sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Tästä elämästä

Viikonloppu alkoi nohevasti Juha Tapion keikalla Paviljongissa. Tuskin olisin itse tullut ostaneeksi lippuja ko. esiintyjän keikalle, mutta kun kerran ilmaiseksi sai, niin mikä ettei. En tunne entuudestaan oikeastaan mitään Juha Tapion kappaleita, paitsi mitä nyt radiossa joskus on hetken kuullut. Odotukset ylittyivät moninkertaisesti ja voisin mennä vaikka heti uudelleen! Harva artisti on onnistunut itkettämään mua, mutta nyt ei ollut poru kaukana. Sanat vain kolahtivat ja kovaa. 0:)
Lauantaina käytiin syömässä kuuden hengen voimin Sohwissa ruokaa, josta tuli huono olo. Myöhemmin illasta tunkeuduimme visiitille Rillun residenssiin kostuttelemaan kurkkujamme. Baariin asti en tälläkääääään kertaa selvinnyt, koska vanhuus alkaa hiipiä luihin ja ytimiin. Ei vaan yksinkertaisesti jaksa valvoa, kun arkena on tottunut menemään sänkyyn jo yhdeksän jälkeen. Surkeaa. :')
Uusi paita ebaysta <3
Mun on tehnyt viimeiset pari kuukautta virittää parvekkeen kaiteeseen ulkovalot, mutta sinne asti en ole vielä selvinnyt. Aloittelin valaistusta kuitenkin askartelemalla hopeisesta joulukuusenkoristenauhapalasta (hihhih) , korkeasta lasipurkista ja pienenpienistä sisävaloista varsin mukavan näköisen koristeen. Kynttilöitäkin on tässä huushollissa korvennettu reipasta tahtia. Ostin joskus Ikeasta tuollaisia lasisia tuikkukynttilöiden kippoja ja olenkin ripotellut niitä sinne sun tänne. Lisäksi Ikeasta saa suorastaan taivaallisen tuoksuisia tuikkukynttilöitä! Niitä täytyy seuraavalla reissulla hankkia paljon lisää. <3
Latasin tosiaan iPhoneen SportsTracker nimisen ohjelman, joka ottaa aikaa, mittaa käveltyä matkaa ja näyttää olevinaan kulutetut kalorit. Ohjelmasta voi valita useiden urheilulajien joukosta omaan harrasteeseensa sopivan vaihtoehdon, säätää painonsa jne. Kulkemasi reitti tallentuu kartalle, josta sitä voi sitten hämmästellä lenkin aikana ja sen jälkeen. 
Alemmassa kuvassa piilee suuri hauskuus. Värikkäät pylpyrät ovat muita tätä sovellusta käyttäviä liikkujia, joiden profiileita pääsee kurkkimaan painamalla jotakin noista pallukoista. Profiilien kautta näkee henkilön nimen ja treenikerrat. Eriväriset pallot merkitsevät eri liikuntamuotoja eli kävelyä, pyöräilyä, juoksua ja sitä rataa. En ole vielä ainakaan rekisteröinyt itselleni SportsTrackerin profiilia, mutta voisin sen jossain välissä tehdä. Ohjelman kautta voi kaiketi myös päivittää urheilujaan Facebookkiin, mutta mielestäni on erittäin ärsyttävää lukea sieltä jo HeiaHeian päivityksiä, johon on pitänyt lisätä kaikki vähä saunomisesta siivoamiseen.
Sellaista tällä erää. Nyt kun keksisi jotain nopeaa ruokaa pahimpaan hätään, niin kaikki olisi hyvin. Olo alkaa käydä äkäiseksi!

5 kommenttia:

Anniina kirjoitti...

Ihana toi musta pitsipaita!!♥ Mistäköhän toi mahtaa alun perin olla.. voisin alkaa metsästämään :-D

Tellu kirjoitti...

Kiitos! <3 Jaa-a, joku kiinalainen merkki tuo taitaa olla. Kannattaa ebaysta kurkkia vaikkapa hakusanalla "one shoulder lace top", voipi löytyä samanlainen =)

Anonyymi kirjoitti...

Ihana toi pitsipaita :) paljon maksoi? :)

Anonyymi kirjoitti...

Ja hei! Esittele joskus kaikki sun kynsitarvikkeet :)

Tellu kirjoitti...

Anonyymi: Kiitoksia, se oli kyllä erittäin mieluinen ostos, kun en kaupoista ole tuollaista löytänyt! =) Se maksoi 17$ eli noin 13€ :D

Anonyymi: Tottahan toki! Täytyy joskus valoisaan aikaan keretä kuvailemaan kaikki. Tympeää, kun 14-15 aikoihin alkaa hämärtää :/