torstai 23. helmikuuta 2012

Pihalla

Uhhuh, tulin juuri kotiin Amarillosta mässäilemästä. Mahaan koskee, kuten tavallista, mutta siihen alkaa jo tottua. Amarillo on siitä hupaisa paikka, että erinimiset annokset näyttävät tietenkin erilaiselta, mutta annoksissa on ihan samat raaka-aineet. Vaikka ruokalistakin vaihtuisi välissä. ;) 

Ei mulla oikeastaan taaskaan ole mitään tärkeää asiaa, mutta ajattelin laitella parit huippulaadukkaat pokkarikuvat tältä päivältä. Tälläviikolla olen jopa jaksanut pukeutua muihinkin vaatteisiin kuin mustiin mammakaapuihin ja muihin telttoihin, mutta asujen kuvailu tuntuu kauhean vaivalloiselta. Täytyy yrittää ryhdistäytyä sillä saralla. Asukuvat menevät joka kerta typeräksi poseeraamiseksi ja muutenkin niissä näyttää jotenkin epäsopusuhtaiselta. :D
Nörtti vauhdissa 8-)
Tulin kaupan kautta kotiin ja onneksi löysin viimehetkillä halvan (!!!!!!!) pursotinpussisetin huomisia leipomuksia varten. Laadusta en tiedä, mutta melkein nauratti kun löysin tämän kolmen euron pakkauksen :D Ajattelin tehdä muffinseja, joihin pursottelen tuorejuustosta, tomusokerista yms sekoitetun soossin. Lisäksi mukaan tarttui teeman mukaisesti sinistä elintarvikeväriä ja muuta sinistä roinaa, jotta voimme juhlia huomenna uusia verhojani. Vai miten se nyt meni? Olisin kaivannut vielä turkooseja muffinssivuokasia, mutta ehkä me pärjätään ilman niitäkin. Kehitin itselleni jo kriisin huomisesta aikataulusta, koska tunnetusti saan tehdä kaiken itse pikku kätösin, enkä kerkeä ottamaan  tuikitarpeellisia kauneusunia. Onneksi vielä ei kuitenkaan ole huominen. 8)

Olipas väsynyttä juttua, joten on parasta lopettaa ja sanoa heippahei!

Ei kommentteja: