perjantai 4. marraskuuta 2011

Humua

Järkyttävä tentti ohi, ja järkyttävä stressi vähän helpotti! Huomisen jälkeen on taas muutama vapaapäivä pidemmän työputken jälkeen, joten voisin vähän heittää vapaalle ;) Ennen nukkumaanmenoa ajattelin kuitenkin pitkästä aikaa pläjäyttää tänne muutamat kuvat viime viikoilta.

 Oli ihanaa käydä Helsingissä, vaikkakin vain pyörähtämässä parisen viikkoa sitten. Käytiin juhlimassa sedän 65-vuotis synttäreitä. Voivoi, kyllä vielä jonain päivänä haluan palata tuonne asustelemaan, tykkään niin paljon.

 Kerkesin käydä myös vanhempieni luona landella. Äiti näpsi musta varmaan miljoona syksykuvaa ;D
 Viikko sitten käytiin katsomassa Sami Hedbergiä ja viikonloppuna juhlittiin taas mun vanhenemista ;) Sain kasan ihania lahjoja ja PALJON suklaata <3

Sain vanhemmiltani myös hartaimman toiveeni, joka oli sykemittari Polar FT 60. Olen täysin rakastunut kyseiseen vempeleeseen ja sitä tulenkin varmaan vielä myöhemmin tänne hehkuttamaan.

 Kulissipoikaystävämme Naminani ja muut urhot
Lahjuksia <3
Ja ainiin! Mun piti hehkuttaa teille tätä itse itselleni ostamaa syntymäpäivälahjaa, elikkä BareMineralsin -mineraalimeikkejä. Tellukka tilaili minulle näitä netistä, kun itse olen niin käsi enkä siihen kyennyt :D Sellainen aloituspakkaus maksoi noin 50 euroa postikuluineen kaikkineen.
Nyt olen käyttänyt näitä muutaman viikon verran ja olen kyllä todella tyytyväinen. En tiedä kuvittelenko, vai onko ihoni oikeasti pysynyt paremmassa kunnossa. Oikean tekniikan sisäistettyäni, levitys on myös todella nopeaa, eikä jää sellaista pakkelinaamaa. Meikki on pysynyt myös hyvänä ja kestänyt pidemmätkin päivät. Parasta tosiaan on, että iho näyttää sopivan kuulaalta, eikä sellaiselta puuterihelvetiltä (kuten tähän asti).
Tämmöinen hämyinen otsakuva vielä tähän loppuun! Ei finnejä, jee!!!!!
Pahoittelen vähäsanaisuuttani mutta tämä talven tulo selkeästi uuvuttaa, joten nytpä menen nukkumaan, että jaksan huomenna reippahasti kävellä töihin asti. Hyvät yöt!

7 kommenttia:

Tellu kirjoitti...

joudun varmaan tilaamaan itsellenikin tuon meikkipaketin, jahka saan aikaiseksi 8) olikos siinä joku peiteaine/voide/mikälie vai käytätkö jonkun muun merkin peitevoidetta? =O

Rillu kirjoitti...

suosittelen kyllä! :D siinä on se peiteaine mukana, että kyllä sillä oon pärjänny.... jos on ollu vähän tummemmat sulmäpussit niin sit oon kyllä välillä alle sutinu valokynää

Anonyymi kirjoitti...

Voi että sulla on ihana tukka!!!
hanne

Anonyymi kirjoitti...

Ai niin ja myöhästyneet syndeonnittelut!
hanne

Rillu kirjoitti...

hanne: kiiiiitos paljon! :)

Anonyymi kirjoitti...

ootko säkin hankkinut tollaset irtoripset? vai mitä ne nyt on, ripsipidenys/tuuhennus?

Rillu kirjoitti...

Anonyymi: en ole, ihan omat räpsyttimet :]