torstai 17. marraskuuta 2011

Tyllikynnet

Vapaapäivän pitkän aamu-unet menivät taas mönkään, mutta tähän alkaa tottua. Heräsin pirteänä siihen aikaan, kun pitäisi aamulla siirtyä töitä kohti, eikä nukahtamisesta tullut mitään. Päivän ohjelmaan olin sujauttanut uusien kynsien askartelun ja lenkkeilyä (jonka jälkeen kahvakuulailua), joka odottaa vielä vuoroaan. Joku kyselikin lenkkimatkan pituutta ja "vähän" pidempään matkaan siirryttyäni voin paljastaa sen olevan hieman yli 6km. Reippaasti kävellessä kuuden kilsan matkan saa kulutettua aika tasan tunnissa. Ihmettelen suuresti miten kukaan jaksaa rynkyttä kuntosalilla tunnin vaikkapa juoksumatolla. On kivempaa kun maisemat vaihtuvat ja voi salaa hihitellä tiukoissa juoksutrikoissa kirmaileviin miehiin. Se näyttää hupaisalta. 0:)

Puhutaan nyt kuitenkin kynsistä eikä niistä tiukoista trikoista. Olin muutaman päivän ihan omilla nysäkynsillä ja voivoi kun oli vaikeaa. Kun on tottunut pitkiin kynsiin on vaikea olla ihan töppökynsillä. Mistään ei meinannut tulla mitään ja olo oli kovin avuton. Mun piti ottaa kuva niistä nysistä, mutta en tietenkään muistanut. Näky ei ollut mikään maailman kaunein, se on varmaa.
Tellun kynsistudio ;)
Tästä näkee hyvin kuinka monissa eri väreissä hile heijastelee.
Käytin hopeaa ja valkoista, isoa ja pienenpientä hilettä. Lopuksi vetelin kuvioita tuttuun tapaan Dependin valkoisella lakalla ja läiskin päälle mustia ja hopeisia timankeja. Mustat eivät tosin kauheasti timanteilta näytä, ne ovat vain tuollaiset möykyt. Tänään oli vihdoin aika päästä kokeilemaan tylliä, mutta ei se ollutkaan ihan niin helppoa kuin ajattelin. Tylli oli yllättävän jäykkää, vaikka sen leikkeli pieniin palasiin. Se oli melkein mahdoton saada asettumaan nätisti kynnen kaaren mukaisesti. Annoin tyllin sitten törröttää tahtonsa mukaan ja tasoitin kynnen viilaamalla ennen viimeistä geeliä. 
Miltäs näyttää?Älkää huomatko noita liimasotkuja peukalossa. 8)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiva myssy sulla. Ootko ite tehny vai ostanut?
sanna

Tellu kirjoitti...

Tänks! :) Se on niitä Piecesin pipoja, mitä myytiin tässä yhteen aikaan Veromodassa

Anonyymi kirjoitti...

kivat kynnet!:) ja näppärän näköiset noi laatikot missä pidät kynsitavaroitas, mistä oot oikeen löytäny noi laatikot?:)

Tellu kirjoitti...

Tänks :) Ne on britti-ebaysta tilattu. Hakusanoilla "pink fishing box" yms pitäisi löytyä!