lauantai 30. kesäkuuta 2012

Muutto ja muutoksia

 Kevään ja alkukesän aikana on tuntunut olevan hirveän paljon muutoksia meitsin elämässä.

Tässäpä on nyt sattunut käymään niin hassusti, että muutin tuon miesihmisen kanssa viimeinkin yhteen saman katon alle. Minä, ikuisena sosiaalisena erakkona vannoin pitkään, etten kyllä varmasti muuta kenenkään kanssa yhteen, mutta kappas kuinka kävikään. Meillä on soma kolmio läheltä Jyväskylän keskustaa. Ja ei, kolmas huone ei ole lapsia varten. Olisitte sitä kuitenkin kysyneet.
Sosiaalinen erakko tarvitsee huoneen, jossa voi erakoitua ;)
Edellisen kämpän siivousta. Meinasi muuten epätoivo iskeä sen tavarapaljouden kanssa, kun piti muuttaa.
Mutta siitäpä selvittiin. Meni kuitenkin aika kauan, että saatiin tavarat purettua ja uusi kämppä suhteelliseen asuttavaan kuntoon. Itseasiassa tuolla kummittelisi vielä yksi pahvilaatikko, joka odottelee onneansa.

Tänään kuitenkin otin asunnostamme muutamia kuvia, joten saatte nähdä hieman sneak peakkeja, siitä miltä täällä näyttää:
Master bedroom :D Verhot puuttuu ikkunoista vielä, koska suunnittelin tähän huoneeseen vähän pientä maalausprojektia. Siniset seinät yhdistettynä tuohon boordiin on jotain melko karmivaa.
Kuvaa keittiöstä. Tänne pitäisi saada vielä baaripöytä, niin sitten kaikki olisi kondiksessa.

Kylppäriä

Suosikkini, nimittäin lasitettu parveke. Tästä mä tykkään, tänne mä jään. Ostettiin Askosta noita terassilaattoja, jotka nipsautetaan kiinni toisiinsa.
Kyllä musta vielä viherrakentaja tulee, kun kerran hortonomia ei tullut! Äitini työkaveri tekee moottorisahataidetta ja upeita veistoksia. Minulle hän teki parvekkeelle tuon siilin, joka on ihan ylisöpö! :)
Parvekkeella kasvaa tällä hetkellä persiljaa ja mintunlehtiä. Huomatkaa toki myös reteä parvekeradio, jolla voi häiritä naapureiden mielenrauhaa ;)
Siinäpä vähän alkajaisiksi. Täällä on kuitenkin vielä niin paljon keskeneräistä, joten ehkä myöhemmin sitten lisää kuvia.

Toinen aika suurehko muutos on se, että vaihdoin kokonaan työpaikkaa muutama viikko sitten. Kuuleman mukaan uuteen työpaikkaani oli hakemuksia lähetetty noin 200 kappaletta, joten voin pitää itseäni aika onnekkaana, että siellä tällä hetkellä olen. Ja olen tykännyt ihan mielettömästi.
Viimeistä päivää menossa entiseen duuniin.
Että sellaista tällä kertaa. Jämähtäminen on pelottavaa, joten onneksi ei nyt ainakaan tarvitse sitä miettiä. Katsotaan sitten taas vuoden päästä, kun pitää haalia uusia kuvioita.

Hyvää viikonloppua kaikille!

7 kommenttia:

Siny kirjoitti...

Tsemppiä yhdessä asumiseen ;)
Kivan näköinen asunto teillä kyllä, ja parveke oikein kruunasi sen :)

Muistatko yhtään minkä hintaisia nuo lattia laatat olivat? Kivan näköiset on nimittäin! :)

Rillu kirjoitti...

Siny: Kiitoksia! ;) Nuo laatat oli plussakortilla noin 25 euroa paketti. Yhessä paketissa on 11 kpl noita laattoja (30cm x 30 cm)

Mekin ostettiin noita paketteja 4 kappaletta, niin sai laatat koko partsille :)

Anonyymi kirjoitti...

Kylläpäs on viihtyisän näköinen parveke! Kylppärikin näytää hyvältä. Mistä oot löytänyt tuon kivan jakun mikä sulla on päällä viimeisessä kuvassa?

Anonyymi kirjoitti...

tosi nätti jakku sulla ja niinkun oon sanonut ennenkin, sulla on hyvännäköinen tukka. mistä tuollaiset saa ostaa;D

Rillu kirjoitti...

Anonyymi: tack! Jakku on peräisin Seppälästä :)

Anonyymi: kiitosta ;D

Anonyymi kirjoitti...

Ei sun tarvii kertoo työpaikkaa mut minkälaista työtä sä nyt teet? Oliks se entinen homma samaa työtä vai vaihdoitko kokonaan alaa? On sulla kaunis parveke ja muukin asunto.
Tupu

Rillu kirjoitti...

Tupu: Ala pysyi kyllä samana mutta työnkuva ja firma vaihtui.

Enkä tee enää toimistotyötä kuten ennen :)