sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Pinkki painajainen

Puppppiduu! Mitenkäs tässä taas kävi niin, että mies karkasi Lappiin rellestämään ja minä jäin kissojen kanssa kotiin? En käsitä. Yksin oleminen on pitkästä aikaa ihan lunkia. Yksin olemisessa on jokunen huono puoli. Ensinäkään itselle ei tule tehtyä kunnollista ruokaa, vaan närpin aina ihan mitä sattuu.  Pizzaa itselle ei onneksi tule tilattua, koska yhden annoksen kotiinkuljetus maksaa ja lähipizzeriaan ei viitsi kävellä. Toiseksi jos joku taas koputtelee pimeässä käytävässä meidän ovea, saatan saada slaagin. Tässä taannoin kuului ovelta koputusta, menin kurkkaamana ovisilmästä ja käytävä oli pimeä. Jäi ovi sillä kertaa avaamatta. Talomme yläkerrassa (eli meidän yläpuolella) on muutaman kerran ollut jokunen kadunmies nukkumassa ja voi vaan kysyä, että miten hemmetissä ne sinne osannet mennä. Kolmanneksi kissojen vessakoppien siivous ei kuulu tehtäviini, mutta pakkohan ne on putsata. Neljänneksi kukaan ei ole harjaamassa tukkaani, kun olen äkäinen. ONPAS VAIKEAA!! :D
On ne aika nöpösiä
Perjantaina ohjelmassa oli ateriointia Amarillossa ja kyläilyä Rillun luona. Taisin perjantaina läiskäistä kuvan uusista - mustista hiuksistani. Sovitteliin joukkoon vanhat 40cm clip-on-pidennykset, jotka sulautuivat omiin hiuksiini parhaiten kiharrettuna. Mulla meni tosiaan lopullisesti järki siihen punaisen ja oranssin kirjavaan kuontaloon, joten löin ruskean hiusvärin päähän. Vaalennuskäsittelyistä kuivahtanut tukkani kuitenkin imaisi väriä oikein kunnolla itseensä ja lopputulos on musta. Eiköhän se muutamassa pesussa haalene. Olihan se ihan kiva ajatus ettei tukkaa tarvitsisi olla värjäilemässä kokoajan toisin kuin nyt. Tärkeämpänä pidän kuitenkin sitä että viihdyn tässä tummassa värissä, eikä joka aamu vituta katsoa peilistä punapäätä. Me is happy. <3
Pinkki painajaismekko tuli Boohoon.comin tilauksessa
Lauantaina eli eilen livistin isän luokse yöksi karkuun bailaavia naapureita. Koirienlääppimiskiintiö täyttyi vain osittain ja voisin ryövätä ne tänne kissojen iloksi kyläilemään. Oma koirulainen olisi enemmän kuin ihana, mutta meillä on jo kaksi kissaa, asumme kerrostalossa ja tässä elämäntilanteessa koira rajoittaisi menoja liikaa. Mutta toivottavasti vielä joskus! Tässä poseeraa Espanjan tuliainen, komea herra Fuego:
Keksin ruveta keittämään paholaisen hilloa tällä mainiolla Dansukkerin ohjeella. Koko hommassa taisi mennä vaivainen tunti eli kannattaa kokeilla! Ohjeessa neuvottiin laittamaan punaisia chilejä keitokseen 4-6 kappaletta ja laitoin itse 4, koska ne olivat kovin äreän makuisia. Loppuillan sormet olivatkin tulessa chilin pilkkomisen takia. Onneksi tajusin kuitenkin olla hieromatta silmiä. Nyt ei tarvii mennä enää Amarilloonkaan, kun paholaisen hillot on kotona omasta takaa. ;D
Askartelin purkkeihin vielä etiketit
Ruoasta vielä puheenollen. Lastasin kaapin täyteen kaikenlaisia salaattitarpeita ceasarsalaatti-sekoituksesta katkarapuihin. Tiedättekös niitä Pirkan tai Rainbown valmiita ceasarsalaatti-pusseja, joissa tulee salaatin lisäksi kastike, krutongit sekä luullakseni parmesaania? Ne on niin käteviä ja hyviä! Jospa malttaisin tehdä ensiviikon kaikenlaisia salaatteja, niin se kävisi vähän kuin paastosta. Tälläisiä annoksia on tullut jo laadittua:
Salaattisekoitus, savulohta, keitettyä parsaa+kukkakaalia ja kananmunia, ohhoh! :D
Salaattisekoitus, kanasuikaleita, persiljaa sekä mozzarellaa, nam!
Näissä tunnelmissa, lystiä sunnuntain jatkoa! Taidan syventyä ruutu.fi:n kautta Livin laatuohjelmiin.

PS. Onko kukaan kerennyt käydä luistelemassa Jyväsjärven jäällä? Tänään kotiin ajellessani huomasin jääradan olevan jo valmis! =)

4 kommenttia:

aiiiino kirjoitti...

Mites kynnet on pysynyt menossa mukana? :)

Tellu kirjoitti...

OOOOOOOH kysytkin! Nää geelit oli niin hyvä ostos, että melkeen harmittaa kun tajusin ostaa niitä vasta nyt :D Kasvurajaa on melkoisesti, mutta ilmaantumista ei ole juuri ollenkaan!

aiiiino kirjoitti...

Hyvältä kuulostaa!

Itsellänikin tulee kasvurajaa melkoista vauhtia, mutta pääasia, ettei ilmaannu :)

Tellu kirjoitti...

Totta puhut! Näillä pärjää hyvinkin varmaan yhteensä 3-4 viikkoa kynsien laitosta, ennen kuin tarvii ruveta huoltotoimenpiteisiin =)