keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

Hikee

Tällä viikolla on ollut melkein kuin joulu. Postiin on tullut muutamia paketteja ja olen tehnyt kivoja löytöjäkin. Tilailin jäleen ebaystä kaikkea kivaa pientä sälää ja ne tulivatkin yllättävän pikaisesti. Selailen varmaan joka päivä kaikenlaisia kynsitarvikkeita, mutta onneksi tilailut eivät ole vielä muuttuneet jokapäiväisiksi. ;)
Tilasin siis pinkkiä geeliä, jossa on pienenpieniä kimaltavia hileitä, saas nähdä miten tuo pelittää. Paketista löytyii myös 12 pikkupurkkia erisävyisiä glittereitä. Mulla alkaa olla useampia purkkeja sellaisia värejä, joita en käytä enkä tule käyttämään, joten voisin vaikka myydä niitä pois pyörimästä, jos jotakuta kiinnostaapi. Lisäksi iphone sai uudet somat kuoret, kun edelliset seeprakuoret olivat jo aika nuhruisen näköiset.
Keljon ABC:ltä :DD
Sain valmistujaislahjaksi yhden tälläisen Arabian Koko-sarjan ruusukupin, joten sain ihanan tekosyyn hankkia näitä astioita lisää. Siwassa (!!???) näitä kuppeja oli tarjouksessa 8 eurolla ja hommasin niitä neljä, kun yleensä ne maksavat sen rapiat 12e. Eihän nämä ihan täydellisesti mätsää mun limenvihreisiin astioihin, mutta hällä väliä. Ovat söpöjä kuin mitkä! Onkos täällä muita Kokoon hurahtaneita?
Käytiin eilen yllätys, yllätys Passionissa syömässä. Otin kana-ceasar-salaatin ja hyvvee oli. Mitä nyt salaattia olisi voinut uittaa siinä kastikkeessa vähän vähemmän. :D
Tänään puolestaan hikoilin tälläisissä vaatteissa. Jalassa oli vielä legginssit, kun pitää kyykkiä ja pyllistellä niin usein, että se saattaisi koitua jonkun järkytykseksi. Tokihan sitä mieluiten olisi minishortseissa, kun on näin lämmin, mutta sitä ei ehkä arvostettaisi. No, onneksi on tehokas ilmastointi. Olipa taas tärkeää asiaa, kiitos hei! ;)

8 kommenttia:

Melinda kirjoitti...

oot kyllä taitava tekemään nuita kynsiä :) aina on nätit lakkaukset

Anonyymi kirjoitti...

MINÄKI HALLUUN NOITA RUUSUKUPPEJA

Tellu kirjoitti...

MENE JA HAE OMASI ;)

ViilaaViilaa. kirjoitti...

Niin siis tarkalleen ottaen Food ja Passion on kaksi eri asiaa vaikka yhteiset vessat omistaakin. Food on oma liikkeensä, Passion oma luolansa. :D Sori, mut mua ärsyttää aina kun jotkut sanoo käyneensä Passionis syömäs kun ei siellä tietääkseni muita kuin naksuja tarjota. :D

Tellu kirjoitti...

Huomaan ;)) eiköhän jokainen jyväskyläläinen tiedä millainen tämä Passion ja Passion Food järjestely on, joten en koe tarpeellisena mainita erikseen. Ensikertaa ajatellen voin toki toimia valveutuneemmin :D

Anonyymi kirjoitti...

Tai jos nyt tarkkoja ollaan niin sehän on nimeltään "foodbar & kitchen" ja luulisin että ne jollain tapaa samaa lafkaa on kun ne on niin saman tyyliset. Mutta oon huomannut että kaikki sanoo sen erilailla joten aika sama... :D Kaikki tietää mistä on kyse.

Tellu kirjoitti...

Nimenomaan, kaikki tietää! 8)

Heudi kirjoitti...

täällä ilmoittautuu yksi innokas koko-fani... 8-)