keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Parit kenkäset ja muuta löpinää

Olen ollut tuhma. Toisinaan on kausia, jolloin en ostostele juuri ollenkaan. Toisinaan on kausia, että saan rahat palamaan ties mihin turhuuksiin ja lopulta en edes muista mihin kaikkeen olen hupuloinut. Onneksi meillä on kuitenkin tämä laadukas blogimme (hehheh) ja sen varjolla tulee kuvailtua aina kaikenlaista, ostokset lukuunottaen. Aika pieni osa ostoksista tulee kuitenkin esiteltyä ja sitten alitajuisesti ajattelen, että olenpa pärjännyt hyvin kun en ole ostellut paljoa mitään, kun en ole niitä missään sen kummemmin esitellyt. Vaatteita ei oikeastaan edes tee mieli esitellä, koska niiden kuvaaminen on hankalaa, olivat ne sitten päälle puettuina tai hengarissa.

Haluan tehdä synninpäästön ja vierittää kiven sydämmeltäni ja tunnustaa kenkäsyntini. Olen kuitenkin kunnostautunut hieman ja myynyt muutaman kengät pois pyörimästä ja sen varjolla saan tehdä uusia hankintoja. Vielä kun kykenisi viemään kasan vaatteita kirpparille. Oikeastaan vain tekisi mieli polttaa se rättikasa, ärsyttää kun se pyörii makkarissa ahdettuna Ikean rumaan siniseen kassiin. Tässä näitä töppösiä nyt olisi, luulisi näillä pärjäävän kesän ylitse:
Heti kun H&M:n kevätkuvasto saapui, se tiesi pahaa. Oikeastaan jo nettikaupan olemassaolo tietää pahaa. Tilailin nämä balleriinat joskus aikaa sitten kodintekstiilien yhteydessä ja pienen alennuksen jälkeen ne taisivat maksaa n. 8€. Näen jo sieluni silmin nämä pinkit kengät samanvärisen kevättakin kanssa, aaaah. Olisi varmaan järkevämpää satsata laadukkaisiin nahkaisiin kenkiin, mutta en vaan voi vastustaa halpoja kenkäsiä. Se on vaikeaa ja siksi niitä onkin kaapeissa ja laatikoissa muutamat.
Nämä hempeän vaaleanpunaiset korkkarit puolestaan ovat Spiritstoren alesta.  En oikein ymmärrä Spiritin muovikenkien ylihinnoittelua. Kengät eivät ole lisäksi erityisen laadukkaitakaan ja hintaa tästä kaikesta huolimatta niille on lätkitty ihan huolella. Näitä kävin kokeilemassa kerran, mutta en niitä silloin ostanut. Kengät jäivät kuitenkin kauniin värinsä puolesta kaihertamaan mieltäni ja oli toimittava äkkiä! Alennuksen jälkeen nämä maksoivat n. 24€, joka oli siinä rajamailla tälläiselle pihtarille. :D
Spiritistä ovat nämäkin mokomat. Olin kirjoittamassa ettei mulla olekaan muita nilkkaremmikenkiä, mutta perun sanani. Solki teki vaikutuksen ja korko on sellainen, että näillä jaksaa jopa ehkä kävelläkin. Näin talven jälkeen korkokenkiin totuttelu voi viedä taas hetken, sillä talvella hiihtelee mieluiten lättänäkengillä. Olen välttynyt monilta nilkan nyrjäytyksiltäkin! Näille oli laitettu oikein kiva alehinta, 14€. 
Kenkäsaaliista on esiteltävä vielä parit mustat baltsut, jotka löysin Prisman poistokorista! Olen aina ennen vihannut Prismaa sydämen pohjasta saakka, mutta nykyään en halua muualla asioidakaan. Vaikka onhan ne ostoskärryillä poukkoilevat mammat ja sedät aika ärsyttäviä. Voi että mihin hintaan kengät olivatkaan alennettu, 5€ pari. Ei tarvinnut montaa kertaa miettiä ottaako vai jättää :D Toisissa kengissä on söpöt röyhelöt koristeena ja toisten kenkien kummallinen pallura vetosi minuun, joten oli ne otettava. Pallurakenkien kulmikkaat kärjet ovat ihan uutta mulle.
Viimeisenä mutta ei todellakaan vähäisimpänä, uusi Guessin kaulakoru suoraan Roomasta. Jotain blogia lukiessani huomasin kirjoittajan tilanneen itsekin Guessin helyjä Italian ebaysta, joten olihan se käytävä katsomassa mitä siellä oli tarjolla. Italiankieli ei oikein avautunut, mutta onneksi ebayta on tullut käytettyä niin paljon, että tilaaminen oli vaivatonta ja ebay-sivusto oli luonnollisesti samanlainen kuin englanninkielisenäkin. Erityisen ilahtunut olin liikkeen supernopeasta toimituksesta, tämä tuli Suomeen alle viikossa ja paketin kulkua sai seurata koodin avulla. Paketti toimitettiin poikkeuksellisesti jopa kotiovellemme saakka. Ajattelin ketjun olevan pikkuisen jykevämpi ja paksumpi, mutta kyllä tämä on oikein hyvä juuri tälläisenä. <3

Saanko syntini anteeksi?

