tiistai 14. kesäkuuta 2011

Savvoon

Morooo! Tulin esittelemään hieman viime päivien työpukeutumistani. Meillä ei saa käyttää farkkuja, lenkkareita tai mitään kesähepeniä. Olen siis parhaani mukaan yrittänyt näyttää asialliselta. Vaatteet ovat kieltämättä vain melko synkkiä. :D

Sain ylläolevan harmaan jakunkin vihdoin päälleni kolmen vuoden kaapissa seisomisen jälkeen. Sain siitä nimittäin vihdoin poistettua jäätävät olkatoppaukset. Ilman niitä se onkin oikein kiva.

Huomenna lähdetään työporukan kanssa kohti Savoa pariksi päiväksi kokoustamaan. Myyntijohtajalta tuli viestiä, että saa tulla farkut ja lenkkarit päällä, sillä iltaohjelmaan tulee kuulumaan muun muassa sisävesiristeilyä ja saunomista. Can't wait!

Parempi olisi huomenna herätä ajoissa. Tänään nimittäin en herännyt, vaikka oli kaksi kelloa soimassa. Koin paniikkiheräämisen sitten varttia ennen junan lähtöä ja kerkesin kuitenkin jollain ihmeen kaupalla ajoissa töihin.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

tyylikästä bisness-pukeutumista. sopii sulle. aika monessa työpaikassa on tietty pukeutumiskoodi.

Anonyymi kirjoitti...

Voi kun kaunis toi harmaa jakku alimmassa kuvassa, tosi tyylikäs. Oot kuin liikenainen! Sopii sun tyyliin.

Anonyymi kirjoitti...

Moikka!

Kauniita vaatteita toimistolle tai kesän meininkeihin löytyy www.clothstation.fi. Myös Tarina Tarantinon korumallistot , joilla saa maustetta asuun kuin asuun. Käy tutustumassa. :)

Hyvää kesää!

Miisa

www.clothstation.fi

Rillu kirjoitti...

kiitoskiitos! tykkään kyllä pukeutua tähän tyyliin ;)