tiistai 19. kesäkuuta 2012

Eläimellistä menoa

Sain eilen käsiini tilaamani Vylet Nailsin geelit, jotka saapuivat alle viikossa tilauksen lähettämisestä Ndedille. Ilahduin suuresti, kun lähetti kiikutti paketin kotiovelle saakka. Kaikesta päätellen olin turhaan jännittänyt tilaukseni kohtaloa, vaikka olin lietsonut epäilyksiäni lueskelemalla netistä ihmisten kauhukokemuksia kyseisestä paikasta. Maksoin tilauksen Paypalin kautta ja toimitus oli varsin sukkelaa. Epäselvistä nettisivuista huolimatta taidan tilata liikkeestä toistekin, mikäli nämä geelit osoittautuvat sen arvoisiksi.
Miss Plastic
Tilasin siis kirkkaan 1-vaihegeelin sekä kirkkaan viimeistelygeelin ja samaa sarjaa olevan primerin.  Geelit maksoivat reilu 10€ ja primeri taisi olla 9€. Postikulut olivat n. 10€, mikä on suht kohtuullinen hinta ulkomailta tulevalle lähetykselle. Aikaisemmin mulla oli käytössä joku ebaysta tilattu pilipali primer joka kuivui/haihtui supernopeasti kynnelle levitettynä eikä siitä jäänyt oikein minkäänlaista pintaa kynnelle. En kyllä edes tiedä oliko sillä vaikutusta tekemieni kynsien kestoon, se vain kärysi äärettömän pahalta. Tätä Vylet Nailsin primeria levittäessä kynnelle jäi ohut hieman tahmealta tuntuva pinta, enkä ollut varma pitääkö se kuivattaa uv-valossa vai kuivuuko se itsestään. Siinä putelissa ei meinaan lue mitään ohjeistusta asiaan. Päädyin sitten kuivattamaan sen ihan "ilmassa" paremman tiedon puutteessa. Eiköhän se lähipäivinä selviä, jos olen käyttänyt tuotetta väärin. ;)
Tein kynnet harjoituksen vuoksi peräti toista kertaa kertakäyttöisillä muoteilla. Muottien käyttö tuntuu kovin hitaalta, tällä kertaa kahden käden kynsien tekoon meni tunti. Tällä kertaa sain kuitenkin runnottua muotit niin tiukasti paikoilleen ettei muotin alle päässyt falskaamaan geeliä. Sain kynsistä jopa suht järkevän muotoiset toisin kuin ensimmäisellä kerralla, jolloin kynnet olivat kuin vasta aurattu perunapelto. Tipit on suht nopea liimata ynnä muuta, mutta olen kohdannut tippejä käytettäessä seuraavanlaiseen ongelmaan: joidenkin viikkojen kuluttua kynsien laitosta liimattujen tippien uloimmat reunat alkavat repsottaa geelin alta. Muoteilla tehdyissä kynsissä ei liene tätä ongelmaa, kunhan kynnet vai pysyvät muuten kiinni. :P
Koristeeksi levittelin kahta uutta SannaTaralta tilaamaani värigeeliä, mustaa ja neon oranssia sekä muutamat isot hileet. Näissä geeleissä oli kunnolla pigmenttiä ja täysin peittävävä tulos saavutettiin vain yhdellä kerroksella. Kynnen kärkeen levitin ensiksi oranssin geelin, kovetin sen ja lopuksi tein ohuella siveltimellä ja mustalla geelillä noita täpliä päälle. Näistä eläimellisistä kynsistä taisi tulla parivuotisen kynsiharrastukseni villeimmät luomukset! :D
Seuraavaksi ohjelmassa on kaverin ripsifiksausta ja hiustenvärjäystä laadukkan tuotteen siivittämänä. Alkaa kalju paistaa jo niin pahasti, että täytyy ryhdistäytyä ja tarttua väriputeliin. ;)

4 kommenttia:

kaizukainen kirjoitti...

Noi on hyviä ja halpoja ja tulee kotiovelle asti :) itsekin käyttänyt ja tilaan jatkossakin. Ihanat kynnet oot tehny <3 TYKKÄÄN ;)

Tellu kirjoitti...

Kiitos, välillä pitää tehdä vähän hurjemmat :D Oon myös kuullut näistä geeleistä hyvää ja toivonkin, että voin jatkossakin käyttää näitä :)

Heta kirjoitti...

tuliko hyvänvärinen tukka?:)

Tellu kirjoitti...

Aikas tummaruskea, mutta kauhea kalju on poissa! :D