lauantai 11. kesäkuuta 2011

SightSeaing

Tämä viikko on ollut hyyyyvin jännittävä. Palattuani takaisin Helsinkiin sain vihdoin kontaktin kiinalaiseen kämppikseeni, ja se on muuten aika saavutus! Ennen ollaan vaan moikattu nopeasti ja sitten se on juossut huoneeseensa hyvin äkkiä. Nyt hän oli keittiössä tekemässä sushia, kun itse olin matkalla kauppaan. Lopulta istuttiin monta tuntia juttelemassa ja syömässä ihan ylihyvää sushia. Itsekin kokeilin pyöräyttää muutaman pötkön.
Oli yllättävän luksusta datailla junassa kolmen tunnin ajan, eipä tuntunut matka edes pitkältä.
On melko hämmentävää, että ensimmäistä kertaa elämässäni mulla on ihan oikea päivärytmi. Herään aamulla klo 7 aikoihin ja illalla yhdeksän jälkeen olen jo sikeästi unten mailla. Koska auringon ottaminen on melko tylsää ja puuduttavaa puuhaa, olen lähtenyt iltasella aina juoksentelemaan pitkin vantaanjokea.
Ai tuli kuuma vai?
Mikä siinä on, etten osaa juostessani hengittää nenän kautta. Juoksen vissiin aina suu auki ja söin viime reissullakin varmaan kolme kärpästä, nami.

Eilen tuli lähdettyä NRJ:n risteilylle, kun saatiin töistä hieman ilmaislippuja. Muutaman työkaverin kanssa sitten risteiltiin puoleen yöhön asti Helsingin edustalla. Parin shotin jälkeen risteileminen kuluikin tanssiessa, joten jäi tuo maisemien katseleminen vähän vähemmälle.
Kuumimpia kasari- ja ysärihittejä siellä olivat soittamassa Aamupojat. Itse juttelin vessajonossa henkeviä myös tuottaja Jääskeläisen kanssa.
Alkuilta :)
Loppuilta :')
Jatkoille Milliklubille en enää kyennyt lähtemään, tulin kiltisti yöjunalla kämpille uinumaan.

Hippi
Tämä päivä on mennyt vaan ollessa. Aamupäivällä yritin maata rannalla auringossa, kunnes rupesi ahdistamaan. Tunnin pysyin sentään paikallani. Voisin ottaa aurinkoa jossain sellaisessa paikassa, missä pääsisin myös uimaan.... ei tuo vantaanjoki nimittäin kauhean puhtoiselta vaikuta. Haluan mereen!!!

Jos täällä on helsinkiläisiä, niin kertokaa missä olisi hyviä rantoja? Niin ja hietsu on ehdoton ei :D

Löysin Ginasta tuollaiset valkoiset shortsit alennuksesta, ne taisi olla jotain 14 euroa. Pitäisiköhän mun siivota tämä huone, on näköjään päässyt vähän sotkuiseksi.
Lähdin tänään käymään Malmilla ruokaostoksilla, enkä voinut välttyä Prisman vieressä sijaitsevasta Seppälän Outlet-myymälästä. Kaikki vaatteet oli -70% alennuksessa.....o ou.
Ostin housut, joille jäi hintaa alennuksen jälkeen enää 10,50 euroa.
Mun mielestä nämä on ihan mielettömän kivan malliset ja ihanan kevyet päällä. Kuvat nyt ei kylläkään ole mitään maailman imartelevimpia tuossa suorassa auringon paisteessa.

Hyvät viikonloput kaikille <3

9 kommenttia:

Erica kirjoitti...

Lauttasaaressa on hyvät rannat ja hyvät kalliot :D

Anonyymi kirjoitti...

Vuosaaren Aurinkolahden ranta on kai kans hyvä? Asutko Vantaalla vai Helsingissä?

Rillu kirjoitti...

Erica: pitääpä käydä siellä jossain vaiheessa, kalliot houkuttelee suuresti :D

Anonyymi: Helsingissä asun, joo se Aurinkolahden ranta vaikutti kivalta, kun siellä toukokuussa käytiin kävelemässä. Harmi vaan että sekin on aika kaukana, tai sit mä oon vaan laiska :p

Anonyymi kirjoitti...

Joo, Lauttasaaressa on hyviä kallioita ja rantoja. Porukat käy siellä paljon piknikillä.
Hyvän näköiset housut, kivanmalliset.

Rillu kirjoitti...

Anonyymi: pitää siis yrittää jos löytäisin sinne :D kiitos :)

Anonyymi kirjoitti...

http://www.lauttasaari.fi/index.php?option=com_content&task=view&id=102&Itemid=258

Näin Lauttasaareen pääsee:
HKL:n bussit 20, 65A ja 66A sekä 21V, kaikki Espoon T-tunnuksella merkityt. Ruoholahden metroasema ja 8-raitiotievaunun päätepysäkki kävelyetäisyydellä saaren itäreunasta.

Hevosenkenkälahden uima-ranta - lauttasaarelaisittain Kasinonranta

Anonyymi kirjoitti...

http://www.ilmakuvat.com/gallery/Districts/Helsinki/IMG_2689jpg_gallery.jpg.php

Rillu kirjoitti...

Oi vitsit, ihanan näköstä! :D kiitos ohjeista, enköhän mä seuraavana aurinkoisena päivänä yritä päästä tuonne ;)

Anonyymi kirjoitti...

Itte tykkään Vuosaaren Aurinkorannasta:

http://www.vuonet.fi/kaupunkipolut/Kartano-Aurinkolahti/18_Kartano-Aurinkolahti.html