torstai 28. kesäkuuta 2012

Pientä somistusta

Tässäpä taas annos pieniä turhamaisuuksia värikkäiden geelikynsien ja räpsyripsien muodossa. Kuten kuvasta näkyy, taitoni ovat jumittuneet tuolle tiikerinraita tasolle ja niitä tuntuu ilmestyvän kaikkiin kynsiin. :D Minkäs teet, ne on helppo tehdä ja näyttävätkin kivalta. Voisi pikkuhiljaa vaihtelun vuoksi harjoitella muita koristekikkoja, joihin voi turvautua. Myös erikokoisten ja -väristen timskujen ryhmittymät tekevät tulojaan. Äsken iltani ratoksi kasailin erään H:lla alkavan  neidin (terkkuja!;)) persikkaisiin tiikerikynsiin sellaiset timanttirykelmät, että oksat pois!
Ihan naurattaa mitä omiin kynsiini tulee. Siis kynnettömyyteen. Muoteilla teko ei ollut kovin taidokasta ja kynnen kärjen napsuivat poikki toinen toisensa jälkeen. Nyhdin sitten loputkin irti ja mökkeilyn lomassa geelattiin mun luonnonkynnet. Nysät mitkä nysät, mutta geelin suojassa ne kasvavat suorastaan villiä vauhtia. Kun on tottunut pitkiin noidankynsiin niin näin lyhyillä kynsillä elämä tuntuu kovin vaikealta. Erotuksena tosin se etten voi aiheuttaa kipua ja hammasten kiristystä tökkimällä, taittamalla ja vääntämällä pitkiä kynsiä oviin ynnä muuhun irtaimistoon. Tavoitteena onkin yrittää kasvattaa omista kynsistä riittävän pitkät, jotta voisin jatkossa geelata niitä. Muottien käyttö on liian työlästä ja tippien liimaus saati irroittelu ei tee kynnelle gutaa. Kovana ennustajaeukkona tiedän kyllä miten tämänkin projektin kanssa käy, mutta aina voi yrittää, vai mitä? ;)
Lopuksi vielä otos eräistä ripsipidennyksistä, pisintä mittaa 15mm. 
Nyt Terttu on niin trött, että täytyy varmaan kieriä sänkyyn näkemään unia, että huomenna jaksaa töröttää rannalla ja kalastaa isoja kaloja illalliseksi.

12 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

minkä laatusia ne uudet geelit on ollu?

Sanna kirjoitti...

Otatko sä töiden vai jonkun (minkä) muun syyn takia kaikki geelit tippeineen aina pois ennen uusia? :o

Noi keltaset on ihanat! Ja missä on persikkaiset kynnet, KUVIA. :D

Tellu kirjoitti...

Anonyymi: ne on ollut mulla vasta niin vähän aikaa, mutta ihan jees! Täytyy laatia vaikka tarkempi raportti tässä ajan kuluessa :)

Sanna: siksi koska olen superlaiska enkä jaksa viilata vanhoja geelejä pois, mikä olisi tosin huomattavasti fiksumpaa kuin niiden irti raastaminen. Oon miettinyt sähköviilan hankkimista, se helpottaisi kummasti kynsienlaittoa :D Kiitos! Harmi kyllä persikkakynnet jäi kuvaamista vaille ;(

Rillu kirjoitti...

hei pylly! mä löysin taas sen sähköviilan vuonteelta mutten tietty muistanu ottaa sitä mukaan x(

Anniina kirjoitti...

Eikä ! Ihanat kynnet :) Tykkään sun blogista.


http://avaimetunelmiini.blogspot.fi/

Tellu kirjoitti...

Rillu: Ehkä sitten ensikerralla, voin muistuttaa sua kyllästymiseen saakka :D

Anniina: Kiitoksia! <3

Emma kirjoitti...

Kiinnostasko sua tellu väkrätä kynsiä niinkuin asiakkaille?
Mulla oli viime kesänä omat kynnet geelattuna ja nyt taas kasvattelen omiani että saan kynnet jälleen..
Laukaassa on yksi ammattilainen joka tekee kynsiä mutta niin hulvattomaan hintaan,niin jos haluaisit niin voitais tehdä mulle jotkut kivat kynnet loppukesään ?

Tellu kirjoitti...

Heips, olen mä jonkin verran tehnyt noita vähän vieraammillekkin tyypeille. Oon kuullut tuosta Laukaassa kynsiä tekevästä naisesta ja hän on kuulemma varsin taitava, jos kyseessä on nyt sama tapaus. :)

Voidaan toki tehdä, mutta en ole kursseja sun muita käynyt missään vaiheessa niin en tietystikään voi taata "ammattimaista" jälkeä ja kestävyyttä. Toisaalta teen kynsiä niin edullisesti, että siihen hintaan nähden työnjälki on mielestäni kuitenkin kohtuullista :D

Laittele vaikka sähköpostia tuohon bananass@luukku.com osoitteeseen, jos olet kiinnostunut! =)

Anonyymi kirjoitti...

millä puhdistat geeliset siveltimet?

Tellu kirjoitti...

Neo Amiseptilla lähtee geelit näppärästi pois siveltimistä. Samoin cleanserin tilalla sillä pyyhkii tehokkaasti kovetetusta geelistä kynneltä tahmaisen pinnan :)

Anonyymi kirjoitti...

heippa ! ihania kynsiä kyllä teet. pakko kysyä et millä sä teet noi mustat viivat noihin kynsiin ? käytätkö ihan normi kynsilakkaa o: ?

Tellu kirjoitti...

Mmmoi! Kiitoksia paljon!! :) Noi kuvien koristelun tosiaan on tehty ihan mustalla kynsilakalla, mut joskus oon väsäillyt kuvioita myös mustalla värigeelillä... eli molempi parempi :D