keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Yliviivaustussihousut

Hellurei! Tänään jäin taas viettämään hiljaisia hetkiä kotiin kissojen kanssa, kun mies kuuli Lapin mystisen kutsun. Olen hieman kiukuissani siitä, että mulla ei ole autoa käytössä, enkä oikein pääse liikkumaan täältä mitenkään järkevästi. Tai pääsen toki pois kotoa vaikka yön ylitse, mutta tuntuisi raastavalta jättää kissat kauhean pitkäksi aikaa kotiin maukumaan nälkäänsä.

Tein viimeviikolla varsin epätellumaisen ostoksen. Puhuin joskus aikaisemmin havitelleeni korallinvärisiä housuja, mutta Gina Tricotissa törmäsin näihin  19,90€ maksaneisiin neonoransseihin farkkuihin. Väriltään ne ovat niin mahdottoman räikeät, että niistä tulee väkisinkin mieleen yliviivaustussi. Tästä puuttuisi vielä se, että ne loistavat pimeässä. Myynnissä oli myös söpöjä pastellisia vaaleanpunaisia, mintunvihreitä ja vaaleankeltaisia housuja ja vaaleanpunaiset vastaavat jäivät kummittelemaan mieleeni. Ne olivat niin kovin hempeät, mutta voisin kuvitella niiden näyttävän hyvältä vaikkapa valkoiseen pitsiin ja mustaan yhdistettynä...
Alkuviikko on kulunut työhaastattelua jännittäessä, satamassa jäätelöä syödessä, herttaisia lampaita ahdistellessa ja kaiken muun tosi jännän merkeissä. Tajusin myös näitä viimepäivinä otettuja kuvia ja huomasin miten mielenkiintoiselta hiusten tyvikasvu näyttää. Sille voisi yrittää tehdä jotain etten näyttäisi varhaiskaljulta. :') Uuteen kuosiin fiksailtu farkkutakki on ollut todella kovassa käytössä ja tekee mieli pukea se päälle aina johonkin lähtiessä. Täytyypä siis varoa ettei se kulu puhki ennen kuin kesä on ehtinyt edes alkaa.
Loppuviikon ohjelmassa on luvassa lisää ripsiräpsyjen tekoa, jota odotankin jo innolla! Kauhean kivaa päästä näpertelemään niiden parissa. Suunnittelin heittäytyväni hurjaksi ja aion herkutella salaa mokkapaloilla ja kaalilaatikolla, jotka saan syödä loppuun viimeistä murua myöten. Viikon päästä voidaankin sitten ihmetellä, kun vaaka näyttää historiallisia lukemia ja miettiä, että tunnistaakohan tuo ukkeli mua enää kun tulee kotiin. ;) 

Palataan seuraavan kerran ripsiasioissa!

2 kommenttia:

Heta kirjoitti...

Tästä tuli viel entistä enemmän mieli ottaa omat neonpinkit farkut tänään käyttöön, mut ei iha sinne töihi viiti:D

Tellu kirjoitti...

Hihhih :D Ehkä ne ei oo ihan paras valinta töitä koskien :D