maanantai 20. kesäkuuta 2011

OTSIKKO

Hei vain. Tässä ruoan valmistumista odotellessa on sopivasti aikaa lätistä tänne. Eilen viihdytin itseäni pienellä askartelutuokiolla. Löysin nimittäin muutaman kivannäköisen kukkaruukun alesta, mutta ne olivat hieeeeeman väärän värisiä. Ruukkujen peltinen alaosa teki niin suuren vaikutuksen, että ostin niitä muutaman kipaleen ja kävin Tiimarista purkin valkoista akryylimaalia.
Valkoiseksi maalatut yläreunat tuntuivat kaipaavan vielä jotakin, joten sutaisin kahteen ruukkuun näinkin omaperäisen tekstit. Koska olin ostanut vain valkoista maalia, niin piti soveltaa. Maalasin nuo tekstit mustalla peitevärillä, toinen vaihtoehto olisi ollut musta kankaanpainannassa käytettävä väri. :D Maalasin tekstit vapaalla kädellä ja alkuun näytti aika pahalta, mutta lopputulos on ihan ok. Jos ei pienet mutkat ja tärisseen käden jälki haittaa. Täytyy hommata suihkutettavaa lakkaa, joka jättää lopputuloksen mattapintaiseksi. Jos sillä nuo tekstitkin kestäisivät.
 Havahduin siihen, että juhannus koittaa hyvinkin pian. Satoi tai paistoi (veikkaan ensimmäistä) oli hankittava asiaankuuluva juhannusmekko! Olisin halunnut jonkun kivan valkoisen pitsihörhelön, mutta kaikki kivannäköiset maksoivat mansikoita. Veromodasta löysin kuitenkin tälläisen läpikuultavan kukkatunikan hintaan 16,95e. Me likes.
Juhannuksesta puheenollen mulla on pieni kriisi. Olisin halunnut mökkeilemään, mutta ei nyt oikein ole sellaista paikkaa, jossa voisi rellestää yön läpeensä. Ensi juhannusta ajatellen voisi vuokrata mökin Himokselta isolla porukalla jo tämän vuoden puolella, jos mielii siellä yöpyä muualla kuin auton takapenkillä. Pääasia on, että pääsemme grillailemaan  ja paistamaan muurikkalettuja poikaystävän mökille kenties saunomisen ohella. Eipä sitä yötä missään voisi oikein ollakaan, kun kissat olisivat yksin kotona nälissään. Juhannuksena ei varmasti kovin montaa kiinnosta tulla hoitamaan niitä. Mitäs juhannussuunnitelmia teillä muilla on pienissä mielissä? ;)
Yritän tässä toipua vielä Jyväsjärven lenkistä, huhhei. Otin kameran mukaan kuvatakseni Viherlaakson somia pässejä, mutta ne näyttivät mulle tylysti vain pyllyä. Että kuulkaas sellaista!

PS: Vastailkaahan taas tuohon sivupalkin kyselyyn! :D

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihana toi tunika! Mä muuten tilasin nyt ebaystä sun ohjeilla sen rakennekynsien aloituspaketin ja vähän liimaa ja tippejä jne :D Saas nähä tuleeko ne perille kuinka nopeesti että pääsen harjottelemaan kynsien tekoa.

Laura

Tellu kirjoitti...

Tänks :) Hyvä, että niistä oli sen verran apua! Ebayn valikoima tuntuu olevan ihan loputon, odottelen itsekin taas uusia juttuja :D Eiköhän siinä muutama viikko vierähdä, että ne saapuu.

noora kirjoitti...

himoksella on jo kaikki mökit olleet varattu pitkän aikaan;)

Tellu kirjoitti...

Se on nyt sanomattakin selvää ja siksi totesinkin, että mökki täytyy varata hyvissä ajoin, eikä miettiä viikkoa ennen jussia, että oispa nastaa! ;)

Anonyymi kirjoitti...

Miksei kyselyssä ole vaihtoehtoa 'En' tai 'En, mutta toivottavasti joskus' :D

Tellu kirjoitti...

Koska meillä on niin huono mielikuvitus kuin viime kyselyssä, jossa ei tajuttu laittaa tarpeeksi ikävaihtoehtoja :D Ehkä ensikerralla!

Anonyymi kirjoitti...

Videoita kehiin! :)

Tellu kirjoitti...

Katsotaan, jos joskus vielä uskallan :D