sunnuntai 21. elokuuta 2011

Mustahousuinen

Hyvää iltaa! Tulin postailemaan pikaiset kuulumiset ennenkuin uppoan sänkyyn parantelemaan juuri Amarillossa täyteen ahmittua mahaa. Oli pakko tilata mozzarellatikut, vaikka ilmankin olisi pärjännyt. Ne on vaan niin hyviä. Päivän näitä kynsiä katseltuani laitoin muutamaan kynteen rivin timantteja, joita ne selvästi kaipasivat.
Olipas hauskaa!
Huomenna olisi luvassa kuvapainotteinen selostus Lapin retkestä, mutta lisätään nyt tähän reissun ainoa materialistinen ostos, joka tarttui matkaan Haaparannan Iittala Outletista. Haalin näitä ensin kolme kappaletta kirkkaana, mutta onneksi poikaystävä takoi järkeä päähän ja otin turkoosin sekä tuon kirkkaan lyhdyn kolmen samanlaisen sijaan. Mieleni tekisi vielä sellaistan vedensinistä, joka oli vaaleampi kuin tuo turkoosi ja hieman vihreään taittava. Joku päivä voisi käydä kurkkaamassa Viherlandian Iittala-kaupasta saisiko sieltä edullisesti sellaisen kaverin. <3
Loppuun lisättäköön vielä eilisen asua. Ajattelin, että tuo punainen toppi jää käyttökerroiltaan vain muutamiin, mutta se onkin aika kiva! Varsinkin näin syksyn hiipiessä se päällä näyttää hieman fiksummalta kuin auringon punoittaman naaman kanssa. Mua vähän salaa huvittaa, että käytän lähes pelkästään mustia housuja. On mulla monet farkutkin eri sävyissä, mutta en vain oikein osaa yhdistää niitä mihinkään. Mustien housujen miinuspuoli on ehdottomasti se, että vaaleat kissankarvat näkyvät niissä niin hyvin, että housuja saa olla kokoajan siistimässä teippiharjan kanssa.
Sellasta! Nyt tää menis sänkyyn katsomaan Taru Sormusten Herraa ja valmistautumaan arkeen paluuseen. Nukkukaas hyvin!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ootko sä kuin pitkä?

Melinda kirjoitti...

ihanat kynnet =)

Rillu kirjoitti...

sulle sopii toi punanen ihan mielettömän hyvin vaikka sitä kammoisitkin! :D

Tellu kirjoitti...

Anonyymi: 166cm

Melinda: Kiitoksia! =)

Rillu: Kiitos, kunhan kaappi vaan ei ala näyttää taas yhtä punaiselta kuin pahimpaan aikaan ;D