maanantai 13. helmikuuta 2012

Sekalaista settiä

Alkuviikosta pakkasten hieman lauhduttua lähdettiin Jarpan kanssa pitkästä aikaa lenkkeilemään. Eipä tosiaan ole tullut työmatkojakaan käveltyä niillä 30 asteen pakkasilla. Sitä paitsi kärsin flunssasta viikko sitten, niin ajattelin muutenkin ottaa hieman rauhallisemmin. Huomisesta lähtien voin taas käpötellä töihin, ellei sitten laiskuus ja lämmin linja-automatka vie voittoa.
Sovittiin iskän kanssa, että lähdetään pilkkimään, kun ilmat tästä vielä hieman lämpenee. Käytiin ostamassa mulle tuliterät lämpösaappaatkin, joilla nyt kelpaa tallustella jäitten päällä. Kahden kilon siika, vapise!
 Perjantaina järkkäilin tyttöjen iltaa ja sain luokseni aika mehevästi porukkaa. Vaikka baariin ei jaksettukaan lähteä, oli silti mahtavaa viettää iltaa vanhalla porukalla. Pistetäänkös tämä vaikka taas sen vanhuuden piikkiin.... TAI sen piikkiin, ettei Jyväskylässä ole enää muita järkeviä baareja (joissa voisi tanssia) kuin Bra, ja sinnekin on kolmen kilometrin jonot klo 23 jälkeen. Priceless!
 
 Viikonloppuna tuli myös hieman shoppailtua. Tämä tyttö osti muun muassa eräälle toiselle tytsylle vähän kledjuja.....
....Nimittäin omalle kummitytsylle! Tämä kyseinen neiti oli vasta parin viikon ikäinen, ja maailman suloisin tapaus. Pääsen vihdoinkin tutustumaan vauvojen ihmeelliseen maailmaan ja harjoittelemaan näiden käsittelyä :D Eilen tyydyin vain pitämään neitokaista sylissä ja katsomaan kakkavaippojen vaihtoa sujuvasti vierestä käsin. Mutta tästä ainoa suunta on vain ylöspäin.

Iltasella olin vielä niin täpinöissäni, että loihdin itselleni ja poikaystävälleni sushi-illallisen oikein romanttisessa kynttilänvalossa ja Idolsin pauhaessa telkkarista.
Tänään sain viettää jälleen ihanaa maanantaista vapaapäivää. Melkein meinasin olla reipas ja herätä aamukuudelta, mutta kyllä se lämmin peti vei voiton ja vedin sikeitä ainakin kello kymmeneen asti.
Vapaapäivissä on parasta aamut, jolloin saa lahnailla aamutakissa, syödä rauhassa hyvää aamupalaa ja pistää Sinkkuelämää -jaksot taustalle pyörimään. On mullakin rutiinit ;)

Aamiaisen ohella oli myös jännittävää katsella pitkästä aikaa nettikauppojen tarjontaa.
Kaupungilla pyöriessäni meinasin ostaa nämä Vagabondin nahkaiset ballerinat, mutta päätin vielä tutkailla netistä, josko näitä saisi hieman edullisemmalla hinnalla tilattua. Vagabondin nettikaupassa oli kuin olikin nämä kyseiset kengät puoleen hintaan, joten hintaa jäi vain 32,50 e. Tilaukseen siis menivät.

Eksyin myös Nellyn sivuille katselemaan varteenotettavia valmistujaismekkoja:

Tai en enää ole siitä valmistujaismekosta ihan satavarma, mutta nämä näyttivät kivoilta, joten tilasin sovitettavaksi. Vai mitä mieltä olette, onko nämä liian...ööööö...baarimekkoja? Eiköhän joku noista joka tapauksessa lähde palautukseen.

Noin, nyt olen purkanut tämän hetken suurimmat tuntoni. Nyt lähden maksalaatikon pariin ja odottelemaan Salkkareiden alkamista. Hyvää alkavaa viikkoa kaikille! ;)

9 kommenttia:

Tellu kirjoitti...

liiiiian baarimekkoja varsinkin, jos tarkoitus on kestittää myös sukulaisia ;)

PS. Mäki haluun pilkkiä!!! tai mato-onkia tai laskea liukurilla

Rillu kirjoitti...

mmmm totta :D Mut sen tekosyyn nojalla voin tilailla mekkoja ja sovitella niitä.... ja sitten ehkä pitääkin, jos se nyt ois hyviä...ees sinne baariin 0:)

Tellu kirjoitti...

oikein :D

Anonyymi kirjoitti...

voi kun suloinen pieni vaavi!! Ai susta on tulossa kummitäti? Onko sun eka kummilapsi?

Anonyymi kirjoitti...

Miksi te aina pistätte kaiken "vanhuuden" piikkiin?
haloo minkä vanhuuden??? Jos ikä on käsittääkseni vähän yli 20..
Onkos 27-vuotiaat sitten vanhainkotikamaa jo ;)

Rillu kirjoitti...

Anonyymi: kyllä vain ;D itseasiassa suoritan tätä pakana-kummin virkaa, koska en kuulu kirkkoon...mutta mitäs pienistä :p

Anonyymi: Vaikka sen takia jos vertaa menoa siihen mitä se oli esim. 18-vuotiaana, niin tää nykyinen meininki on ihan oikeesti säälittävää! :D että voin vaan kuvitella mimmosia ollaan 27-vuotiaina.... toinen jalka haudassa ;)

Tellu kirjoitti...

Voin ennustaa:

27-vuotiaina olemme olleet naimisissa vähintään pari vuotta, asumme kukin tahoillamme omakotitaloissa idyllisellä taajama-alueella ja meillä on 1,7 lasta, koira, kissa, farmariauto, asuntolaina ja burn out.

Tervetuloa tulevaisuus <3 ;D

Anonyymi kirjoitti...

^^niinhän sitä voisi kuvitella ;)

Tellu kirjoitti...

kylmä hiki kohoaa ja ajatuksestakin O:) hihhhii