keskiviikko 2. marraskuuta 2011

Metsähiippari

Haluan kertoa teille jotain. Koin totaalisen kyllästymisen kotona luuraamiseen ja vastentahtoisesti olen raahannut itseni kuluttamaan pimeitä kävelykatuja. Ajattelin saavani lenkkeilyn lomassa jännitystä, koska varsinkin näillä Jyväskylän hoodeilla tuppaa liikkumaan kaikenlaista porukkaa. Eräänkin kerran joku keski-iän ylittänyt mies halusi kävellä käsikkäin kanssani. Eilen illalla kuljetin pelokasta poikaystävääni tuntemattomia metsäpolkuja pitkin ja kohtasimme matkalla säkkipimeässä puskassa seisovan henkilön valkoisen muovipussin kanssa. Lähellä ei ollut parkkipaikkaa, taloja tai mitään. Sopii vain kysyä, että mitäs mitäs. Muovipussissa täytyi olla paloittelusurman uhrin jäseniä. Olen taitava lietsomaan mielikuvitustani täysin uusiin sfääreihin. Muistattekos kun kerroin, että käyn yöpissalla taskulampun kanssa? Kuvitelkaapa mut kiitämään pimeään metsään! ;)
Kävin härkkimässä rannassa söpöjä sorsia <3
Olisi kiva latailla tänne kuvia asuista sun muista, mutta ei niissä ole mitään nähtävää. Housut on aina samanväriset, mutta yläosan väri vaihtuu. Todella inspiroivaa, vai mitä. Tässä nyt kuitenkin yksi asu viikonlopulta, jolloin kahvittelimme pikkuveljeni synttäreiden kunniaksi ja vierailimme poikaystävän kotona riista-aterialla. Kuvissa esiintyy myös valloittava koiralapsi, joka on jo 6kk ikäinen. Tekisipä mieli adoptoida se tänne kissasirkuksen mukaan. <3
Viimeinen kuva on omistettu vuosi toisensa jälkeen kadoksissa olevalle joulufiilikselle. Ainut jouluun liittyvä asia, josta haaveilen tällä hetkellä on lanttulaatikko sekä parvekkeen ulkovalot. Voikaa hyvin!

Ei kommentteja: