maanantai 14. marraskuuta 2011

En tiedä onko ilta vai aamuuuuu

Miksi on taas maanantai? Miksei viikonloppu voisi kestää viikkoa? Miksi viikot menee niin nopeasti? Miksi tuntuu ettei kerkeä tekemään mitään? Miksi töihin lähtiessä ja töistä tullessa on pimeää? Miksi kokoajan väsyttää? Miksi yli 9 tunnin yöunet eivät riitä? Miksi lenkillä huimasi? Miksi jalkaan koskee? Miksi pimeässä on pelottavaa lenkkeillä? Miksi ihmiset tuijottaa? Miksi H&M:n aleosasto ei päivity juuri silloin, kun haluan tilata lomahepeniä? Miksimiksimiksiiiiii!

Miks tänne pitää kirjoittaa ilman asiaa? No miksei. Viikonloppu sujui vallan rauhallisesti, kotona nyhjäämiseen alkaa taas tottua. Yritin toki pukeutua varmuuden vuoksi, jos kyläily olisi muuttunut baarireissuksi, mutta säästyinpäs siltä. Allaolevasta kuvasta ilmenee aika huonosti Ghd:lla loitsimani kiharat, jotka onnistuivat ensimmäistä kertaa. Yleensä kiharrus on tyssännyt siihen, kun olen saanut kiharrettua vain yhden hiusosion ja muut osiot vääntyvät ihmeelliselle mutkalle. Muotoiluraudalla kikkuroittaminen näyttää niin helpolta, mutta otappa rauta käteen ja ala itse vääntää. :D
Sunnuntaina taisi olla isänpäivä. Meillä harvemmin juhlitaan sen kummemmin isänpäiviä, nimipäiviä ja mitä näitä nyt kalenteriin on siunaantunut. Tällä kertaa käytiin kuitenkin katsomassa isukin kanssa elokuvissa Johnny English. Suosittelen elokuvaa ei kenellekään. Lahjoin isukkia myös muumimukilla ja pihlajakarkeilla, koska en muutakaan keksinyt. Muki näytti kivalta, vaikkei lahjansaaja mikään muumi-ihminen olekaan. Lahjoja on aina kauhean vaikeaa keksiä ihmiselle, jolla on jo kaikkea mitä miellyttävään elämiseen tarvitsee. Keksin kuitenkin hyvän joululahjan hänelle, mutta pelkään budjetin kaatavan idean. ;(
Linssikeitto on hyvää. Valitettavasti sitä tulee tehtyä liian harvoin, vaikka se on ehkä maailman helpoin ja terveellisin ruoka. Kattilassa keitetään väljässä vedessä punaisia linssejä, pilkottua sipulia, (valkosipulilla maustettua) tomaattimurskaa ja hitosti mausteita. Mielestäni linssikeitto maistuu parhaalta oikein tulisena, joten chiliä ja valkosipeliä ei tarvitse säästellä. Päinvastoin! Tulista keittoa pehmentää kylmä kermaviili, aiai. <3

6 kommenttia:

Rillu kirjoitti...

pistäppä vielä semmonen idioottivarma linssikeitto-ohje niin voin joskus yrittää, näyttää hyvältä ;) tommosten keittojen kanssa sopii myös ihan sikahyvin turkkilainen jogurtti namnamanamamamammama!

Anonyymi kirjoitti...

missä oot töissä?

Tellu kirjoitti...

Rillu: toi on idioottivarma ohje, ei voi mennä pieleen. Hyvä siitä tulee ku tekee vaan! :D Laitat vaikka puoli litraa vettä, 3dl huuhdottuja linssejä, tollasen tomaattimurskapurkin ja mausteita mitä nyt tykkäät. Sit keittelet soppaa aikansa ;)

Anonyymi: Enpäs kerro!

HarMonica kirjoitti...

Tiätsä, mä mietin joka ikinen aamu että miks pitää mennä töihin kun on pimeetä ja miks pitää asua tääl suomessa missä on pimeetä? dislike, tahtoo johki lämpimään!

Btw, näin sut (teidät) sunnuntaina elokuvis, ite menin kyl kattoo tintin seikkailuit!

Tellu kirjoitti...

Samoin tulee pari kertaa mietittyä, että miksi oi miksi :D toivon hartaasti että koko talvi ois edes näin lämmintä, pakkanen on kurjaa. Toisaalta nyt jo on hankalaa päättää mitä pukee päälle. Toppatakkia ei ehkä vielä, vaikka "villakangas"takki ei kauheena lämmitä.

Huiiii! Olikos Tintti hyvä? Pitäs itsekin käydä katsoo se, kun lapsukaisena tuli luettua niitä sarjakuvia. Ne ainakin oli viihdyttäviä! 8)

HarMonica kirjoitti...

Mua ei kyl oikeesti haittais vaikka ei kunnon talvee tulis, oon jo nyt käyttänyt omaa talvitakkiani (kauemmin kun kehtaan edes myöntää, nimim. PaleleeAina.) ja oon tottunut siihen niin paljon että öisin se päällä on jo kylmä. :D Että jännä nähä miten sit pärjää kun on kunnolla pakkasta. Pakko pysyy siis himassa.

Ja Tintti oli mun mielestä ihan tosi jees, aika hyvä kokoonpanohan sitä on ollut tekemässä, taattua laatua. (: !