sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

Ganes

Kannattipa taas nukkua päiväunet kello 12, on nimittäin vähän epätodellinen olo. Täytyy lähteä varmaan ulos tuulettumaan, jos sitä siinä samalla virkistyisikin. No mutta, perjantaina käytiin kurkkaamassa keskeneräisen sataman Sataman yö. Eihän se tänäkään vuonna ollut täydessä loistossaan, kun vertaa muutamien vuosien taa. Kojuja oli muutama hassu ja kaikki ihmiset olivat jumittuneet tietenkin niiden kohdalle ihailemaan tyylikkäitä suomileijonilla koristettuja kantasormuksia ja vilkkuvia aurinkolaseja.
Lauantaina eli eilen käytiin vähän Himoksella kuokkimassa, kun poikaystävän kaverit olivat vuokranneet sieltä mökin viikonlopuksi. Koko viikonlopun vuokra oli  kuulemma vaatimattomat 160e ja kun sen jakoi useamman henkilön kesken niin ei juuri mitään. Himoksella oli joku V8-autotapahtuma ja mökkien pihat pursusivat vanhoja amerikkalaisia autoja. Hehes, itse en ole kiinnostunut autoissa mistään muusta kuin isoista vanteista ja komeasta ulkomuodosta (sekä tehokkaasta moottorista, jolla voi jättää Corollat taakseen;), joten oli aika hupaisaa kuunnella kun porukka vaahtosi ja vertaili toistensa autojen moottoreita  yms vermeitä keskenään ihan melleissään. Omg, sun autossa onkin kovempi turbo kun mulla!!11 Ankarasta autointoilusta huolimatta oli oikein mukavaa! 8)
Suosikkini <3

Remun metsästyksen ja autojen katselun jälkeen illalla oli niin ankara nälkä, että oli käytävä ennen kotiinmenoa syömässä Amarillossa kevyt iltapala. Chicken pocket täytti taas tehtävänsä. <3
Nyt täytyy jatkaa kukkaruukkujen uudistusta valkoisen akryylimaalin kera. Lisäksi on valmistauduttava solariumvisiittiin, joten adios!

2 kommenttia:

Melinda kirjoitti...

hienot arskat :p

Tellu kirjoitti...

todella trendikkäät 8)