissa näkyvät pitsipaidat kesäteloiltaan, alkoikin olla jo kova ikävä niitä! Pitsisissä vaatteissa on vaan sitä jotain. Olen tilannut pari uutta pitsistä yläosaa ja odotan vielä toisen saapumista, ennen kuin voin vilauttaa niitä teillekin. :)

1 kommentti:

Petra kirjoitti...

Kiva asu!! :-)

http://dancingonmyown-petra.blogspot.fi/