maanantai 20. helmikuuta 2012

Sikasiistii

Syvä blogihiljaisuus vallitsee yllämme. Viimeviikon lötkötin kotona flunssaisena ja lämpöasteiden kiusatessa. Onneksi pahin vaihe on jo selätetty ja vältyin korkealta kuumeelta. Toisaalta saisi tulla kerrankin kunnolla kuumetta, että tämä nuha ja köhä häipyisivät. Tiedä sitten onko niillä todellisuudessa mitään yhteyttä, mutta uskottelen itselleni niin.

Yritän tässä miettiä mihin olen viimeviikon kuluttanut kotona lahoilun lisäksi. Lauantaina Rillu tuli kyläilemään ja tein meille tälläiset salaatit, joissa oli kanasuikaleita, paprikaa ja tietenkin valkosipulia, itsetehtyä paholaisen hilloa sekä vuohenjuustoa. Enpäs ollut ennen paistanutkaan vuohenjuustoa, joten en arvannut sen olevan ihan niin haasteellista. Paistoin sitä pannulla reilussa öljymäärässä ja juuston keskusta lörähti jättäen jäljelle vain nuo reunat. Täytyy jatkaa harjoituksia. :P Huvittelimme myös kynsistudioni parissa ja loitsittiin hänelle keväisen vaaleanvihreät säihkyvät kynnet, mutta niistä ei harmi kyllä ole nyt kuvaa. Nyt on ;)
Joku saattais pitää hulluna....
Kahvakuulat kokivat yllättävän lisääntymisen ja hommasin 5kg mötikän.
Tein muutamaan kynteen koristeluita.
Tällä viikolla olisi ohjelmassa (vihdoin) ripsihuolto, ystäväisen tapaamista, Sami Hedbergin Kokovartalomies 2-keikkaa. Viikonloppuna ajattelin järjestää pienet kekkerit työpaikkani kunniaksi, mutta tällä hetkellä en ole kovinkaan juhlavalla mielellä. Onneksi kohta tulee Satuhäät ja pääsen itkemään luvan kanssa. ;)

PS. Käykäähän kurkkimassa vielä viimeisiä hetkiä veteleviä huuto.net kohteitani tästä! <---- KLIK!

11 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

minkä työpaikan vuoksi ajattelit juhlat pitää?:)

Anonyymi kirjoitti...

järkky pari (taas) satuhäissä :P

Tellu kirjoitti...

Annyymi: Katsoisin, että työkiemurani eivät kuulu sen tarkemmin tälle osastolle =)

Anonyymi: Hehe, jännempiä jaksoja odotellessa, Satuhäät on sentään maanantain kohokohta! Pari viimeisintä jaksoa on ollut meinaan aika BLAAH. ;(

Rillu kirjoitti...

tuitui! lisäsin kuvan, toivottavasti et pane pahaksesi ;))

ja pidäthän ne kemut perjantaina oi pidäthän! :D

p.s geelit lähti tänään irti :(

Anonyymi kirjoitti...

Heh ei taida kovin hyvä "kynsiteknikko" olla Tellu olla.. äks dee lol.

Rillu kirjoitti...

Anonyymi: testattiin vain että pysyiskö se geeli mun oman kynnen päällä...töissä kynnet otti kuitenkin vähän damagea niin geelit rupes vähän irtoilemaan, näin ;]]

Tellu kirjoitti...

Rillu: En pane pahakseni. HÖH! en tajua miksei ne pysy omalla kynnellä vaikka nää on ollut mulla jo kolmisen viikkoa siistinä ;( Voimme yrittää uudelleen jos vielä uskallat koviin otteisiini ;)

Anonyymi: Olen takuuvarma tunari :D

Anonyymi kirjoitti...

En kyllä ymmärrä noista kynsijutuista, mutta mitä oon kaverilta kuullu, kestää kait paremmin tekokynsien päällä, kai sen takia kun niitä hiotaan karheeksi. Ei omia kynsiä kannata noilla pilata. Eikö ihan vaan kynsilakka riitä omalle kynnelle?

Tellu kirjoitti...

Jotain tuollaista siinä luultavasti on taustalla ;/ Toki omakin kynsi viilataan geeliä varten kevyesti vähän karkeammaksi, mutta ei kestä niin ei kestä =D

QA Sara kirjoitti...

Sait minusta uuden lukijan! Päätin alkaa lukijaksesi, etten vain hävitä blogiasi. :) Jos joskus pidät minun blogiani seurattavana niin tervetuloa :) Otan mielelläni palautteita vastaan ,jotta voisin kehittyä.(Aloitin vasta tämän bloggaamisen) :) Hyvää lauantaita!

Tellu kirjoitti...

Jeejee, tervetuloa lueskelemaan juttujamme! =) Menenkin heti kurkistamaan blogiisi ;)