sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Selvästi hyvä juhannus

Juhannus alkaa olla takanapäin ja jäjellä on lievä väsymys ja itikanpuremat. Lähdin miekkoseni kanssa torstaina kesämökille yöksi ja oli vallan autuasta päästä pakoon kaupungin hälyä. En nyt mikään maailman innokkain mökki-ihminen ole, mutta kyllä sitä pari kertaa kesässä voi yöpyä siellä. Vaikka näin juhannuksen kunniaksi! Ja seuraavaksi mökkibileiden meiningeissä. ;)
Täältä tulee hauki!
Perjantaina saunottiin vanhassa kunnon savusaunassa, käytiin narraamassa (huonoin tuloksin) kaloja järvellä, grillattiin paljon ruokaa, syötiin kasa lettuja ja kerättiin kauniita kukkia. Aurinkoisella kukkien keruumatkalla törmäsin ensimmäistä kertaa elämässäni kyykäärmeeseen, elävään sellaiseen. Hyi hemmetti ette arvaakaan miten huusin kuin palosireeni, oli meinaan niin oksettava ilmestys tuo musta niljakas liero. :D Illemmalla kuskasin meidät urheasti Hankasalmelle kuokkimaan kavereiden vuokraamalle möksälle ja myöhemmin kävimme sankoin joukoin ihastelemassa juhannuskokkoa Hanganlavalla grillimakkaran säestämänä. Ajomatka kotiin aamuyöllä oli hurjan mielikuvitukseni ansiosta jännittävä, koska luulin näkeväni ojassa vähän väliä hirviä. Pistetään väsymyksen piikkiin!
Lauantaina vuorossa oli kaverimme 25v synttärit, jonne ajelimme viettämään iltaa. Kesä myötä olen heittäytynyt varsin villiksi. Kuten huomaatte, puin jalkaan keltaiset housut!! Alkuperäinen ajatus oli hankkia oranssien pöksyjen kaveriksi vaaleanpunaiset housut, mutta sopivat koot olivat loppuneet. Varasuunnitelmana oli siis hommata keltaiset housut ja kovasti niistä pidänkin! Olen jo pari vuotta käyttänyt hyvillä mielin kuminauhavyötäröisiä farkkulegginssejä ja niiden takia tavallisten housujen osto on päässyt vähän unohtumaan. Taisin taas nimittäin ottaa hieman liian mukavasti istuvat housut, vaikka pienempi koko olisi ollut viisaampi valinta. Nämä venyvät kuitenkin niin paljon, että kohta saa olla kaventelemassa.
Tänään sateista sunnuntaita vietetään ihan vain kotosalla rauhassa oleillen ja akkuja laitaillen huomista Mikkelin mökkireissua varten. Nyt mä keittelen lohen kaveriksi parit uudet perunat ja alan kiillottaa huushollia. Voikaa hyvin!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onko nded:n geelit viel kestäneet kynsissä, ettei oo tullu ilmakuplia?:) Ite meinaan tilasin sieltä viime kesänä geelit mutta en tajunnu tilata primer nestettä ja geelikynnet alko repsottaa jo melkein puolessa viikossa:( että mahtokohan primer nesteen puuttuminen olla syypää mun geelikynsien huonoon kestoon...:)

Tellu kirjoitti...

Kyllä ne kesti hyvänä siihen asti, kunnes muottiharjoittelun huonot tulokset paljastuivat ja kynnen kärjet napsuivat poikki... pitäs vaan pysyä ihan suosiolla liimattavissa tipeissä :D Mutta tuosta kömmähdyksestä huolimatta oon ollut tyytyväinen tällä lyhyellä käyttökokemuksella!

Primerin puute vaikuttaa kyllä varmasti aika paljon asiaan. Karhensitko myös oman kynnen pinnan huolellisesti ja siistit viilauspölyt yms, jotka heikentää geelien pysyvyyttä? =)

Anonyymi kirjoitti...

Noni kiva kuulla! :) Juu oon karhentanu ja pyyhkiny pölyt pois, pitää näköjään laittaa ens kerran tilaukseen se primer neste:D

Tellu kirjoitti...

Jeps, tilailehan se primeri niin varmasti huomaat eron! Primerista sanotaan, että se on kuin kaksipuoleinen teippi joka kiinnittää geelin kynteen =D