lauantai 4. helmikuuta 2012

Supertuksu

Ihanaa herätä lauantaina samaan aikaan kuin arkipäivänkin herää. Vähän toki olisi väsyttänyt, mutta täällä jääkylmässä asunnossa virkoaa väkisinkin. Hauskaa huomata, että parvekkeen oven ikkuna on jäässä sisäpuolelta. Ehkä olisi jo aika hankkia oma asunto, jota saa lämmittää just niin paljon kuin tarpeen.

Keskiviikkona kävin huoltamassa ripset, jotka olivat matkan aikana jo hieman aurinkorasvan ränsistyttämät. Halusin kokeilla yhtä "kokoa" lyhempää ripsen pituutta, jos ne kestäisivät vielä pidempään siistinä kuin käytössä olleet 15mm. Nämä lyhyemmät tuntuivat alkuksi siltä kuin ei olisi ripsiä ollenkaan, koska 15mm karvat tuntuivat kulmakarvoissa saakka. Katsotaan oppiiko näiden kanssa elämään. Jos ei niin palaamme tuttuun ja turvalliseen.
Lopulta oli pakko hylätä lyhyet kynnet ja rakennella pitkät - ja pinkit kynnet. Oon saanut eräältä ihanalta lukijaltamme paljon hyviä vinkkejä geelikynsiin liittyen joten testailin niitä. Laitoin tilaukseen metallisen kynsinauhavälineen (en nyt saa päähäni sen nimeä) mutta se on varmaan huomattavasti tehokkaampi kuin tylpällä appelsiinipuutikulla tökkiminen. :D Tämän huolellisemmin en olisi voinut tekovaiheista suoriutua, joten toivon hartaasti kynsien pysyvän ilmaantumatta pidempään kuin aikaisemmin.
Koristeina käytin pinkkiä värigeeliä sekä kolmea erilaista glitteriä. Muutamaan kynteen laitoin vielä hopeiset timantit, mutta olisi ilman niitäkin pärjännyt. Nuo isot hileet on meinaan sen verran säihkyviä! Outoa, kun kuvissa kynnet näyttää usein kauhean moloilta, varsinkin tuossa missä näkyy kummatkin kädet. Voivoi! :D
Loppukevennykseksi lisättäköön asu joltain päivältä. Toivottavasti inspiroidutte synkkääkin synkemmästä kokonaisuudesta:
Tänään pitäisi käydä etsimässä synttärisankarille uusia housuja ennen illan menoja. Olen suunnitellut nimittäin erittäin salaisia toimenpiteitä herran päänmenoksi, hauskaa kun sitä näyttää jännittävän kovin! ;) Ai että ärsyttää, kun Boohoo:sta tilaamani mekot eivät ehtineet saapua ajoissa. Niistä olisi meinaan ollut iso apu illan asukriisin taltutuksessa, mutta tällä erää on tyydyttävä johonkin muuhun ratkaisuun. Heippa!

7 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Ihanat barbie-kynnet! :) Pirtsakat!

Pääsin geelikynsikurssille, että ootellessa vaan omia glitteroksennuskynsiä. :3

Tellu kirjoitti...

Kiitos! Sanoisin että suorastaan imelät! :D Vähän kiva tuo kurssi, kun ei tarvii kotona alusta asti pähkäillä, että mitenkäs nää kynnet nyt oikein tehdään =)

aiiiino kirjoitti...

Toivottavasti ei lähde nyt ilmaantumaan niin nopeesti! :)
Nätit niistä tuli - aina välillä pitää olla oikein kunnolla pinkkiä ja kimalletta!

Tellu kirjoitti...

Toistaiseksi ei ole ilmaantumisen merkkejä, vaikka oon uittanut näitä ties missä :D Vanhoilla geeleillä ilmaantumista oli jo "parhaimmillaan" seuraavana päivänä.

Ja kiitoksia! Ensi kerralla kenties vähän rauhallisempi lookki ;)

aiiiino kirjoitti...

Voin vaan kuvitella, kuinka turhauttavalta se tuntui! Ei kuitenkaan ihan viidessä minuutissa noita kynsiä tehdä ja jos heti seuraavana päivänä alkaa näyttään huonolta, niin huoh :(

Tellu kirjoitti...

Hah joo, tuli aina pieniä epätoivoisia tunteita. :D

Tein niillä vanhoilla geeleillä huollon viimeistään 2 viikon kuluttua kynsien laittamisesta, joten voisi ottaa vertailukuvat näistä uusista. Uskon ja toivon, että nämä näyttää 2 viikon päästä vielä suht hyvältä =)

aiiiino kirjoitti...

Toivottavasti :)