sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Vapistelua!

Aaaaaa viettelen tässä kolmen päivän vapaita, joka on muuten ihan yltiöhienoa. Osaan stressata töistä niin mielettömän hyvin, että pääkoppa varmaan olisi poksahtanut piakkoin. Pääsin mielettömästä koulustressistäni eroon noin vuosi sitten ja ajattelin ottaa ihan chillisti, mutta nyt se iski takaisin. Vaikkakin pidän työstäni, niin olen kyllä pienoisen loman tarpeessa. Tiistaina olisi vielä tiedossa yksi työpäivä, jonka jälkeen voi heittää aivot ainakin kahdeksi viikoksi narikkaan ja suunnistaa kohti Intiaa!
Isänpäivänä Rantasipissä

Tässä tämän viikkoiset kuntoilut. Löysin muuten jotain hyvää noin 5 kilometrin pituisesta työmatkastani (se saattaisi ehkä olla lyhyempi, jos jaksaisin etsiä oikoreitin). Mutta joka tapauksessa, viime torstaina pienessä aamukoomassa huomasin, etten kerkeäkään enää bussiin. Vedin lenkkikuteet niskaan, juoksin töihin ja kerkesin aivan mainiosti. Lähti muuten päivä ihan eri tavalla käyntiin. Yleisesti ottaen vihaan aamuja, silloin ei kuulu ajatella eikä kommunikoida, ainakaan niin paljoa.

Jos tätä jaksaisi harrastaa useamminkin, niin siinähän olisi meitsin päivän liikunnallinen osuus jo suoritettu hyötyliikunnan voimin ;) No jos sitä nyt ainakin kerran viikkoon.

Ihan punttisalillakin tuli käytyä, vaikkakin kyllä vain muutaman kerran. Sen sijaan revin itseni pitkästä aikaa Bodycombat-tunnille. Jaksan edelleen hämmästellä, kuinka joka kerta löydän siellä itsestäni aivan uusia lihaksia, jotka on muuten seuraavana päivänä aina pirun kipeät.

Noniin hyvä, tämä osuus on nyt suoritettu kunnialla loppuun. Jos luulette minun elävän kovinkin terveellisesti, niin ihailkaapa tätä seuraavaa pahettani:
Kuva on muutaman viikon takaa, jolloin sain synttärilahjaksi hieman suklaata. Ystäväni saattavat tietää, että olen koukussa, ja pahasti. Namnam, puolet näistä on kyllä jo hyvillä mielin syöty pois. 

Aijai, tänään ja huomenna saa vain olla. Ei tarvitse tehdä mitään hyödyllistä, jos ei huvita. Ei tarvitse mennä minnekään, eikä nähdä ketään. Kuulostanko edes taas hieman erakolta :D Eilen tuli vastapainoksi käytyä ihmisten ilmoilla ja nähtyä kavereita.

Käytiin Hemingwaysissä pelailemassa jänniä pelejä.
Oli ihan kivaa laittautua paremmin pitkästä aikaa. Kävin parturissakin napsauttamassa kuivimmat latvat pois ja nyt hiukset on kivan kepeät, vaikka kokonaispituus säilyikin.

Tänään ohjelmassa on ollut sitä kuuluisaa lahnailua:
Kynttilät palamaan ja sohvalle rönöttämään.
Välipalaksi hyvää smoothieta päärynästä, mandariinista ja vesimelonista. Olenko jo sanonut, etten voisi elää ilman blenderiä?
Vanhempien käytyä kyläilemässä sain jääkaapin täyteen iskän tekemää hyvää kaalilaatikkoa ja puolukkahilloa. Eipähän tarvitse miettiä, mitä sitä tekisi vapaapäivänä ruoaksi.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

missäpä käyt kuntosalilla?:)

Rillu kirjoitti...

käyn kuntomaailmassa keskustassa :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihanan tunnelmallinen kynttilävalaistus!

Rillu kirjoitti...

Talvi on hyvä syy poltella kynttilöitä joka ilta, ah <3