perjantai 14. syyskuuta 2012

Dermoshoppailua

Tein ensimmäistä kertaa tilauksen Dermosilille, vaikka heidän tuotteitansa olen käyttänyt jo pienen ikuisuuden. Muistan joskus vuosia sitten havitelleeni kyseisiä purnukoita, mutta silloin tilauksen vähimmäissumma oli tähtitieteellinen tai yksityishenkilö ei saanut tilausta edes tehtyä. Oli miten oli, paketti saapui parissa päivässä postiin eli vallan nopeasti ja postarit taisivat olla kuusi euroa.
Geelivoide, joka kosteuttaa kasvojen ihoa jättämättä sitä ikävän rasvaiseksi. Pikaisella kokeilulla tämä sopii hyvin meikin alle, koska geelimäinen koostumus jättää kivan mattapinnan. Tuoteseloste kertoo tämän sisältävän talineritystä kontrolloivaa, kasvipohjaista Regu-sebiä. Ei aavistustakaan mitä se on, mutta kuulostaa jännältä. ;) Voide tuoksuu aika miedolta, mutta kuitenkin hyvältä.

-  Edellinen Dermosilin kasvovesi vetelee viimeisiään ja otin sen tilalle kokeiltavaksi tälläisen kosteuttavan kasvoveden. Tuote sisältää mm. piparminttuöljyä, jolla luvataan olevan raikastava, puhdistava ja ihon tulehduksia ehkäisevä ja ihon ärsytystä lieventävä vaikutus. Olen erittäin mielissäni, jos tuote lunastaa etenkin kaksi viimeisintä lupaustaan. :D

-  Odotan paljon myös Väriä suojaavalta shampoolta rasvoittuvalle hiuspohjalle. Näitä värinsuojashampoita oli vaikka millaisille hiuksille ja mulla on muistaakseni saman sarjan kuiville hiuksille suunnattu hoitoaine. Mulla on vähän hankalat hiukset, jotka tuntuvat rasvoittuvan nopeasti tyvestä viimeistään jo pesusta seuraavana päivänä. Yritän kuitenkin aina sinnitellä pari päivää niin, ettei hiuksia tulisi pestyä liikaa ja rasvoittuminen karkaisi kätösistä. Olen vallan tykästynyt näihin Dermosilin pumppupulloihin, ne ovat niin näppäriä!
Samassa tilauksessa tuli myös muutama kiva purkki poikaystävälle. Tilauksen summasta riippuen saa jonkin määrän pisteitä, joilla voi tilauksen loppuvaiheessa lunastaa itselleen ilmaisen tuotteen. Mitä kalliimmalla tilaa, sitä enemmän tai sitä kivempia ja arvokkaampia tuotteita saa lahjaksi. Meidän pisteet riittivät deodoranttiin. :D Sormet jäivät vähän syyhyämään, sillä halajan suklaantuoksuisia suihkusaippuoita, vartaloöljyjä ja muita ihania houkuttimia! Useiden tuotteiden käyttökokemuksen perusteella ne tuntuvat laadukkailta ja ne ovat edullisiakin. Olen aina vähän sellainen pihistelijä kosmetiikan, ihonhoitotuotteiden ja shampoiden suhteen, mutta tilausta tehdessäni itsehillintää tarvittiin. Onneksi tilin saldo on rajallinen ettei tilanne riistäydy käsistä niin pahasti. ;)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heips,

Ite tilaan säännöllisesti dermosililtä, eniten käytössä vaahtoavat meikinpesuaineet,joita suosittelen erittäin lämpimästi. Sitä on ainakin E-sarjaa ja sitten vihreänä (joku luomu juttu). Takkutukan ehdoton kesyttäjäkin niiltä löytyy. Sellainen keltainen suihkehoitoaine. Ihan paras, toimii niin pitkiin kuin lyhyisiinkin hiuksiin. Meillä myös pikkulikat säästyvät raa'alta raastamiselta saunan jälkeen tämän ansiosta. Ps.suosittelen myös tuoksunsa puolesta suklaansuihkusaippuaa,njams.

Tellu kirjoitti...

Pikaisella vilkaisulla nuo vaahtoavat meikinpoistoaineet vaikuttaa lupaavalta! Voisi seuraavaan tilaukseen ujuttaa muutaman niitäkin :) Kuten ehdottomasti jotain suklaista, aah :D Kiitoksia sulle vinkeistä!