perjantai 7. syyskuuta 2012

Juuri oikeenlaista kemiaa

Näin alkavan viikonlopun kynnyksellä on oiva hetki muistella viimeviikonlopun tapahtumia. Vietin Rillun kanssa lauantaina kahdestaan fb-kutsun nimen mukaisesti salaista iltamaa. Iltama oli salainen siksi, koska emme olleet nähneet toisiamme pieneen ikuisuuteen ja saimme hölmöillä niin paljon kuin ikinä huvitti. Toisinaan minusta tuntuu etteivät kaikki ihan ymmärrä meitä. Saimme lopulta kuitenkin innokkaan kuokkavieraan, joka onneksi sopeutui alkujärkytyksestä toivuttuaan laulamaan kanssamme iki-ihanaa Pikku G:tä, Raimssia ja mitä näitä nuoruuden musiikkituttavuuksia nyt oli.

Illan tavoite oli ahtaa mahat täyteen ruokaa, verestää tanssitaitoja ja viritellä ruosteisia äänihuulia. Mahat täyttyivät mukavan tulisella katkis-tonnikalapiirakalla sekä mozzarellasalaatilla. Suosittelen kokeilemaan chilillä maustettua säilyketonnikalaa! Äänihuulet aukesivat viimeistään siinä vaiheessa, kun kajareista alkoi pauhata Janne Hurmeen Kirje. Antakaa anteeksi rakkaat naapurit, meillä oli vaan niin hemmetin lystikästä, että desibelitkin olivat ylikierroksilla Olisittepa nähneet koreografiamme, ne vasta olivatkin...
Hän ruokailee.
Tänään ei luvassa taida olla ihan noin villiä menoa. Illan plääni on huristella hissilla alakerrtaan naapuriin viettämään pitkään ja hartaasti suunniteltua sipsi-iltaa, kunhan ukkeli suvaitsee saapua painitreeneistä kotosalle. Luvassa on siis sipsihirmujen kokoontuminen (herkkujen) ja lautapelien merkeissä. Täytyypä kaivella kaapista löysimmät pieruverkkarit jalkaan sekä väljimmät paidat ettei ala vaatteita kiristää kesken kaiken. Onneksi olen paastonnut koko päivän tätä varten. ;)

Hyvät viikonloput kaikille tasapuolisesti!

2 kommenttia:

Maranen kirjoitti...

Blogistani (mustaa kynsilakkaa) löytyy I love your blog -tunnustus. :)

Tellu kirjoitti...

Kiitoksia, käyn heti kurkistamassa! =)