keskiviikko 31. elokuuta 2011

Myrtsi

Olin tilannut viikko sitten Camera Ready Cosmeticsilta Joe Blascon peitevärin, koska vanha pääsi yllättäen loppumaan. Noh, menin tänään sitten Sokokselle ja siellä oli näitä samoja tuotteita ässäkortilla alennuksessa hintaan, jolla olisin sellaisen voinut pitkin hampain ostaakin. Melkein ostinkin, koska tuon tilaamani Blascon saapumisessa kestää Jenkeistä pieni ikuisuus, kun tuote oli kaiken kukkuraksi toistaiseksi CRC:n varastosta loppunut. Tuo minkä tilasin maksoi siltikin puolet vähemmän (eli postikuluineen noin 15€) kuin tämä ässätarjous, joten pidin pintani vaikka naamani kaipasi kipeästi peitevoidetta. Toivottavasti tilaus saapuu pian ja selviän sen ajan tällä  Wet'n Wildin paletilla, joka on kuulemma hintaansa nähden suht hyvää tavaraa:
Toiseksi mulla on aika paha kriisi. Nimittäin mun luottoripsienlaittaja on lopettanut siellä missä olen käynyt tunnollisesti huollossa ja piti laittaa räpsyt toisella tyypillä, eikä nämä ole yhtään kivat. Toinen silmä näyttää näin viikon räpsyttelyn jälkeen niin sulkasatoiselta, että voisin päästellä kiukkukyyneliä. Meinasin itkeä jo heti ripsihuollosta kotiin päästyäni. :D Olen tottunut sellaiseen huikean tuuheisiin ripsiin, joten ehkä niiden jälkeen kaikki vähempi tuntuu mitättömältä. Pituus näissä on tosin sama kuin ennenkin, mikä on hyvä juttu. Nämä ovat kuulemma kivan luonnolliset, mutta en halua luonnollista, jos maksan kerran kuussa siitä, että joku tekee räpsyttimet. Kaikkihan tätä touhua eivät tietenkään  saata ymmärtää, mutta onneksi meitä on moneen junaan!
Nyt jos joku jyväskyläläinen tietää keskustasta kohtuuhintaisen ja TAITAVAN ripsien laittajan, voisi ystävällisesti vinkata! Tiedossa on kyllä yksi loistotapaus, mutta se olisi sitten jossain Palokan perukoilla ja sinne voi olla toisinaan vähän vaikeaa lähteä. Harkitsen myös erään toisen ripsihullun kanssa omien ripsitarpeiden tilaamista, jos harjoittelisi laittamaan niitä toinen toisillemme. Se touhu varmaan päättyy siihen, että ollaan kumpikin sokeita. Kuinka hauskaa! Ei vaan, ei se niin vaikeaa voi olla. Eihän?
Tässä vielä parit asut alkuviikolta. Just kun mulla olisi ollut tänään muut kuin mustat housut jalassa, ei kukaan tietenkään ollut kotona kameran kanssa todistamassa sitä harvinaista hetkeä. Nyt jos sitä laittelisi ruokaa ennen Salkkareita ja yrittäisi valmistautua vielä huomiseen työhaastatteluun. Tuitui!

12 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Käyhän kuule Sannalla Forumin Beautiful Day:ssä.. Järrrrrrrrjettömän tuuheeta tavaraa ja kestää muuten sen 5 viikkoa ;)

Anonyymi kirjoitti...

mulla ainaski on tuuheat ja pitkät räpsyttimet omasta takaa t. jenssi

Ps. kestänyt kohta 23 vuotta

Tellu kirjoitti...

Anonyymi: Mua vaan raastaa se hinnasto siellä, kun se menee viikkojen mukaan! Essissä oli kivaa, kun se makso aina sen 48€ :D

Jenssi: Viimenäkemältä ne olivat aika mitättömät haivenet ;)) t: ullasirkka

Anonyymi kirjoitti...

anteeks mutta en kyllä ole koskaan tavannut sua kasvotusten. t. jenssi

Tellu kirjoitti...

Oon nähnyt varmaan unta sit <3

Anonyymi kirjoitti...

ripsibar on kuulemma tosi hyvä paikka ja siellä on taitavat ripsien tekijät =)

Anonyymi kirjoitti...

Mä oon käynyt tällä mainiolla tyypillä myös siellä Palokan perukoilla ja suosittelen jos vaan on joku kulkupeli käytössä! Vanhassa firmassa ei taida olla ketään läheskään yhtä osaavaa:)

Tellu kirjoitti...

Anonyymi: Ooh ei tullutkaan tuo paikka edes mieleen, se olisi tosi lähelläkin! Ja edulliset hinnatkin näytti olevan. Ai että oon tohkeissani! :D<3

Anonyymi: Se on kyllä taitava tyttö se! =) Kyllähän sinne bussilla pääsisi, jos ei auto oo aina käsillä, mutta se tuntuu jotenkin niin vaivalloiselta. Tekosyitä vaan hihhihii. ;)

PETRA kirjoitti...

edulliseksi tulee kyllä jos kaverisi kanssa tilaatte vehkeet ja teette itse :D mitä se aloituspakkaus nyt oli, joku 30e? ja siitä kyllä varmasti riittää ripsiä hetkeks =D

Tellu kirjoitti...

Jep, eihän ne kalliita paketteja ole, mutta vähän mietityttää se liimalla silmien sohraaminen :D oon kyllä kuullut muidenkin tekevän niin, että että! Houkutus on kyllä kova. :D

Anonyymi kirjoitti...

Kauneushoitola Maarit Pulkkanen, ekat ripset 120e mutta siitä eteenpäin 50e. Tekee Extreme Lashes merkkisiä ripsiä. Todella hyvää ja ammattitaitoista työtä :))

Tellu kirjoitti...

Enpäs ole ennen tähän törmännytkään,paljon kiitoksia vinkistä! =)