sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Joululahjatoivomuksia

Pari kuukautta piinannut nuha on vihdoin ottanut seuraavan, epämiellyttävän askeleen. Joka paikkaa kolottaa, aivastuttaa ja pää on täynnä räkää. Äänikin muistuttaa lähinnä viihdelinjalla huohottavan naisen ääntä. Ikävää, etten työskentele puhelimen ääressä, joku voisi tykätäkin tästä. Yritän kohentaa oloani lepäämällä, mutta pää tuntuu poksahtavan, kun ei kehtaa tässä kunnossa lähte ulkoilemaan. Yritän mehustella itselleni parempaa olo lipittämällä Valion uutta mansikka-puolukkakeittoa, joka on vallan herkullista. Mitä nyt yksi marjan kikkare juuttui kurkkuun, eikä se irtoa millään. :)
Blogeissa on ollut joululahjatoivelistoja jo pienen ikuisuuden ja päätin tehdä oman listan. Kun kysytään mitä toivoo lahjaksi, mun on erityisen vaikea keksiä mitään. Kaikkea tarpeellista ja tarpeetonta löytyy jo omasta takaa, eikä nurkkiin haluaisi mitään turhaa pyörimään. Mutta jos mennään äärimmäisyyksiin, niin kelpaisi mulle vaikkapa autokoulun 2. vaihe, Macbook, koiralapsi ja maailmanympärysmatka. Kelleppä ei? ;)
Töppösille ja yöhousuille on aina käyttöä. Housuja on toki jo entuudestaan riittämiin, mutta sisätossukoita mulla ei löydykään. Sellaiset siis! Kuvan tossut ovat H&M:n.

 Iittalan Taika- astiat ovat i-h-a-n-i-a! Olen saanut joskus kaksi kappaletta näitä kulhoja, mutta toivoisin niitä kaksi lisää. Sarjan lautasetkin ovat vallan miellyttävää katseltavaa. Astiastoni koostuu Arabian Koko-sarjan limenvihreistä, valkoisista, pistaasinvärisistä sekä pinkeistä ruusukuvioisista astioista, joten musta-valkoinen mätsää niihin aika kivasti.
Guessin uutuussarjan kaulakoru mustalla sydämellä. Samaa korua löytyy myös punaisella sydämellä varustettuna, mutta se jäisi mulla luultavasti värinsä puolesta käyttämättä, VAIKKA se onkin kivempi kuin tämä musta. Saattaapi olla, että lahjon tällä itse itseäni vaikka 22 ikävuoden täyttymisestä joulukuussa.
4kg tai 5kg kahvakuula. Mulla on 2,5kg kuula, jolla veivatessa tulee myös aikamoinen hiki, mutta muutama lisäkilo toisi kuulan pyörittelyyn lisää haastetta. Jos väriä kysytään, niin tavitseeko siihen edes vastata mitään. ;) Molemmat kuulat löytyvät Prisman valikoimista. Tosin paikanpäällä näitä etsiskellessäni olen huomannut juuri näiden kevyimpien kuulien olevan aina loppu. Tarjolla on usein kuulia 7:kgstä ylöspäin, mutta se on omiin tarpeisiini liian painava.

Minkäslaisia toiveita tai toiveettomuuksia (onko tämä edes sana) teillä on?

Siinäpä niitä toiveita nyt muutama. Vuosien vieriessä joululahjojen merkityskin vähenee, mikä on lähinnä vain positiivista. Taidan olla enemmän jouluruokien perään. :D Joulu on mulle hieman ahdistavaa aikaa, koska pitäisi päättää viettääkö sitä äidin luona vai isän luona. Väkisinkin tulee miettineeksi valitseeko "oikein" ja tuleeko jommallekummalle paha mieli päätöksestäni. Aikuisia ihmisiähän tässä koko perhe aletaan olla, joten ei kai tämä nyt niin suuri juttu ole. Silti olen jo nyt ihan paineissani.

Mitä muille annettaviin lahjoihin tulee, ne ovat aina haastavia. Yksi lahja on jo tilattu meidän kolmen sisaruksen voimin ja saatan kuvitella miten lahjansaaja siitä ilahtuukaan! Meidän perheessä ei ole koskaan vietetty mitenkään ylenpalttisesti pröystäilevää joulua lahjojen osalta, joten jokainen on saanut aina jotain pientä. Jotain pientä yritän keksiäkin jokaiselle, mutta onneksi tässä on vielä aikaa keksiä mitä pientä se voisi ollakaan. Joulussa on oksettavinta överiksi mennyt kaupallisuus. Osta sitä, tätä ja tuota, jokainen tarvitsee lahjaksi sitä ja tätä. Osta itsellesi hyvä joulumieli ja aloita uusivuosi makselemalla velkojasi. Yeaaaah! ;)

Ei kommentteja: