tiistai 23. elokuuta 2011

Reeniä

Hulahula! Kävin ensimmäistä kertaa vaa'alla, kun tulin takaisin Jyväskylään yli kolmen kuukauden jälkeen. Yllätyin hieman. Helsingissä ollessani en siis käynyt juurikaan kuntosalilla lievän ajanpuutteen takia. Tyydyin lähinnä tekemään juoksulenkkejä pari kertaa viikossa.

Kesän aikana onkin lähtenyt painoa sellaiset 3 kiloa, kun kaikki lihakset ovat kaikonneet teille tietämättömille. Eipä siihen näköjään kauan aikaa vaadita. Olokin tuntuu aika ruipelolta.


Palattuani Jyväskylään olen taas jatkanut harjoittelua Kuntomaailmassa. Tavoitteena onkin saada lihakset takaisin ja enemmän voimaa. Haluan myös vahvistaa aerobista kuntoani ja kestävyyttä. Tuntui, että pitäisi taas aloittaa kaikki melkein alusta tuollaisen pidemmän tauon jälkeen.

Tässäpä olisi viimeviikkoiset liikunnat
Aloitin kuitenkin vähän liian raivokkaasti, sillä kahden ensimmäisen salipäivän jälkeen olin melko rampa :D Lihakset olivat ilmeisesti tulehtuneet, kun en saanut käsiäni nostettua ollenkaan ylös ilman viiltävää kipua. Onneksi tämä kesti vain pari päivää, ja pääsin jatkamaan vähän rennommalla otteella.

Tarkoituksena on käydä salilla noin 3-4 kertaa viikossa, jonka lisäksi harrastaa myös aerobista liikuntaa juoksulenkkien tai ryhmäliikuntatuntien muodossa.

11 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Et sä oo laiha etkä ruipelo vaan tosi hyvässä kunnossa!
Voi kun mullakin olis tuommonen vartalo jota kehtais näyttää rannalla. Nyt pukeudun löysiin tunikoihin koska vyötärön paikalla on vaan rivi makkaroita.

Rillu kirjoitti...

en itseäni laihana pidä, mutta lihakset eivät olisi pahitteeksi ;D

Anonyymi kirjoitti...

ihme anorektikko! pistä nyt hyvä ihminen voita ja makkaraa leivän päälle!! t. jenssi

Rillu kirjoitti...

jenssi: voi kuule, niin minä kyllä teen ;)

Anonyymi kirjoitti...

no heh! tää jenssin kommentti ihan huvitti. anorektikoilla luut törröttää mutta tuolla tytöllä ei. hyvin on vatsankin lihakset näkyvissä. oisko tää jonkun ylipainoisen harmistunut ja ehkä vähän kateellinenkin kommentti? upea vartalo! haluisin itelleni samanlaisen. Hanna

Anonyymi kirjoitti...

ei tollasille jenskin kommenteille ees kannata vastata. sen mittapuun mukaan kaikki muodokkaat missitkin on anorektikkoja. tosiasiassa kuitenkin huippumallit on oikeesti anorektikkoja ja niiltä voi laskea kylkiluutkin kuvista. ne on ihan sairaan laihoja. treenattu kroppa ja laiheliini on eri asioita.

Tellu kirjoitti...

Miks Jenssi kuulosti ihan ystävämme Naminanin jättämältä kommentilta :D Nani yrittää aina "salaa" provosoida!

Anonyymi kirjoitti...

eipäs nyt kuule haukuta koiraa karvoihin katsomatta!! t.jenssi

Tellu kirjoitti...

niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan!

Anonyymi kirjoitti...

miks teillä ei oo tossa toiminnot valikoissa yhtään negatiivista/neutraalia vaihtoehtoa? pelkäättekö negatiivista palautetta?? t.jenssi

Ps. ei kaikki voi aina olla ihanaa

Rillu kirjoitti...

emme tunne käsitettä negatiivinen :o kaikki on ihanaa tai ihanampaa