perjantai 17. kesäkuuta 2011

Päivän kakara

Varoitus! Tämä postaus sisältää yhden (1) kissakuvan!! ;)

Eilen käytiin pitkästä aikaa poikaystävän perheen kesämökillä saunassa. Kunhan ilmat vähän lämpenee täytyy ottaa ohjelmaksi mökkiviikonloppu ajatuksena, että siellä yhden yön selviäisi. En ole mikään erityinen kesämökki-ihminen varsinkaan, kun yöpymisestä on kyse, mutta vaihtelu virkistää. Kaikki aina pilkkaavat, kun sanon etten lähtisi festareillekaan telttaan värjöttelemään vaan ottaisin hotellista huoneen, jossa voisin nukkua turvallisesti ja lillua kuumassa suihkussa. O:)
Tulin äsken töistä kotiin ja pyörämatka kotiin päin tuntuu olevan kerta toisensa jälkeen yllättävän hengastyttävä, huh! Täytyy yrittää vähän rentoutua ennen Jyväsjärven ympärihurautusta ja illan Sataman yön katsausta. Tänään on jotain ei-niin-kiinnostavia-esiintyjiäkin (Meiju Suvas, Eino Grön, Kirsi Ranto ja Matti Esko yms ajankohtaisia artisteja), mutta on se käytävä kyyläämässä millainen meininki! Saatan myös haluta paistettuja muikkuja.
Ihanan miehekäs käsi.
Ostin uuden vaa'an entisen hajonneen tilalle. Viimeisestä punnituksesta onkin aikaa pieni ikuisuus, mutta havaitsin karistaneeni reilut 2kg. Mua ärsyttää suuresti sellainen jatkuva vaa'alla ramppaaminen ja marina, että yhyyyy painan 200g enemmän kuin eilen.  Ärsyynnyn myös sairaalloisesta kalorien kyttäämisestä. Ou mai gaaaaaaad, jos oot syöyny puoli kaloria liikaa päivän tarpeesi. Lisäksi mua oksettaa, kun joka päivä putkahtelee uusia teinien anoreksiaa ihannoivia laihdutusblogeja, joissa postataan kuvia epäterveen laihoista naisista. Ihmeellistä tämä nykyaika, kun halutaan väenvängällä sairastuttaa itsensä. Peili sen totuuden paremmin kertoo kuin vaaka. Jos tehostaisin liikuntaani, niin saattaisin hetkessä painaa 3kg vielä vähemmän ja olisin siinä painossa mitä olin ennen kuin ryhdyin seurustelemaan. Ehkäpä kuukauden päästä pääsemme näihin lukemiin. ;)
Huomaan kyllä tässä kuukauden pari (?) hiilarittomalla ruokavaliolla olleena, että en ole enää niin hiton turvonnut ja kiukkuinen kuin ennen. En kuitenkaan ole noudattanut tätä "dieettiä" mitenkään pakonomaisesti, mutta hyviä tuloksia on kyllä havaittavissa. Lähinnä viikonloppuisin tulee syötyä kaikkea paskaa (=ihaniaaaa herkkuja<3<3<3), mutta arkipäivinä ruokailu pysyy kurissa jopa töissä ruokatauolla.
Kävin teettämässä myös kuvat kiitoskortteihin. Saamiini fotoihin olen kyllä enemmän kuin tyytyväinen!
Piti säästää paras viimeiseksi, tuttuun tapaan. ;) Tein siis uudet kynnet, mutta oli aika huono idea valita nuo valmiiksi vitivalkoiset tipit. Jostain syystä geeli ei kiinnity niihin ollenkaan hyvin ja ne lohkeilevat jo kynsien kärjistä. En sitten tiedä onko näissä muoveissa jotain suuria eroja. Viilaan kyllä aina koko kynnen karheaksi ja toimin samoin kuin "luonnollisen" värisiä tippejä käyttäessäni. Pitää varmaan viikon päästä tehdä uudet kynnet, tylsää.

Joopa joo, nyt hellan ääreen! Huomenna pitäisi käväistä vähän Himoksella mökkeröisellä illalla, mutta sitäpä nyt odotellessa. Tuitui! <3

11 kommenttia:

Rillu kirjoitti...

mullekin kiitoskortti kiiiiiitooos!

Anonyymi kirjoitti...

Nää sun kuvat rupee kyllä riittää jo. Etkö vois välillä postaa muita kuvia ku ittees tai kissoja. vaikka miehestäs? ei joka päivä jaksa kattoo kuvia toisen perää ku posetat.

Tellu kirjoitti...

Rillu: Laitan!

Anonyymi: Mikä sua vaivaa :D

Rillu kirjoitti...

koin nyt totaalisen hajoamisen :D voitko ottaa muista kuin itsestäsi kuvia? :))

Tellu kirjoitti...

Se oli Jani :D se tunnusti salaa Jussille

Rillu kirjoitti...

mä meinasin jo järkyttyä :D

Erica kirjoitti...

Mua niin kans ärsyttää ihmiset jotka ravaa vaa'alla joka toinen sekunti. Jooo, omapahan on asiansa mutta eikös se paino voi vaihdella päivän mittaan paljonkin niin eipä se vaaka kovin luotettava ole.

Ite tykkään kattoa enemmän peilistä kuin vaa'alta. =)

Ja kissakuvia toki voi laittaa vaikka kuinka paljon ;)

Anonyymi kirjoitti...

Eläinpostaukset on ihan kivoja jos niitä ei ole liikaa.

Unknown kirjoitti...

Oii, ihana tuo vika kuva :)

Melinda kirjoitti...

oon ihan samaa mieltä festareista,en itsekään lähtisi telttaan metsän keskelle värjöttämään :D eihän siellä ole edes suihkuja..joo ei kiitos.

Tellu kirjoitti...

Anonyymi: Yritetään pitää kohtuus kakikessa ;)

Suvi: Hihi, se oli mielissään! =D

Melinda: Ihanaa etten ole yksin :D Pahinta varmaan ois, kun ei olisi sänkyä. Sohvallakin on yleensä niin karua nukkua, niin siitä pitäs siirtyä ohuelle makuualustalle HUHHUH! :D Terveisin prinsessa___89