torstai 28. kesäkuuta 2012

Mökkitunnelmia

Maanantaista keskiviikkoon vietimme mökkielämää kaverien kesämökillä Mikkelissä. Taisin viimepostauksessa uhota etten ole innokas mökki-ihminen, mutta tällä kertaa kyseessä oli enemmän pientä omakotitaloa muistuttava ratkaisu ja olosuhteet olivat erittäin mukavat. Tyttösten kanssa tuli puheeksi, että toisten mökille lähteminen on aina yhtä arveluttavaa, koska ikinä ei tiedä millaiseen homehtuneeseen mummonmökkiin päätyy. Pitäisi olla ehkä vähän avarakatseisempi ja yrittää eläytyä sähköttömään ja vesijohdottomaan elämään. :D Näiden parin päivän aikana meistä pidettiin liian hyvää huolta: tarjolla oli pelottavan hyvää grilliruokaa ja saunomista eksoottisessa telttasaunassa, kiitos! Kelien salliessa pyörittiin ulkosalla kolmen koiran kanssa ja kalastimme vaatimattomin tuloksin. 8)
Paras peli koskaan :D
Tänään yritän taipua kaupungille katselmaan alennusmyyntien antia, tai tässä vaiheessa ehkä pikemminkin rippeitä. Ohjelmassa on myös kaverin ripsienlaittoa ja kynsihuoltoa. =)

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mikäs toi täplikäs koira on? Se on niin kovasti mun koiran näköinen eli dalmiksen ja beaglen sekoitus. Ettei vaan olisi sukua :) Jenni

Tellu kirjoitti...

Se taitaa olla ihan samaa sekoitusta kuin sinunkin koirasi! :D Enempää en osaa tuosta somasta otuksesta kertoakaan =)

br kirjoitti...

Ihana kuva tuo missä sammakko istuu kukan päällä!! :D<3

Osaatko muuten heitellä perhoa kuin hyvin?
Tahtoisin niin kovin lähteä kalaan :D

Tellu kirjoitti...

Hihii eikös, oikea prinssi kukkasella :D

Ja joo, en tod. osaa heitellä perholla nimeksikään, kunhan kokeilin ja sain vahingossa tuonkin kalan :D Poikaystävä esitteli piruttain pinkkejä perhovapoja, keloja ja siimoja, mutta se on pikkasen rahaa syövä harrastus. Tuntuu vähän hifistelyltä ;) Virveli sensijaan tottelee mua kiltisti!

Anonyymi kirjoitti...

Mistä oot ostanu ton sun adidaksen verkkatakin? :o

Tellu kirjoitti...

Ostin sen jo viimekesänä, muistaakseni Sportiasta =)