Tänään pitäisi selvitä parin tunnin päästä alkavasta autokoulun 2-vaiheen arvioivasta ajosta. Luulin, että sen SAA ajaa omalla autolla, mutta ei tietenkään saa. Ei siinä mitään, mutta vieraalla autolla ajo on aina sellaista sekoilua, että! Lisäksi hermostun aina, kun joku "virallinen" taho on arvioimassa mua :D Onneksi huominen liukkaanradan ajopäivä hoituu omalla varustuksella, luojan kiitos. Kiitos luojalle myös siitä, että ajokorttiani ei voi riistää pois. Hahah, olenko ainut joka pääsi inssin vasta kolmannella kerralla läpi? ;D

Tänään aion antaa kuolleille hiuksilleni omatoimisesti kyytiä. Järkytyin yksi ilta miten pahasti latvat olivat kuivuneet, katkeilleet ja haaroittuneet. Viisainta olisi kai mennä suoraan kampaajalle kuin tuhota hiuksiaan itse lisää, mutta yrittänyttä ei laiteta. Wish me luck! ;)

13 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

spirit storen kenkien laatu on niin huonoa..ja tosiaankin ylihinnoiteltua!

Tellu kirjoitti...

Monelle muoviselle kenkäparille on laitettu sellainen hinta, että sillä pitäisi jo saada ostettua nahkakenkä =O

Henna kirjoitti...

Voi ei, kolmannella yrittämällä läpi!! Mä oon aina sanonut, että jos ei pääse edes tokalla kerralla innssiä läpi, niin pitäis käydä koko autokoulu uudestaan :DD Hehheh... Ei pahalla!

Tellu kirjoitti...

Hahhah, olihan se vähän säälittävää :D Olin jostain syystä aivan järkyttävän hermostunut kahdessa ekassa inssissä ettei ajamisesta tullu yhtään mitään. Ajotunneilla ajamusessa ei ollut mitään probleemaa. Harmi ettei niitä suorituksia saanut videolle, ne ois voineet olla varoittavana esimerkkinä! :D

Anonyymi kirjoitti...

Onhan nuo kengät nättejä mutta en mäkään tajua miksi MUOVIkengät maksavat monta kymppiä!!? Itse kyllä mieluummin yritän hankkia kestäviä nahkakenkiä jotka tuntuu jalassakin paremmalta eikä hiosta.

Sano muuten sille Rillulle että olis aika tehdä se matkajuttu Intiasta kun se lupasi. Oon meinaan itsekin aatellut lähteä jonnekin muualle kuin espanjaan tai turkkiin. Hyviä vinkkejä kaivataan.

Jenniemi kirjoitti...

Saat anteeks. Aina on hyvä aika ostaa kenkiä (:

Tellu kirjoitti...

Anonyymi: Kaipa niillä muovikengillä voi pitää korkeaa hintaa, kun porukka niitä niin auliisti kuitenkin ostelee. Nahkakengät on jalassa totisesti ihan eri maata kuin keinomateriaalista tehdyt! <3 Täytyypäs hiostaa sitä Rillua, kovastihan matkasta on jo aikaa ja postausta odoteltu innolla. ;)

Jenniemi: Kiitos, puhut asiaa! :D

Anonyymi kirjoitti...

VOI KIITOS! Mä jäin tuijottamaat italia-ebayhin noita koruja. Ei sais kun ei tee kukkarolle hyvää (varsinkin kun tänää on ostanu yhdet guessin korut ihan hetken mielijohteesta, mutku ne on ihan siinä tarjottimella ja on kauheet spottivalot.....)

Tellu kirjoitti...

Hihhii taisin laittaa vahingon kiertämään ;) Italia-ebay tarjoaa ihan liikaa sellasia juttuja mitä ei esim britti-ebaysta saa. Ei ollu ees pahan hintaisia <3 Suosittelen kyllä tätä myyjää, jolta tuon korun tilasin:

http://myworld.ebay.com/bussipreziosi/&_trksid=p3984.m1497.l2754

Mitäs koruja lankesit ostamaan? :D

Anonyymi kirjoitti...

En langennu.. Oli kyllä katselulistassa kolme korua, mutta sit katoin että lähettääkö myyjä muihin maihin niin oli, ettei ;____;

Itken verta ja juoksen keittiöön mussuttamaan mokkapaloja suruun :D

Tellu kirjoitti...

BUU! Tylsä myyjä :D Miks mulla ei oo mokkapaloja tai mitään muutakaan herkkuja!

QA Sara kirjoitti...

Samaa mieltä spirit storen kengistä! Ylihinnoiteltuja ovat..

Tellu kirjoitti...

Saisivat kyllä tehdä hintoihin pienen tarkastuksen ;)