torstai 7. kesäkuuta 2012

Vylet Nails-geelit?

Penninvenyttäjä täällä taas hei. Kauhukseni huomasin Cesarssin uv-geelien olevan aika vähissä ja uutta tilausta pitäisi naputella piakkoin. Tulin kuitenkin miettineeksi muita vaihtoehtoisia geelimerkkejä näiden Cesarssin tuotteiden tilalle, koska tällä hetkellä ne tuntuvat kovin arvokkailta. Olen kuullut kehuttavan Vylet Nailsin geelejä, mutta mulla ei tosiaan ole niistä yhtä valkoista värigeeliä lukuunottamatta minkäänlaista omaa kokemusta. Tässäpä nyt sitten huuli ymmyrkäisenä ihmettelen tätä merkkien paljoutta.

Kyseisiä geelejä kehutaan korkealaatuisiksi ja helppokäyttöisiksi ja mikä parasta, ne ovat suht edullisia. Ainoa mikä epäilyttää, on tuo Nded-sivusto, joka on kuin suoraan käännöskoneella käännetty.  Se tekee sairaan luotettavan kuvan ko. firmasta. :D Toisaalta ostokset voi maksaa Paypalin kautta, joka luo omalta osaltaan turvallisempaa shoppailutunnelmaa, mutta silti arveluttaa. Onko todella näin, ettei näitä geelejä myydä muualla? Värigeeleihin olen toki törmännyt muissakin nettikaupoissa, mutta en nyt ole tällä kertaa niitä hakemassa. Ja onko joku tilannut tuolta ndediltä?

Lisäksi Vylet Nails-geelejä näyttäisi olevan kolmea eri sarjaa: Elements, Studio Edition ja Revolution. Elements on noista kolmesta sarjasta arvokkain ja kovin suurta säästöä sen ja Cesarssin geelien välille ei tule, joten kallistuisin joko Revolution- tai Studio Edition-sarjan puoleen. Kumpi vai kampi, siinäpä vasta pulma! Ehdin vain jo ihastua tuon kalleimman tuotesarjan purkkien ulkonäköön, mutta ehkä pelkän purkin perusteella ei kannata tehdä päätöstä. :D
Kuva.
Eri geelimerkkejä googlaillessani törmäsin myös Nouveau Nail-geeleihin, joita on kehuttu kovasti. Näitä voi tilata UK-ebayn lisäksi muunmuassa NailShop-sivustolta, josta näyttäisi saavan kaksi purnukkaa yhden hinnalla. Kirjoitin ensin yhden purnukan kahden hinnalla, mikä kuulostikin aivan liian hyvältä ollakseen totta. ;)

Olisin enemmän kuin kiitollinen, jos joku osaisi kertoa käyttökokemuksia näistä geeleistä. Tai miksei muistakin hinta-laatusuhteeltaan kunnollisista geeleistä! =)

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

HEEEI lä hemmän tarkastelun jälkeen huomasin että meikäläinen on tilannut alotuspakkauksen tuolta ndedistä! Siitä on tosin varmaan 5vuotta ja pulju oli vielä pitkästi naildesingeurodiscount.com :D

En löytänyt tuolta enää niitä geelejä jotka mulla oli, mutta ne ainakin toimi eikä esim "ilmaatunut" kovin nopeesti.


Okei... Ei tästä mitään apua ollut :D Muistaakseni paketti tuli parissa viikossa ihan kotiovelle!

Tellu kirjoitti...

Eli tämän perusteella sieltä voi tilata tavaraa ja se tulee perille asti, se on jo tärkeä tieto sekin! Mitähän lie geelejä ollut sitten kyseessä... :D

Anonyymi kirjoitti...

Mihin ratkaisuun päädyit? Itsekkin tässä mietin vaihtoehtoja cesarsin geeleille ja primereille, nimittäin noiden nail preppejen kanssa hintaa tulisi neljälle tuotteelle 88e, suht paljon.. Olenko ymmärtänyt oikein ettet käytä primeria ollenkaan? Onko kynnet silti pysyneet hyvinä?

Tellu kirjoitti...

En oikein tiedä, molemmat houkuttaisi, pitää varmaan arpomalla tilata jompaakumpaa. Tuumailin myös, että 60€ kahdesta geelipurkista tuntuu myös ihan mielipuoliselta, vaikka kyllähän noi on riittoisia.

Juu en oo käyttänyt Cesarsin omia primereita, mutta on mulla joku halpis primeri aina kynnellä. Kyl nää pysyy ihan jees: joskus huonommin, joskus paremmin :D Että en sitten osaa sanoa millainen ero olisi, jos käyttäisin Cesarsin primeria =)

henna kannisto kirjoitti...

moikka!

Noista geeleistä en tiedä, mutta suosittelen kokeilemaan näitä mereneidin geelejä sieltä tulee tavarat nopeesti ja edullisesti:)
http://www.mereneid.ee/fi

Tellu kirjoitti...

Heips! Kävin kurkkaamassa tuon Mereneidin sivuston ennen kuin päädyin tilaamaan nämä Vylet Nailssit. Täytyy kyllä joskus testata millaista geeliä mereneid tarjoaa! =)