tiistai 9. elokuuta 2011

Hetken häilyvää

Sisustuskuumeeni ei tunnu laantuvan, vaan päinvastoin. Haaveilen näyttävistä tapeteista ja kirkkaanvärisistä seinien maalipinnoista, tummasta ja valkoisesta laminaattilattiasta ja ties kuulkaa mistä, mutta ei niitä täällä voi toteuttaa. Viimeisin värivalloitukseni oli tosiaan turkoosi, joka on aika epätyypillinen väri minulle. Olen syksyn saapuessa vaihtanut verhot tummempiin. Viimetalvena verhoissa ja tyynyissä oli tummaa violettia, nyt se ei tunnu hyvältä ajatukselta. Turkoosit verhot saavat luvan kelvata nyt myös talvella, eikä niitä ehkä tarvitsisi kokoajan olla vaihtelemassakaan. :D
Isojen hankintojen sijaan olen tehnyt joitakin pieniä kivoja ostoksia. Tilasin ebaysta ihanat musta-hopeiset tyynynpäälliset yhteensä 10 eurolla, johon sisältyi myös postarit. Aika kiva diili, tuumin.  Tuumin myös, että ebayn voisi asettaa tietokoeellemme kiellettyjen sivustojen listaan. Tai laittaa sinne lapsilukon minun varalleni. Nämä päälliset aion vaihtaa esille vähän myöhemmin, ne saavat siis vielä odottaa hetken vuoroaan.
Käytiin Helsingistä tullessamme Heinolassa Pentikin tehtaanmyymälässä, mistä tarttui kaikkea pientä mukaan. Samoin Sokoksella oli samaisia tuotteita -50% alessa. Minulla on vähän outo keräilynkohde. Tai outo ja outo, haksahdan nimittäin aina kaikkiin ihaniin pyyhkeisiin. Enkä mihin tahansa pyyhkeisiin, vaan keittiöpyyhkeisiin. Kaapissa niitä on varmaan jokaisessa sateenkaaren värissä. Kattokaa nyt näitä söpöläisiä:
Kävin hamstraamassa Puttikselta huippuhyvä tuoksukynttilöitä. Näiden jälkeen en edes kelpuuta muita. Kaapit pursuilee entuudestaan näitäkin, mutta iltojen pimetessä tuoksuvia kynttilöitä on mukavaa poltella. Kodin värimaailmaa ajatellen ostin muutamat turkoosit ja valkoiset kynttilät. Täytyy noutaa vielä paria pakettia kruunukynttilöitä, jotka pääsevät hopeisiin kynttilänjalkoihin.
Väännän nyt juttua melkein tyhjästä, koittakaa kestää. Entisiin violettien verhojen seuraksi olin hankikkinut vaaleanliilaksi maalattuja puunoksia. Ajattelin olla niin näppärä täti ja maalata ne hopeiseksi ja työntää maljakkoon noiden killuttimien koristelemana. Olisikohan liian hurjaa yrittää tunkea sekaan vielä kirkkaita jouluvaloja. Hmmm. :D
Hah, sainpas keskitettyä surulliset aatokseni hetkeksi muihin asioihin! Onkos teillä lukijoilla millaisia sisustushaluja tai haluttomuutta?

3 kommenttia:

Natalie Helmi kirjoitti...

Näyttääpä ihanalta! Itse haluaisin jo oman kodin, että pääsisi sisustelemaan :p


http://natalievilen.blogspot.com/

ritu kirjoitti...

Aikaisemmin halusin sisustukseen paljon oranssia ja pinkkiä lisäksi, mutta kalusteet mustina. Kevään mittaan aloin kanssa lämmetä turkoosille, mikä tuntu ihan käsittämättömältä kun en ole minkäänlaista sinistä sietänyt sitten vaaleansinisen rippimekon... :D Mutta turkoosi on jollain kivalla tavalla kaukana sinisestä, sellainen raikas ja sopivan värikäs, mutta ei kuitenkaan niin räiskyvä kuin oranssi. On vaan kamalan vaikeaa löytää just oikeeta turkoosia, joten oranssi on vielä toistaiseksi hallitsevin väri.

Onneksi suunnitelmissa on muutto tän vuoden puolella johonkin isompaan kämppään, sitten on enemmän tilaakin sisustella! Tuo ensimmäisen kuvan sängynpääty muuten on aivan täydellinen, sellasella sais niiiin helposti lisää ilmettä makkariin. Eikun askartelemaan... :D

Tellu kirjoitti...

Natalie: Muuttoa siis odotellessa! =D

ritu: Mulla on kans tuo mustat/tummanruskeat kalusteet fiksaatio, niiden kanssa kirkkaat värit näyttää vaan niin kivalta! Sama juttu on myös tämän turkoosin kanssa. En omista sinisiä vaatteita kuin ehkä yhden tai kaksi enkä sellaista sinistäsinistä mihinkään haluaisikaan. Varsinkaan sisustukseen :D Ois kyl tosi kiva askarrella sänkyyn pääty, sais heti ihan uuden näköiseksi makkarin!