maanantai 3. syyskuuta 2012

Kynsitarvikkeiden täydennystä

Uudet kynsikamat ovat saapuneet vihdoin vanhojen loppuneiden tilalle. Tällä kertaa ndediltä tilaaminen oli aikamoista kikkailua, mutta lopulta tilaus onnistui ja viikon odottelun jälkeen paketti toimitettiin jälleen kotiovelle. Olin aikeissa maksaa Paypalin kautta niin kuin viimetilauksenkin, mutta useampana päivänä sitä kokeiltuani se ei jostain syystä toiminut ollenkaan. Seuraavaksi oli pakko kokeilla maksua suoraan pankkikortilta, mutta sekään ei tuntemattomasta syystä ottanut tuulta siipiensä alle. Lopulta rohkaistuin maksamaan tilauksen tilisiirrolla ja siinä vaiheessa kaikki onnistui mainiosti, vaikka alkuun hieman epäilytti. Tilailin  1-vaihegeeliä parin purkin verran, primeria sekä kahta erilaista viimeistelygeeliä. Postikuluineen näille kaikille viidelle tuotteelle tuli hintaa n. 40€.
Tätä "high gloss"-geeliä en ole ehtinyt vielä testaamaan. Jos tuotteen nimeen on uskominen, tuo geeli kynnelle kirkkaan ja kiiltävän pinnan toivottavasti paremmin kuin pelkkä "finish gel", jota olen käyttänyt jo aikaisemmin. Huomasin näiden Vylet Nailsin tuotteiden hintojen laskeneen lähes (huikeasta) 10 eurosta 5-6 euroon. Eipä oo kallista ei.

Haluaisin kokeilla myös ihan uutena tuttavuutena Mereneid-geelejä. Sarjassa on geeli, joka on kunnon paksua mönjää, joka jää kynnelle tasan siihen kohtaan, kun sen on siveltimellä läntännyt. Käyttämäni Vyletin geelit ovat melko löysiä, joten paksulla geelillä olisi helpompaa ehkä minunkin rakentaa kynnelle kunnollinen muoto. Muodon rakentaminen tuntuu vain niin mahdottoman hankalalta, vaikka miten yrittäisi. Jotta voisin sanoa hyvästi lättänöille kynsille, täytyy seuraava tilaus tehdä ehdottomasti Mereneidille! Jos lukemiani juttuja on uskominen, nämä ovat todella laadukkaat geelit vieläpä edulliseen hintaan.
Tilasin ebaysta tälläiset Oumaxin akryylivärit, joita olen kuullut suositeltavan. Paketissa oli värejä koko sateenkaaren skaalalta. Tarkoitus olisi harjoitella one stroke-tekniikkaa. Videoilla se näyttää niin helpolta, mutta käytännössä se onkin jotain muuta. Johtuu ehkä surkeasta siveltimestäni, mutta sain sillä aikaiseksi kuitenkin ehkä pari siedettävää kukkasta, jotka joku tarkkasilmäinen voi bongata kuvasta. :D Jos kauniiden kukkasten piirtely joku kaunis päivä onnistuu paperille ei turhan pienellä siveltimellä, voin vaan kuvitella millaista nyhräämistä niitä on yrittää maalata kynsiin...
Sain aikaiseksi tilata kynsitarroja, ebaysta ovat nämäkin. Paketti ei ole saapunut vielä, mutta se sisältää 50 arkkia erilaisia tarroja. Niissä luulisi löytyvän jokaiselle mieleisiä koristeita kynsiin. Huvittelin jälleen kaupassa asioidessani tekemällä hieman hintavertailuja tarroista. Yksi pieni arkki kaupassa maksaa vähintään 1,50€. Jos ostaisin niitä 50 kpl saisin maksaa yli 70 euroa. Nämä kiinasta tilatut tarrat 50 kappaleen paketissa maksoivat alle 4 euroa. Voi että miten nokkelaa. ;)

Uusia kynsiä en ole malttanut vielä tehdä, mutta enköhän lähipäivänä loitsi kynsiini jotain vähän syksyisempää väritystä. Tavoitteeksi voisin asettaa ainakin uusien akryylivärien testailun. Lopuksi on pakko mainita, että kynnet alkavat olla jo ihan kivassa mitassa ja vahingoilta on vältytty! :)

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mitä teet jos ebayn tilausta ei kuulu 2 kuukauteen...

Heta kirjoitti...

AAAAAAAA!!! mä tuuun kyllä lähiaikoina kynsienlaittoon, kauheesti kaikkee ihanaa ja kivaa! <3

Tellu kirjoitti...

En odottelisi kahta kuukautta tekemättä mitään ;) Viimeistään kuukauden odottelun kohdalla laittaisin myyjälle viestiä ja kyselisin tietääkö hän missä paketti on menossa ja valittelisin, kun se ei ole saapunut. Noin on mulle joskus käynyt ja oon saanut rahani takaisin + hukkateillä oleva paketti on lopulta kilahtanut perille. :)

Heta: UUAAAAAAA! Noi tarrat sain käsiini ihan äsken, niissä oli kaikkee hienoja mistä varmasti tykkäät. ;)

Anonyymi kirjoitti...

linkitäppäs noi akryylimaalit tähän et mistä ostit :) tahon!

Tellu kirjoitti...

Tästäpä sitten tilailemaan :)

http://www.ebay.com/itm/290759348788?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649