tiistai 25. syyskuuta 2012

Kynsiä, kynsiä, kynsiä

Oon taas ihan shokissa, kun täytyy totutella tähän bloggerin uuteen käyttösysteemiin, jota ei taida saada enää vaihdettua siihen telluystävälliseen vanhaan versioon. Ei auta kuin kärvistellä! Tulin vain lisäilemään muutamat kynnet viimeiseltä parilta viikolta ennen kuin blogin hiljaiselo venyy loputtoman hiljaisuuden puolelle. ;)
Oon ollu ihan melleissäni näistä ekoista kynsistä, jotka tein kaverilleni illan myöhäisinä tunteina. :D Ranskiskärjet menee vähän niin ja näin, mutta keskittykää noihin kultaisena kimaltaviin leopardikynsiin! Sekoittelin glitterit ensin geelin sekaan ja levitin omatekoisen glittergeelin kynnelle. Kuviot maalasin akryyliväreillä.
Yks päivä Tuksukin kävi kylässä. Muodon puolesta kantikkaat kynnet tuntuu haastavimmilta tehdä, joten yritän tyrkyttää kaikille mantelinmuotoisia kynsimiä. Tosi laadukasta palvelua siis :D Kärjissä neonpinkki geeli, päällä erikokoisia isoja pinkkejä hileitä. Peukut ja nimettömät kuorrutin tarroilla ja timanteilla muidenkin sormien tapaan.
Kynsien kärkien maalailu vaatii roimasti harjoitusta siistimmän lopputuloksen aikaansaamiseksi. Kyseessä on luonnonkynnen geelaus. Kärkiin on ripoteltu valkoisen geelin päälle valkoista kimalletta ja nimettömiin laitettiin mustat tarrat.
Viimeisenä omat nakkisormet, jotka huolsin tänään uuteen loistoon tumman pinkillä ja hopeisella glitterillä.  Surkeasti erottuvat vauhtiviirut maalasin mustalla akryylivärillä. Oikean käden nimetön on kohdannut epäonnea ja se pääsi katkeamaan turhan lyhyeksi. Onneksi tilanne oli pelastettavissa tarramuotilla tehdyllä kynnellä, joka tällä kertaa vaikuttaa jopa kestävältä. Yleensä muoteilla tehdessäni kynsistä on tullut liian ohuet ja kärjet ovat napsuneet poikki aika vikkelästi. Tuota nimettömän kynttä täytyy viilailla vielä kapoisemmaksi ja lyhyemmäksi ettei se erotu joukosta niin selvästi.
Piti vielä kysäistä, onko läsnä innokkaita zumbaajia! Ennen kuin marssin kauppaan ostamaan Zumba Toning-tikut, ajattelin kysäistä tätä kautta, jos jollain sattuisi olemaan käytetyt sellaiset ylimääräisenä pölyttymässä. Olisin kiinnostunut ostamaan moiset, koska olen pahemman kerran Zumban viemää. ;)

2 kommenttia:

Henni kirjoitti...

teetkö noi stilettikärjet muoteilla vai valmeilla tipeillä (: ?

Tellu kirjoitti...

Ihan tavallisilla kantikkailla tipeillä, jotka silppuan ja viilaan terävään muotoon :) Muoteilla ei tule tehtyä juuri ollenkaan