torstai 2. kesäkuuta 2011

Ruudinkeksijä

Jeejee! Eilen vietettiin parin tunnin mittaista melko kuivakkaa kevätjuhlaa, jossa jaettiin valmistuneille lakit, päättötodistukset ja kukkaset. Opintopäällikkö tai vastaava sekoitti puheessaan Osaman ja Obamankatsastellessaan Jenkkien tilannetta. Hyvin ajankohtaisia sanoja meille pikkuisille valmistuneille, jeppppp.
Näytin niin hämmentyneeltä, että piti vähän peitellä paikkoja!
Viikko omassa laadukkaassa seurassani on mennyt aika vauhdikkaasti. Huono omatunto vähän kolkuttelee, kun en ole jaksanut (=viitsinyt) viedä pyllyäni lenkille vaikka olisi aikaa ollut.  Onneksi olen kuitenkin pyöräillyt joka päivä keskustaan ja takaisin. Sillalla saa aina ponnistella, kun saa polkea kovaan vastatuuleen. Tälläviikolla olen käynyt viimeistä kertaa koululla, tehnyt parit kynnet ja niin edelleen. Tänään lähden tunnin päästä kotiin leipomaan ja tulen siivoilemaan takaisin kotiin.
Siispä mikä ihana vapaapäivä, kun heräsinkin joskus ennen kahdeksaa kissojen pitäessä bileitä meidän sängyssä. Olen muuten oikea kissakuiskaaja, sillä Misu ei ole koskaan ennen tullut sänkyyn, jos siellä on joku ihminen. Lisäksi sain silittää sitä! Ja Misu tuli sohvallekkin seuraani bostailemaan. Ajattelin hyödyntää miehen poissaolevaisuuden ja yrittää syöttää herkuihin piilotetun matolääkkeen sille suoraan kädestä. Ruoan sekaan sekoitettuna se ei mene alas, se on jo todettu. Ottaisin hyviä vinkkejä, miten kosketusta kammoavan kissan saa syömään sen. Vilmalle sen voi tunkea vaikka suoraan suuhun, mutta Misukissa on liikaa haastetta tälläiselle amatöörille. :D
Lisäksi olen tehnyt jopa ruokaakin itselleni. Yleensä yksin ollessa tulee jostain syystä syötyä niin minimaalisen vähän, että hirvittää. Löysin uuden suosikin, nimittäin Liekkisuikaleita! Ne maistuu yhtä hyvältä kuin Liekkisiivet. Valmis tuotos näyttää aivan oksennukselta, mutta voitte toki yrittää eläytyä tähän makunautintoon.
Olen tehnyt kolme lappua ostoslistaa lauantain kekkereitä varten. Tarjoilen pinkkiä tai turkoosia täytekakkua riippuen siitä, minkä värisiä elintarvikevärejä löydän. Teen katkarapu-tillipiirakan sekä basilikalla höystetyn tomaatti-mozzarellapiirakan. Oli mulla jotain muutakin mielessä, mutta en enää muista. Täytyy katsoa listata :D Huomenna toivottavasti palkka ropisee tilille. Jos ei, niin saattaa tunnelma muuttua yllättäen kovinkin kireäksi. ;)
Lauantaina aamulla on kampaaja-aika, jossa mulle väsätään kunnon juhlakutrit. Luvassa on jotain saman tyylistä kuin ylemmässä kuvassa. En ottanutkaan ammattilakkia, joten hiukset saavat luvan olla vaaaaaltaisat! Nyt menen paistamaan pekonia ilman munia, näkemiin.

PS. Muistakaahan klikkailla oikean sivupalkin ikäkyselyä! ;)

14 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mä taidan olla hiukka liian vanha teijän lukijaksi kun ei vaihtoehdot riittäny sinne asti :D

Ninni kirjoitti...

noku oon 25 :o

Anonyymi kirjoitti...

33-v..... :D

Rillu kirjoitti...

hehe, pitäisköhän noita vaihtoehtoja lisäillä :D kiva että ilmottauduitte ;D

Poppy kirjoitti...

Eläinlääkäriltä saa sellasta matolääkettä, mikä vaan sivellään kisun niskaan. Mun piti hankkia kisulleni sellasta, kun se ei myöskään koskaan suostunu syömään sitä lääkettä tai jos vahingossa söi, niin oksenti sen heti ulos. Tuo niskavoide toimii kuitenkin erittäin hyvin, voin suositella! :)

Jonna kirjoitti...

Onnea! Täällä tuore Lähihoitaja, bongasin sut pavilla ;)

Janita kirjoitti...

Mä oon syöttäny kisuille muun muassa Axiluria, joka on tablettimuodossa. Ennen tabletit meni murskattuna ja ruokaan sekotettuna mutta ei enää nykyään...joten liotan tabletin pieneen määrään vettä ja tungen ruiskulla kissisen suuhun. Menee muuten yllättävän helposti ruiskulla kun tunkee vaan sen suuhun jostain raosta hampaitten välistä :D Kannattaa kokeilla.

Sanni kirjoitti...

taallakin liian vanha lukijaks, kun ei riittany vaihtoehdot ;)

Tellu kirjoitti...

Anonyymi: haha, ensikerralla täytyy suunnata kyselyn vaihtoehdot vanhemmille kuin nyt! :D

Ninni ja Anonyymi: Jeee! Mukava kuulla minkä ikäistä sakkia täällä käy! =D

Poppy: Tuopas kuulostaa kätsyltä keksinnöltä, se vois olla helpoin ratkaisu täälläkin =) Sitten pitääkin miettiä miten Misun saa kiinni, että voi sivellä sen niskaan sen, se on vähän turhan hankala katti nimittäin! :D

Jonna: Onnea sullekkin! No arvaa ku mäkin katoin, että onpas tuossa tutunnäköinen tyttö! :D

Janita: Vilmalle voisi kokeilla tuota systeemiä, kun sen saa syliin ihan ongelmitta. Misulle sen sijaan täytyy varmaan hankkia tuota niskaan laitettavaa mönjää, mitä Poppy suositteli =)

Sanni: Nouuuu, blogissamme harrastetaan selvästi ikärasismia! :D

Anonyymi kirjoitti...

onnea valmistumisesta! toivottavasti on kivat juhlat :)

Ansku kirjoitti...

Vaai liekkisiipii! Meen ostaa! Juu ja toivotan kovasti onnea minäki :--)

Tellu kirjoitti...

Tänkjuuuuuu! Liekkisiivet on best 8)

Jenniemi kirjoitti...

Meiän kissat on niin pönttöjä, että syövät axilurin tosta vaan, jos sen tabletin antaa whiskas temptations tai katzinis purkista.

Tellu kirjoitti...

Oiskohan ne meilläkin yhtä hölmöjä! :D