keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Tuotoksia

Tässäpä olisi näytille jälleen muutamat kynsituotokset, joita viimeaikoina olen väsäillyt. Multa loppuu kädet kesken, kun kokoajan tekisi mieli vaan tehdä lisää ja lisää kynsiä.  Omiakaan  nakkeja ei viitsisi ihan joka vikko uudistaa. Olen viimeaikoina yrittänyt keskittyä rakentamaan geelikynnelle enemmän oikeanlaista muotoa, mutta piru vie - siinä on vielä paljon petrattavaa! En kyllästy varmaan ikinä geelikynsien tekoon, koska kokoajan tuntuu olevan hirveästi opeteltavaa ja mieleen putkahtelee vähän väliä uusia koristeluideoita. Nytkin olisi parit kivat ideat mielessä, mutta eiköhän niidenkin aika vielä koita. 8)
Ripsipidennyksistä en muista ikinä ottaa kuvia, mutta tässä olisi pitkästä aikaa muutamat kipaleet niitäkin. :)
Tässä välissä on oiva hetki ottaa pienet päikkärit. Aamu alkoi jälleen pilateksella, joka nyt ilmoittelee itsestään pienellä lihaskivulla keskivartalossa. Olin tosiaan viikko sitten ekalla pilates-tunnilla ja tunti meni lähinnä ihmetellessä. Vaikka nyt oli vasta toinen tunti, tajusi hommasta vähän enemmän ja harjoituksetkin sujuivat paljon paremmin. Jos heittäydyn oikein hurjaksi, käyn rääkkäämässä itseäni vielä illalla kickboxingin merkeissä. Viimeyö meni Nukkumattia vokotellessa ja sängyssä kieriskellessä, mutta jospa suht raskaan treenin jälkeen unikin tulisi helpommin!

8 kommenttia:

Kirsikka kirjoitti...

Ihanat nuo viimeisimmät! Saanko kysyä miten teit tuon valkoisen "kimaltavan" kärjen? Laitoitko ensin valkoista geeliä ja siihen päälle glitteriä? Itsellä on tarkoitus nimittäin testata sellaista seuraavaksi... Ellei mieli ehdi muuttua tässä viikkojen aikana ;D

Niin, ja teetkö kynnet tipeillä vai muoteilla? :)

Tellu kirjoitti...

Kiitos! Tein juurikin noin eli märän valkoisen geelin päälle hileet ja sit uuniin :) Kokeile ihmeessä, saa vaikkapa valkoiseen ranskiskärkeen vähän uutta eloa noin! ;)

Tipeillä teen. Muottien käyttö ei ole oikein ottanut tuulta siipiensä alle :D Harjoittelemallahan sitä oppisi, mut tipit on vallan näppärät!

M kirjoitti...

vautsivau kuinka mageita kynsiä oot tehnyt! :) tulisin sun luo ottaa kynnet heti, jos ei ois välimatkaa ihan näin paljoa! jatka hei vaan samaan malliin kynsien tekoa, voi vitsi!! :)

Tellu kirjoitti...

Kiitoksia kivasta kommentista! <3 Haha, onhan tässä jokunen kilsa matkaa Jyväskylä-Espoo-välillä :D

Heta kirjoitti...

mä tuun ottaa varmaa lopun ikäni kynteni Tessulla;) joka kerta niin ihana lopputulos!

Tellu kirjoitti...

Johan nyt on markkinat! ;) <3

Anonyymi kirjoitti...

Mitä geeleä käytät aina rakennekynsissä?

Tellu kirjoitti...

Käytän Vylet Nailsin Studio Edition-sarjaa, niitä löytyy osoitteesta www.nded.fi

Geelit on todella edullisia ja tähän mennessä kestäneet älyttömän hyvin ihan kaikilla! Myös luonnonkynnen geelauksissa. Oon ollut tosi tyytyväinen niihin :)